28

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

27

77

преди 6 години

Нашите комунисти плюят по диктатора Ердоган, а в същото време възхваляват българския му вариант Тодор Живков, а те си приличат много.

26

ЕС

преди 6 години

ЕС има договор за свободно придвижване и безвизов режим със САЩ. А българите като пълноправни членове на ЕС могат ли да пътуват свободно без визи за САЩ?

25

Анонимен

преди 6 години

Колкото до Турция, били смев едно държавно образуваниезаедно с тях, насила, като вторакатегория поданици и т. н. ине желаем това да се повтаря.Защото ЕС означава някаквазагуба на суверенитет и привземане на решения се налагатпо-големите държави без да иматправо на това.Полша, Чехия,Унгария са прави и който не горазбира си е за негова сметка.

24

_Революционер_

преди 6 години

Така, първо честит 9-ти Септември !!!Успех на ПКК в революционната борба за свободен Кюрдистан, и новата създаваща се държава на хоризонта ! Успешен преврат !Свобода за всички онеправдани !Да живее революцията !!!

23

Анонимен

преди 6 години

Турция няма сега нито една стотинка външен дълг.При Ердоган те не само си изчистиха дълга но наскоро искаха те да дават заеми на МВФ.От там им отказаха-щели сами да си напечатат евра и долари без покритие-хи хи...Сериозно-Ердоган не е за подценяване-страната е в разцвет.Е това може да не се нрави на еврочиновниците но истината е такава.

22

Анонимен

преди 6 години

Ако не правителството не беше сменено на 9 ти септември и България не беше сменила монархо-фашисткия курс който беше поела с Хитлер, нашите европартньори и най-вече Англия бяха планирали разделение на Бългаирия. Гърция щеше да стига на 30 километра от Пловдив и 70 километра от София, цяла западна България отиваше към Сърбия.

21

Анонимен

преди 6 години

Ние, болшинството българи,не сме подкрепяли фашизъм,американски цветни революции,майдани и т. н.Това са малкигрупи хора, но със силно озвучаванеи медийна поддръжка и се създава впечатление едва ли не, че това е правилно и мнозинството така иска.

20

EC

преди 6 години

Е основан на християнските ценности и Турция няма място в него

19

Анонимен

преди 6 години

Днес се навършват 73 години от началото на мизерията и грабежа на България

18

Анонимен

преди 6 години

Понеже днес е 9 септември по една мутренска телевизия казаха че днес се навършват 73 години от преврата за какъв преврат бълнуват нямам напредстава. На мутрите ще им кажа че днешният ден не е преврат а освобождение от монархо фашистката хунта на цар Борис. Да знаят и да помнят че българия е била съюзник на ХИТЛЕР днешният ден не е преврат а освобождение от хитлеризма.

17

Анонимен

преди 6 години

Никой не нарича напразно украинците фашисти.Те самите си го признават с гордост.Пусни си някой клип от Майдана и ще разбереш.

16

До

преди 6 години

Да, но бандеровците отначало са подкрепяли нацистите. Поне, докато не са разбрали какво смятат да правят германците със славянското население в Източна Европа.

15

Анонимен

преди 6 години

Европа вече е бита карта с застарява що население единствено младите турци или араби ще задвижат икономиката и демограф ския проблем избора е на Меркел кефти араб кефти турчин

14

Анонимен

преди 6 години

Престанете да наричате украинците фашисти. Нито Десен сектор са фашисти. В Украйна са бандеровци, а Бандера е лежал няколко години в нацистки концлагер, какъв фашист може да е? Разбира се шаблона е, че щом е против болшевиките е фашист, но да си припомним, че най-големите фашисти са болшевиките, заедно си поделиха Полша.И После вече живеещ във ФРГ Бандера е убит от болшевиките.В днешно време е обвинен във фашизъм от медиите на фашиста Путин.Фашисти са болшевиките.

13

HawkTheOttomanFaggot

преди 6 години

Дано час по-скоро умерената кюрдска опозиция да свали Ердоган от власт!

12

Анонимен

преди 6 години

До 15 "Меркел лае а Ердоган днес е в КАЗАХСТАН и се подписват сделки за милиарди"Не знам кой лае и кой подписва.Знам ,че турците продължават да ходят да работят в Германия,а не обратното.

11

Анонимен

преди 6 години

Не знам за какъв фашизъм говорите в Турция.България беше първата страна подкрепила откровено фашисткия преврат в Украйна.Дори външния ни министър ходи до там да подкрепя фашистите от Десен сектор и Азов.В Турция може да има диктатура но са много далеч от фашизма.Дори не подкрепиха оригиналните фашисти за разлика от нас.

10

Анонимен

преди 6 години

Меркел лае а Ердоган днес е в КАЗАХСТАН и се подписват сделки за милиарди ,ето той е диктатор който мисли за страната си

9

Анонимен

преди 6 години

До 8 "не съм чул да ходи като нашия да рекетира хората да му дават без пари суджук..."Преди време излязоха записи,уличаващи синовете му е далавери за милиарди.Просто мащабите са различни. Все пак България е 7 милиона,а Турция 77 и икономиката а оттам и далаверите са по-големи.