47

Протестър

преди 6 години

Кога ще има отново протести, че свърших парите?

46

Калинка

преди 6 години

Това при Орешарски нямаше да се случи!

45

Анонимен

преди 6 години

Патладжанени кьорфишеци 3 милиона дал, да... Те тъй се дават. Пълна заблуда и патладжански номера. Няма никакви 3 милиона и никой не го е отвличал. Чиста постаноовка, патладжанена.

44

ОтМладешкотоГерп

преди 6 години

В чест на предстоящето европредседателство на ПП Герб, партията бележи успехи във всички сфери! Ето, отвлечен младеж бе открит жив и здрав. Вчера пък г-н Борисов купи тиган и кошче за смет в 33 ОДЗ "Звънче" с лични средства. А г-н Цветанов пък предаде безвъзмездно на община Димово пет проекта на свои апартаменти. Ето! Неуморната работа дава добри резултати!

43

ффффф

преди 6 години

Бас ловя че се готви за Виоа утре затова тъка нашумя самнява ме нещо !!!

42

Анонимен

преди 6 години

Типична патладжанена сапунена опера в няколко части. Цяла България трябва да занимават с двама ***.. Поздравявам майка им патладжанска.

41

мда

преди 6 години

Може пък властта вече да рекетира, държавата е в пълен упадък.

40

Анонимен

преди 6 години

Българомските драми край нямат!

39

вал

преди 6 години

До КатастрофалноТъп Наистина си ***

38

Пресцентър МВР

преди 6 години

МВР работи по три версии за освобождаването на похитения. Първа: похитителите слагат зимнина и нямат време да се разправят. Втора: похитения *** много храна и изкарва похитителите "на червено". Трета: Саркози се обажда на похитителите и заповядва да пуснат похитения. Подобно на Кадафи те се вслушват в думите му.

37

Ти ли?

преди 6 години

До Ултраидиота

36

2013

преди 6 години

В тоя форум има двама ***, дето пишат антибългарски коментари, и си ги харесват после от компютъра и телефона, да се правят на интересни. Днес да не се ослушват, ами да им дадат ip-тата където трябва. Нещастни анадолци

35

Анонимен

преди 6 години

Кво ни занимавате с бок.ци и изма.ици

34

КатастрофалноТъп

преди 6 години

Отново заслуга на Герб! Гражданите открили отвлеченото момче, са твърд електорат на Герб!

33

О. Р.

преди 6 години

Утре да привикат "синдиката" на полицаите . С цел награждаване с парични награди в милиони левове...за добре свършената им работа на членовете на организацията им, както по този,така и по мн. други случаи. О.Р. от армията съм,и по мое време карах всеки милиционер да ми козирува,така беше по закон тогава.

32

Адриан ще обича ГЕРБ

преди 6 години

Момчето вече знае след 4 години за кого да пусне бюлетина .Провели са му един курс по избирателната система и го пуснали след като е издържал изпита . А пък 3 000 000 лв са били плащане по ку рса за изборите - който се е водил бързо обучение . И после твърдите че ГЕРБ не били за образование .

31

Анонимен

преди 6 години

Мно'о важно, нямаше да спя...

30

Анонимен

преди 6 години

Патладжанените трагедии край нямат...

29

Мегадебила

преди 6 години

Герб мачка ***! Ето реални резуплтати от правилната политика за унищожение на битовата престъпност!

28

Анонимен

преди 6 години

Българите са неспособни да създадат и управляват държава, затова само за една семица я превърнаха в грандиозна с.вин.ска ко.чин.а държавата, подарена им от руснаците миналия понеделник!Затова в бантустана на балканите анархията по-голяма дори и от тази в африканските!