99

До 114

преди 6 години

Това е така поради слаба самооценка на жената и комплекси. Страх я е на тези курсове да не срещнеш друга или други които са по от нея и да не те "отмъкнат".

98

ДО 109

преди 6 години

*** в съдилищата да видиш истината за жените какво искат . ЗАЩОТО АЗ ВИДЯХ И РАЗБРАХ . ЗНАМ ГИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ . *** И ТИ , ЩЕ УЗНАЕШ ДОСТА ИСТИНИ ЗА ТЯХ НО НЕ ТОВА КОЕТО СИ ПИСАЛ ЗА ТЯХ . И ТО НИКАК НЕ Е ХУБАВО И ДОБРО ! ! !

97

Анонимен

преди 6 години

До нереалистВиж се колко си жалък! Пари, пари и пак пари, а иначе големия идеалист, на всяка манджа мерудия. Политиците лоши, не дават пари, работодателите лоши, не дават пари, всички са лоши, защото не ми дават пари - логиката на нереалния Андрешко. Къде си ти в картинката? Всички са ти длъжни, защото какво си напривил ти, освен едни работи в тоалетната? Такива като теб са пределно ясни - вечната жертва, която през безцелния си животец е съотворила едно голямо НИЩО и е много доволна от факта.

96

Соломон

преди 6 години

Георги Бърдаров описа тенденция, която продължава вече 30 години. Няма изгледи нещата да се променят към по-добро.Нацията се стопява със 100 хил. годишно, като около 50 хил. напускат страната.Ромското население се увеличава много бързо.Работещите ще бъдат с 500 хил. по-малко до 10 години.Това ще рече, че два милиона работещи ще трябва да плащат данъци, които ще отиват за ток, вода и социални на ромите. Ще трябва да се издържат 2.5 мил пенсионери, алчни капиталисти и крадливи депуати.

95

copocoид

преди 6 години

Да, но банана се увеличи!

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104В България случаите който визираш са нищожни.Общо взето у нас жената е тази, която няма инициатива и се затваря у дома след брака.Българката дори пречи на мъжа си да се развива!Това го твърдя от лични наблюдения.Щом се омъжи у нас жаната повлича мъжа си към заседналост и апатия.Абе вече сме женени на какви курсове ще ходиш, това защо ти е?

93

До 109

преди 6 години

Явно не си схванал провокативният момент в коментара ми целящ да инициира някакъв мисловен процес.

92

нереалист

преди 6 години

До До 43 ЗнаещИмат Лексус, 5 лаптопа, 2 къщи, ама на КРЕДИТ, който ще изплащат 20 години. Кредитите удобно не ги споменавате :)

91

нереалист

преди 6 години

До амиЗащото начинът за привличане на емигрантите обратно в Бг е само един- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ! Всякакви мантри за прекрасната природа, близките, приятелите, семейното огнище и др. са поезия, бла- бла. Доходите могат и да се вдигнат, но в София и 1-2 др. града. В провинцията никой няма да вдигне доходите, нито ще се създадат привлекателни нови раб. места. 27 год. не са го направили, няма да го направят и сега. Работодателските организации няма да допуснат повишаване на доходите, те изяждат всичко

90

До 104

преди 6 години

Това са тотални простотии! Незнам срещу какво се бориш ти, но жената е преди всичко майка, и тук не става въпрос за никаква религия, а за природа. Една жена не може да е пълноценна, ако не е майка, да се бориш срещу това е тотален нонсенс. Да не говорим, че във всяка религия семейството е заложено като основна ценност. За съжаление хора като теб, наливат в главите на младите момичета, че трябва да бъдат нарцистични кариериски и така им разбиват живота, между другото.

89

Васев

преди 6 години

Защото младите искат наготово да отидат в западна европа , вместо да се развиват тук - мият чинии взимат 800 1000 евро и си мислят за преуспели

88

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, сега това е така, защото сме повече от черноглавите. След 10-15г ще се поисравним и ще започне да се увеличава населението. Тогава ние ще сме малцинство и ще получаваме пари да гласуваме. А простотиите като да бием лекари, гребци, да убиваме защото не ни дават цигара, ще са наша грижа. И ще има протести в наша чест. За помощите и детските забравих - ще са наши

87

вергил

преди 6 години

Това са пълни глупости.Повечето жени с висше образование, които познавам, нямат нищо против да се грижат за децата само дето заради финансови причини ходят на работа.С тези ниски заплати е много трудно да се отглеждат деца само с една заплата.

86

Анонимен

преди 6 години

До мисли-2Точно там е проблема, изродени ценности - основната мисия на една жена е да бъда майка, за каква кариера въобще става въпрос тук? Деградивни идеологии като феминизма, внушиха на жените, че трябва да са мъже, което пък напълно разби традиционното семейството като институция.

85

Анонимен

преди 6 години

И защо жените трябва да правят кариера?Срамно ли е да се грижат за децата и домакинството?...Защото без кариера се превръща в мюсюлманка. Безгласен придатък на съпруга си. Нали срещу това се борим.

84

вергил

преди 6 години

До мислиИ защо жените трябва да правят кариера?Срамно ли е да се грижат за децата и домакинството?

83

Анонимен

преди 6 години

до 98: "...либералната демокрация е зловещ социален експеримент, много по-брутален от фашизма дори."Какво ти пречи демокрацията на тебе за "кривия макарон бе" !

82

нереалист

преди 6 години

До АнонименА хора като теб са другата причина за бягство от България.Не можеш дори 2 думи да размениш в 1 форум без да се нахвърлиш с обиди към събеседника си. Излиза, че не само разсъжденията ти са елементарни и ограничени, но и ...

81

Анонимен

преди 6 години

До мисли-1Успокой се пък ти е

80

Салих

преди 6 години

Бъгаре, пучнети да прайти дяца!!! Язе ни могъ да смогна на сички.