52

Анонимен

преди 6 години

А ,съсело пак е тук и дава акъли.

51

Анонимен

преди 6 години

...Да си продължа коментара и спирам по темата Серго,русия и европа!Сергей Станишев с право нарече изказванията на германеца,австриеца и ВЕЧНИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ от Холандия НЕДОПУСТИМО!Не може ЕДНА ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ,ЕДНА МАФИОТСКА ИТАЛИЯ ОТКЪДЕТО ЕВРОПА СЕ НАПЪЛНИ С "БЕЖАНЦИ" да са в Шенген и ЕЗ а България видите ли все нещо им е крива!АЙДЕ СТИГА БЕ,СИКТИР!ББ да ПРЕСТАНЕ ДА ИМ СЕ ЛЕНЗИ КАТО *** и да се присламчим към вишеградците,те гледам не им цепят басма на лалуг.рите нагли!СТИГА ВЕЧЕ ЛИГАВЕНЕ!

50

Евроатлантик

преди 6 години

Ако Хитлер беше спечелил войната сега щяхме да караме мерцедеси!

49

Анонимен

преди 6 години

Ясно че за комундерите Русия е матушка както за европеидите Брюксел им майка и баща и точно тук искам да ПОЗДРАВЯ БАТ СЕРГО ЗА ВЧЕРАШНОТО ИЗКАЗВАНЕ ОТНОСНО НАШИЯ ПРИЕМ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА!Значи аз громя къде стана и седна БКП но на Серго му казвам БРАВО ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ!Ония шиба..няци в Берлин,Виена И НАЙ-ВЕЧЕ ОНИЯ КОПЕЛД..АЦИ В НИСКАТА ЗЕМЯ трябва да бъдат напсувани по най-вулгарен начин ЗАРАДИ ДВОЙНИЯ АРШИН КЪМ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ И КУ..РВЕНСКОТО ИМ ЛИЦЕМЕРИЕ!БАСТА ВЕЧЕ БЕ КОПЕ..ТА!

48

84

преди 6 години

Другарю Станишев,Просто си намери друга работа!Това е най-доброто ,което ще направиш на партията и ПЕС!Верни работи говориш,но загуби авторитет с плоския данък,Пеевски и доста други неща.Имаше своя шанс,но го проигра!

47

Анонимен

преди 6 години

КОГА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА 10 МИЛИОНА БЕ ИД..Т???КОЙ ТИ КАЗА Ч Е 6 МИЛИОНА-ВАНГА,ДА??ИДИО..ТЕ НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СМЕ,А КАКВИ СМЕ,АКО ИСКАШ НАВАЛИЦА АЙДЕ У БАНГЛАДЕШ,НА ТЕРИТОРИЯ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ 200МИЛИОНА,ТАМ ШТИЕСУПЕР!

46

Анонимен

преди 6 години

В периода 1990-2016 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. Причинените от бедност са над 410 000 българи.

45

Анонимен

преди 6 години

Тоя защо е Дмитриевич? - Защото баща му Димитър за да угоди на руснаците и да покаже, че е по-руснак от руснаците се е преименувал Дмитрий! Майка му не е българка!Станишев не е българин. Това е ясно на всеки! Той е част от Световната мулти-култи банда!Неслучайно Захарий Стоянов, този 100% българин, като пише биографиите на Левски, Ботев и другите ни национални герои подчертава за родителите им - ЧИСТИ БЪЛГАРИ! Няма смесване, имат чист български произход!

44

Анонимен

преди 6 години

Стига вече с тази русия. Благодарение на тяхната окупация и влияние над България сме толкова икономически и морално пропаднали. Нямали сме късмет англичаните идващи откъм Гърция да стигнат в София преди алкохолизираните неандерталци от Сибир през ВСВ. Когато по слабо развит народ като руския те завладее следва тотално пропадане както става в цяла източна Европа. Не трябва да го допускаме отново след като Рейгън ни освободи от руската проказа. Русия винаги ще е заплаха за свободата на малките дър

43

Анонимен

преди 6 години

"Не разглеждам Русия като СЕРИОЗНА заплаха"е значи признаваш че КОСВЕНО е заплаха,естествено че няма да ни бомбардира но са достатъчни копринкаджиите бесни които заради болестната си русофилия или по-скоро путинофилия предизвикват отвращение,не че крайните европеиди и американолюбци не са същите бокл..ци.

42

Анонимен

преди 6 години

След 10 години в ЕС България е страната с най-висока смъртност в света а за последните 25 години населенето намаля от 10 милиона на 6 милиона.

41

Анонимен

преди 6 години

До БългаринПарите не са всичко. Вярата, уважението, това е от значение а именно това ни отнема деградиралия запад! Само с Русия ще запазим това което ни прави Българи.

40

Анонимен

преди 6 години

Ето това е един истински политик милеещ за България!

39

Българин

преди 6 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци за 86 евро средна заплата. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.

38

Анонимен

преди 6 години

Влезем ли в еврозоната ще спрете да се смеете на гърците и ще започнете да ревете. Италианците и испанците отдавна съжаляват, но няма как да знаете като четете само този сайт. А слабият ни контрол на местно ниво единствено ще застраши цялата Шенгенска зона.

37

Анонимен

преди 6 години

Саудитска Арабия купува от САЩ оръжия за 350 млрд. долара. На тържествена церемония в Рияд саудитският крал Салман удостои американския президент Доналд Тръмп с най-високото саудитско отличие - орден "Крал Абдул Азиз", на името на основателя на управляващата династия, съобщиха от кралския двор.

36

Един българин

преди 6 години

До: номер 48Е голямата работа, че Англия давала оръжие на Турция!Ми то и любимата ти Русия е давала оръжие на Турция, само че по-късно - при Ататюрк, в Гръцко-Турската война, при обсадата на Смирна, днешния турски град Измир!Но защо ли този факт се премълчава?За да не се развали легендата за нашите "освободители" вероятно?

35

Българин

преди 6 години

При ЕС имаме тоалетна хартия и банани а когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани!

34

Анонимен

преди 6 години

До Един българинА защо толкова много професори историци, учени, писатели и журналисти лежат в затворите в ЕС като Холокоста е исторически факт, защо просто не им предоставят истрорическтеи факти и така да ги оборят, ами вместо това ги пращат в затвора?

33

Циник

преди 6 години

Ако Германия беше спечелила войната - щяхте да карате Мерцедес....и "клетите бежанци" щяха да се научат на работа....ама не би!С цената на милиони жертви - Русия окупира България....и я направи "свой образ и подобие"....лиши я от бъдеще!