19

The Evil Queen

преди 6 години

До ЧиновниНаборе, мислиш ли че това 2 годишно дете може да бъде невъзпитано, или да се държи по какъвто и да било начин. Няма как малката душичка да е виновна, за каквото и да било. Ако беше по голямо да, но на 2 нищо не им разбират главите, така че това което е направила тази коза е недопустимо, защото не можеш да ме убедиш, че в яслата има дете което да нанесе такива травми, на когото и да било. ПРИСЪДАТА ТРЯБВА ДА Е РАЗСТРЕЛ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ПСИХАРИ.

18

Надя

преди 6 години

Когато има ново дете в групата е нормално да му се обръща повече внимание докато се адаптира, та дори да е паднало от столчето(което не ми се вярва като гледам синините ) пак госпожата е виновна, та пази боже да не ми се случва на моето дете, че ще има доста да пада госпожата от столчета след това ... не знам вече какви *** работят по яслите, пълно безхаберие никакво внимание към децата та чак и тормоз това е недопустимо за Бога това са малки невинни дечица.Да уточня има и прекрасни педагози.

17

Анонимен

преди 6 години

До до 15Не, не е отстрани знам какво говоря, знам от какво съм се "отказал" и не съжалявам, никога не говоря наизуст, никога не казвам нещо, което не ми е минало през главата..

16

до 15

преди 6 години

То така от страни е много лесно. И аз си мислех че най-добре за детето е да си седи вкъщи и сам да си го възпитаваш, ама не е баш така.

15

Тъпак

преди 6 години

Тия учителки са големи блейки. Особено по-младите. Моето навремето го бяха изподрали по лицето в най-големите жеги. Късмет, че не се възпалиха раните. А даскалиците си пиели кафето на терасата и оставили една да гледа четири групи. Тя толкова ги и гледа. Наистина трябват камери. За да не им слушаме тъ.пи.те оправдания

14

Анонимен

преди 6 години

...но пък ходенето на градина е задължително по закон.верно за сега от 4годишна възраст, но нищо не им пречи да я свалятЩе цитирам Василев-селяни, бият ви децата, като ви задължават да ги давате там където ги бият, а вие искате задължително да продължавате да ги давате, И СТЕ ГОТОВИ да делигирате грижата за тях на техниката.Селяни, не ми е жал за вас, защото сами си го правите и искате още от същото...Родителството трябва да се разрешава след IQ тест, с резултат най-малко 100.

13

Анонимен

преди 6 години

Имам дете на две години и половина и смея да твърдя че на тази възраст все още не лъжат. На тази възраст лъжата е все още непонятно нещо за тях. Но пък наистина трудно биха казали и кой го е направил.

12

Продужент

преди 6 години

А защо трябва цялата държава да се занимва със всяка синина и всеки шамар?

11

До номер 10

преди 6 години

млъкни, егати *** си

10

Макаренко

преди 6 години

Сега ще има драми със СРС-та. Малкия агент 009 ще бъде опасан с камери и микрофони... тъй казва мама-беге

9

Св

преди 6 години

То така падат хората и в полицията, по няколко пъти. Много се препъват и там ... Горкото детенце.

8

гп

преди 6 години

Леле, ако съм там, тази няма да е жива! Горкото детенце, сърцето ми се къса за него!

7

Анонимен

преди 6 години

азиатски варвари

6

111

преди 6 години

Задължителни камери, това е спасението!!! Няма друг начин! Лелките, сега "госпожи", в 80% са страшно нагли и гледат на родителите, като на врагове!

5

анонимен

преди 6 години

бьлгария води класацията по простотия 2 годишни се хапят до синьо6 годишен уж убива от упор 11 годишен театрално се самоубива 15 годишенбоцка 11 годи-на по врата 12 годишен в 23 часа играе мачле и вратата падавьрху него 17 годишен без книжка превозва бежанци и катастрофираа сме 21 век

4

Анонимен

преди 6 години

Така ще бъде, че и по-зле ще става! Няма лекари, учители, педагози. След като държавата се гаври с хората и им дава по 400 лв заплати куцо, кьораво и сакато работи това което не им е работа. Да, парите не са всичко, но доброто заплащане мотивира човек да се доказва и да си върши работата отговорно.

3

Анонимен

преди 6 години

А защо учителите са позволили такива травми,па макар и получени при игра.

2

Анонимен

преди 6 години

Лелее, цялото е посинено... такова падане няма! Каква е тази емоционална игра бе? Тия възпитателки са за бой и клатене!

1

Анонимен

преди 6 години

Камерите са необходими и дори - задължителни