11

Анонимен

преди 6 години

като сте си заоплювали брадите с одумване на чужденците, защо не кажете, аджеба, как не успя да се пръкне една българска верига за свят. Сал едно Макао, продава същите стоки, като Кауфланд или Била и др., но на по-високи цени.Добре, че има Кауфланд и другите, та да се види как се прави маркетинг и да могат хората да си купуват по-евтино. Не ми хвалете гаражните далавери!

10

дуро

преди 6 години

До ПРИМЕРХахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахах! Признах та , ***, счупи ***!! Кво ОТК бе братче, кви печати, кви пет лева?!?!? ХхХАХХХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХААХ!! Някой да е виждал шоколад или бомбони с пичат "ОТК"??!?!?! Ххахахахахахах!! Ехооооооооооо, събуди се, социализЪма го няма отдавна!

9

Анонимен

преди 6 години

В Лидъл бая вносна стока има някоя от която си е качествена.Кауфланд много вдигнаха цените а за Билла да не говорим също скъп магазин.Единствения хубав магазин беше Пени и макар да ми беше далеч често от там пазарях. Утре в моя град на негово място датската верига Swordson shopping открива третия си магазин в България да видим какво ще е положението с цените и стоките там.

8

ПРИМЕР

преди 6 години

НЕСТЛЕ има Завод в София - там (всеки работил там може да потвърди) се правят различни Шоколади и Десерти - За Германия има и за България има - ОТК имат различни Печати .Защо ДАНС или Прокуратурата не се заеме с този сигнал - Та тези *хора* тровят Децата ни .

7

Анонимен

преди 6 години

AMA ПЕЧАЛБИТЕ НЕ СА ИМИТАЦИЯ И НИЩО НЕ ПОЛУЧАВА БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА.

6

Анонимен

преди 6 години

Цените в Лидл са еднакви до цент в Италия и България за едни и същи продукти.

5

Анонимен

преди 6 години

Имитиращите продукти трябва да бъдат забранени.

4

kiro

преди 6 години

Инкасото от Била се внася в Райфайзенбанк и от там се превежда в Австрия. Я пак, че нещо не ми стана ясно печалбите къде остават.

3

Анонимен

преди 6 години

Поръчкова статия , а 976 лева бруто е около 750 лева нето и като сметнем че тук е и управляващия персонал е ясно защо никой не иска да работи за 500 лева чисто като продавачка в Т Маркет или Била .

2

Анонимен

преди 6 години

Бирите ни и те до една се държат от чужди фирми.

1

Анонимен

преди 6 години

Вафла Морена е на монделез. Други традиционно български марки/брандове да изброявам ли, които са собственост на чужди компании?