407

Анонимен

преди 6 години

до 459Аз го гледам Слави нон стоп бе, селю, не спирам, като теб съм 1 към 1, само от него се образовам, такъв безподобен селчак съм станал, почти като теб, хахахах

406

Анонимен

преди 6 години

Гледайте Слави. Направо такова таковата на мутрите от ГРОБ.Разби ги и изобличи тотално всичките им кражби за милиарди лева.

405

Анонимен

преди 6 години

Абе, хора, къв е тоя гейски лигоч, вчера некъв Мишка Шамара се чекне по ТВто с любовника си, че не бил в Бг за финален концерт за кинти, ама в Уса карал камион и бил хепи иначе, днес некъв Слави се чекне, че бил с по-къс крак, ама само него да обичаме, ох ох ох

404

Анонимен

преди 6 години

Кой българин ще си остави добрата заплата и рахата на запад за да дойде да управлява тая откачена държава за 5000 лв. (2500?) заплата. Пък и всички да споменават майка му.

403

Анонимен

преди 6 години

до 457Ама нали такива палячовци като теб не гледаха Шоуто на Слави, а сега го гледаш на живо?МуахахахаахахахаахТи си нещастника!

402

Ани

преди 6 години

Аз този не го гледам. Трябва народът да се образова. Тогава такива като тоя ще изчезнат в небитието.

401

космонавт

преди 6 години

Минавайки около България - Абе какви са толкова коментари? Интересно е май? Ние на космическия кораб гледаме , но за мажоритарни отношения не можем да се договорим.

400

Анонимен

преди 6 години

до 453Ти прочете ли статията? Дългия иска да намери хора които разбират от политика, а не че той ще влиза в политиката. Схващаш ли?

399

Анонимен

преди 6 години

Боже мой! Поредният месия дошъл да спасява България!!! Докога ще им вярваме, няма кой да ни оправи за 800 дни! Всичко си зависи от нас, от всеки един от нас, какво правим всеки ден, какво купуваме, за какво си затваряме очите около нас, за какво премълчаваме когато видим нещо нередно.

398

Анонимен

преди 6 години

След 3 месеца отсъствие от екран Дългия се завръща след 3 минути!Наздраве!

397

до 445

преди 6 години

Сашо Дикове е политическа умнитутка и ла-пач на Мутрата от село Банкя.

396

Бай Хей

преди 6 години

До 443. Ми то така за всяка двойка може да се извърти - затова не си интересен.

395

Анонимен

преди 6 години

Сашо Диков пита гостуващият Слави в предаването му: Не си ли даваш мсметка, че се самоубиваш.. тези концерти на Васил Левски и Зала Армеец ...да тръгнеш да скачаш на властта и с тези референдуми?И Слави: Аз мога само това да правя в моя живот.

394

тончо

преди 6 години

Представям си какъв смях ще падне като му видим хората. Щото няма как да мине без оръфляците-сценаристи, полупияният Годжи и куртизанката Невена Цонева.

393

до 432

преди 6 години

ОРИГИНАЛЪТ НА ВИЦА Е СЛЕДНИЯТ :Влизат Боко Тиквата и Цецо Пъпеша в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че полуграмотни крадливи каапути ни управляват трети мандат ?А Вие как мислите ?

392

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави. Мачкай мръсните корумпирани крадливи Тикви. Българите сме с теб.

391

Анонимен

преди 6 години

от 437 17 години всяка вечер да правиш предаване и да си водещ? Вие осъзнавате ли колко зловещ труд се изисква? Тръгнали Дългия да обсъждат.Палячовци!

390

Анонимен

преди 6 години

Да си гледа тъпите шоуменски каламбури учиндолския ***, за друго няма багаж.Аз само не знам във връзката меджу него и Росен Петров кой е мъжът и кой жената?

389

Анонимен

преди 6 години

до 434 Де да бяха работохолици и останалите българи като Слави Трифонов. Създал е не само чалга ,но и много други песни в други жанрове...създаде шоу бизнес вече 20 който е на екран всяка вечер, даде хляб на десетки хора, даде старт на десетки певци чрез Шоуто си. И продължава макар и с операция на крака...тази вечер след 3 месеца отсъствие! А вие Беснейте! Той е Голям!

388

оф шоооорррр

преди 6 години

До 666Роско Офшорков нали вече не е президентин или греша?