26

dmx

преди 6 години

Тръмп е по бебешки наивен и по детски нахален. Северна Корея принадлежи на Китай. Няма да му я дадат.

25

Анонимен

преди 6 години

До До 48Какво е това брест-уудско споразумение?Да не е Брест-литовско, когато Русия ни целува ботушите?

24

До 48

преди 6 години

Доларът е една лъскава тоалетна хартия, обезпечена единствено от саудитският нефт. Прочети за брест-уудското споразумение от 1972г,когато щатите махат златното покритие на долара. Затова ги печатат с милиарди. Демек като фалшификаторите.

23

Анонимен

преди 6 години

До не нам Доларът е обезпечен с автомобили, самолети, химическа промишленост, кораби, армия, както и с най-добрата земя за живеене в света. И със злато.

22

не нам

преди 6 години

До АнонименСамо дето доларът е обезпечен с хартия, а не със злато.

21

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че "миротворецът" Путин ще бъде против каквито и да било санкции срещу най-верния съюзник на Русия.

20

Анонимен

преди 6 години

. Сега компанията, продаваща петрол или други стоки за юани по дългосрочен договор, ще може едновременно с подписването на договора да купува фючърси в злато за същата сума, която е спечелила от продажбата на петрол (или стоки). Т.е. се оказва, че юанът е обезпечен със злато.

19

Анонимен

преди 6 години

ЯПОНИЯ Е ОБЯВИЛА , ЧЕ Е НА СТРАНАТА НА САЩ И ЕС !! ТЪЙ, ЧЕ КИТАЙ ОСТАВА САМО ДА СИ ТЪРГУВА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИНДИЯ АКО СЕ СКАРА СЪС САЩ :D

18

Проста истина

преди 6 години

Това, че Русия и Китай не обичат Ким е ясно, но още по-ясно е, че мразят САЩ и негласно винаги ще пазят гърба на Ким. Той го знае прекрасно и както виждаме се възползва по най-добрия начин.

17

До 23

преди 6 години

Ето ти данни за размисъл:Най-големият вносител на петрол в света - Китай, финализира подготовката за старта на Шанхайската търговска борса за фючърси на нефт, деноминирани в юани.

16

Анонимен

преди 6 години

ФАЩ И КИТАЙ НЯМА КАК ДА СЕ СКАРАТ, ЗАЩОТО ФАЩ ИМА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ВЪВ ЕС!!!АКО МЕРКЕНТИЛНИЦА ИЗДАДЕ НЯКОЯ РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА САНКЦИИ НА КИТАЙ ОНЕЯ ЩЕ СЕ ИЗПРИЩЯТ.МОЖЕ ДА ИМА САМО ВОЙНА САЩ СРЕЩУ КИТАЙ ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НО НЕ МОЖЕ ДА ИМА САНКЦИИ ЩОТО ПОВЕЧЕ ЩЕ ПОСТРАДА КИТАЙ!

15

Анонимен

преди 6 години

Докато си има балистични ракети и ядрени глави Ким ще си царува безметежно и в пълен комфорт на фона на пискливото квичене на САЩ и лакейската свита. Колкото до санкции и заплахи, той е вече третият Ким който слуша едно и също 70 години поред и явно го гони голяма параноя ... ха-ха-ха.

14

До 25

преди 6 години

Вземи малко прочети живи данни, не само опорни точки. Тогава ще видим кой в час, кой в голямо междучасие.

13

Анонимен

преди 6 години

До До 15ПЪРВИЯ ТИ ДОВОД Е ДОБЪР!! ТЪРГУВИЯТА НА НЕФТ В ЮАНИ!НО ВТОРИЯ ДОВОД Е СМЕШЕН 200 МИЛИОНА Е НИЩО :D-------------КИТАЙ И ДА ТЪРГУВА НЕФТ В ЮАНИ ПАК ОСТАВА ЗВЕРСКИ ОБВЪРЗАН СЪС САЩ ВСЯКАК ТОВА ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ :)

12

Фактите

преди 6 години

Единственият начин Ким да е на власт и да продължи да прониква все по-дълбоко в американските ануси е да продължи ударно да се въоръжава. САЩ знаят прекрасно, че срещу някой, който има ядрено оръжие трудно се рита. Отказ от ядрена програма е равносилен на мигновена смърт за Ким и той не е нито толкова луд, нито толкова *** колкото иска да го изкара пропагандата, че да не го осъзнава. Всичките му действия са абсолютно логични.

11

До 9

преди 6 години

Ти наясно ли си, че БВП на БРИКС е по- голям от този на Г7? Кой и в каква криза е?

10

До 17

преди 6 години

Поинтересувай се Китай в каква валута купува нефт. А е най големия вносител в света. Досега китайците влагаха доларите си в американски дългови облигации за по-голяма лихва. Сега си изтеглят доларите обратно. Това е.

9

да знаете

преди 6 години

А па Ким го боли *** за ФАЩ!

8

Вай вай

преди 6 години

Ех, какви ритници ще отнесе стола на Ким, направо жив да го ожалиш.

7

До 15

преди 6 години

Абе щом Китай вече купува нефт и други енергоносители в юани, значи са разпърдяли сътрудничеството си със САЩ. Освен това изкупуват обратно американските дългови книжа с голяма скорост. По близо 200 милиона в месец