43

МЕСЕСТ и ВЕНЕСТ

преди 6 години

до ФАКТХубаво е, че имаш мнение, но е добре да отвориш букварите от 2-ри до 5-ти клас да си опресниш малко граматиката.Хайде мойто момче, УТИЪЙ

42

шматка

преди 6 години

До 54Лелеие ква логика изкара посреднощ

41

факт

преди 6 години

До като има ислям,ще има атентати.Ислям ще има до като има мюсулмански държави.Мюсулмански държави ще има до като не бъдат демократизирани и исляма ще се замени със цивилизовани закони.Кой се опитва да демократизира мюсулманските държави-Запада.Кой е против демократизирането на мюсулманските държави-Русия.Заключение-ислям ще има,до като я има Русия.А защо Русия подържа исляма-защото мюсулманските държави са и съюзник в борбата срещу Запада,тя няма християнски съюзници.Факт.

40

©О®О©™

преди 6 години

здрасти педерастьиКой е собственик на днес беге?ОО няма значение, щом прави квото казваме ние. Добре си е там - ще го бъде тоя сайт. Браво на момчето - послушко мой.

39

Гредо Ред

преди 6 години

До Само Лед - Така е! Путин само гради. Много си прав.

38

Само Лед

преди 6 години

Само Путин нищо не е събарял още.. тц тц

37

Ааааааа!

преди 6 години

Абе на българите тем сродните им турци и евреи ИМ ДА ДА ПРАВЯТ ДИСКУСИИИ ДИСПУТИ ОБСЪЖДАНИЯ ЗАЩОТО АЙНЩАЙН ИМ КАЗАЛ ЧЕ СПОРЕД ТЕОРИЯТА НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА ИСТИНАТА ИЗЛИЗАЛА В СПОРА, НО ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЪРЦИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИИ - ЛЪЖАТА ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ !!!!!!!! Те само това си могат, И НЕ СМЕЙТЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ Е ЛЕСНО ОСВЕН ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛО ДОХОДОНОСНО!!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Гледах специално направен филм за кулите които ги сринаха. В него задават въпроса. Къде отидоха хиляди тонове стомана от които бяха изградени кулите? Съществен отговор никой не даде! Предположенията бяха че поради огромното количество керосин в самолетите стоманата се била стопила! Колкото и да им се искаше да повярват водещата представи доказателство че кулите бяха сринати с контролирани взривове в които има химикал който унищожава стоманата. Тя каза че кулите ги срина правителството на САЩ.

35

Анонимкољ™

преди 6 години

до 47 Айде стига вече че дразните с това

34

от 47 до 46

преди 6 години

Аз сакам Кака Гола

33

до 40

преди 6 години

от 45Asl pls

32

Въшко да Гама

преди 6 години

от 39до 37Кока коледа само по коледа, нали знаеш

31

прозт селенин

преди 6 години

Е на тва му викаме ние "Каквото повикало това се и обадило!"- на лудия-луд,на глупавия -глупав !

30

Анонимен

преди 6 години

до 38 А, ще ти дойде акъла!

29

Анонимен

преди 6 години

до 37 от 33 Моля? Нещо се обърка, а?

28

Анонимкољ™

преди 6 години

от 34 Добре ето вече се казвам така

27

Анонимен

преди 6 години

След 2001 поради този страх релизираха оръжейни зделки за хиляди милиарди с огромни печалби , а КАКТО ЗНАЕМ ПЕЧАЛБИТА ПРОМЕНЯ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТА. А в бЪлгария всеки българин се БОИ, ЧЕ МОЖЕ ДА Е "МИШЕНА N 1" НА ШЕФА, а както знаем БЕЗ минималната работна заплата рязко съкращава живота НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ДА ИМ СЪЧУСТВАМ КАТО НЕ 3000. 60000 НА ГОДИНА БЪЛГАРИ ИЗМИРАТ

26

Анонимен

преди 6 години

до 34 Що не дадеш пример първо ти за това за което апелираш, смешен?

25

до 25,27,28,30,31,32

преди 6 години

Дайте да си ползвате имената, че ви изгубих спатиите.

24

Анонимен

преди 6 години

Що не показаха лицето на мъртвия Бен Ладен? Що показаха на Кадафи и Садам, а на Ладен не? Щото никога е нямало такъв човек, скаппани сорроси!