27

До 34

преди 6 години

Ти вярваш ли си?Или това пише в опорките от руското посолство.Като имат толкова неща, защо Кимчо ги е заключил хората си в държавата и не ги пъска да излизат?Защи не пращаме наши студенти на бригади в С.Корея, вместо в САЩ, Англия и т.н.?И за какво трябва някой да се опълчва на САЩ? Че и намекваш, че и ние трябва с нещо да имаме сила да се опълчваме на някой си?

26

Българин

преди 6 години

Браво на Ким. Ето кой ще ни пази от САЩ.

25

Анонимен

преди 6 години

Идеологията чуче, или чучхе се основава на самодостатъчността. Една държава трябва да бъде самодостатъчна и независима от външни фактори, ако може да профитира външни връзки добре, но СК така и така е изолирана от Запада. Освен това чучхе е и начин на живот и поведение - човек винаги трябва да дава най-доброто от себе си за постигане на целта и да не се оплаква, че началника му бил крив, или нямал условия а винаги да търси начин да преодолее проблемите.

24

до 32

преди 6 години

Ти от къде виде това ? Да не си бил там ? Абе с това детинско мислене май си роден след 2000 - ната година и си се надрусал още от ранна сутрин.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако им вдигнат санкциите ще задминат Южна корея, тогава южнокорейците сами ще искат да се обединят със севера.

22

Анонимен

преди 6 години

Северно корейските учени живеят в землянки, спят на клони и шума, ядат плъхове, ровят в земята за корени и под дулото на калашниците (руски калашници) разработват ядрени и космически технологии.

21

bolbov

преди 6 години

Добре го казва с кръвта на нашия народ не с минети проституция към западни граждани с кръв и лишения и свободни .

20

Жоро

преди 6 години

Направо ги постави всичките в шахово полужение,койли ще му е следващия ход?????

19

Анонимен

преди 6 години

Обожавам новини за Ким.

18

до 25

преди 6 години

Какъв любопитен въпрос ! С каква плаха нежност го написала женствена ръка трепереща в очакване на гореща среща с мъж ....

17

Василка Елкина

преди 6 години

И аз бях на банкета! Беше супер, а храната неописуемо вкусна - имаше панирани кучешки хапки, запечени на фурна чревца от улично куче и котешко задушено! Мър-мяуу, джаф джаф!

16

доволен

преди 6 години

Супер новина за добро неделно настроение. Благодаря ви вестник " днес" . Приятно ми е да чета такива новини но още по приятно ми става при мисълта, че една малка група в София съставена от наркозависими същества с неустановен пол припадат от безсилна злоба с изкривени и позеленяли лица..

15

Българката

преди 6 години

Личи си правописа и изказа, че Makedon е ***, а не българите.

14

дуро

преди 6 години

Понеже са много добре с изхранването за това там са единствените случай на каниблизъм регистрирани в този век.

13

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за севернокорейските гладни въш ки!Дреме ми за американските кравардемократизатори...Когато европейците го разберат...и се оттърват от навлеците...може и да започнем да живеем по-добре!

12

ГРУХБЕТЧИЯ

преди 6 години

Сорросоидните щърбели се присмиват на корейските хърбели. Егати иронията. Нали и вие живеете с 30 цента на ден като тях и нямате пари да си оправите зъбите бе! Е, вашите са грант от тролене, а техните от работа във военните заводи. Това е истината.

11

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво ще ядат на този банкет.

10

Анонимен

преди 6 години

...плъхове и мишки изчезнаха там!Средностатистическия севернокореец ползва колан с дължина 75см. Държавната програма за здравословно хранене - набляга на скакалците и ***, като основен източник на протеини!

9

Анонимен

преди 6 години

До Петър ВеликиПравилно!! Гладни в С. Корея няма! Ким осигурява по 180 г. ориз и 200 г царевица на всеки. Могат да ядат до припадък! Ако искат да се поглезят с месо може и по някой плъх да си хванат. После ще си го опекат на огън щото ток няма. Ама ха!

8

Makedon

преди 6 години

Nemojte da mu se smeete na Severnokorejcite be.......Vie Bolgarite bevte BETER od niv prosti vo vremeto na baj TOSE IGRAVTE... PEEVTE I SE SMEEVTE koga baj Toso ke prdnese a za zenite dn ne komentiram.......