63

до Професор

преди 6 години

Няма проблем....къде в хола...или при жена ти в спалнята...да ти ги пратим

62

Spiritus Rector

преди 6 години

Т.н. "Съд на ЕС" не е законен, не е легитимен. В него отсъства клаузата, какво ще стане за неизпълнение на решение на съда. Нищо няма да стане! Отново ще има заклинания против Орбан и компания.

61

Професор

преди 6 години

И ние трябва да приемем поне 2 милиона. Страната е в дълбока демографска криза.

60

Анонимен

преди 6 години

Искат,не иска ще приемат!!!Така ли стана вече!!!Спускат ти някакви си европейски чиновничета в някакви комисии измишльотини коя от коя по-най и искаш,не искаш затриваш държавата си!!Който ги е канил,да си ги гледа!!Който вдигаше плакатчетата за добре дошли,да си ги прибира в къщи!!Опря яйцето и............дайте да се държим пътят свърши!!И защо трябва споделено да нося аз,народът ми,държавата ми последиците от едно решение на една германка??

59

Анонимен

преди 6 години

До много красиваЗащото трупат отпадъци,живеят на социални помощи агресивни са ,също така и болни от разни екзотични болест а тези които не са клошари са избягали затворници и терористи.Освен тва са мъже.В Бг има недостиг на жени.Не бабички и момиченца в детската градина.Аз не ги мразя знам от каква гнусна дупка произлизат и знам,че искат навсякъде да направят това да изглежда по-същият начин.

58

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Т.н. "европейски съд" не е легитимен. Първо, съдиите в него не са избрани, а са назначени от съответната държава-членка, което ги прави зависими. С други думи, те не са демократично избрани и нямат мандат да представляват някого. Освен това, т.н. "европейски съд" надвишава правата си и грубо се намесва в националното право и нарушава законите там.

57

ами

преди 6 години

Унгария и Словакия просто протакат,сега ще обжалват,ще мине доста време и все нещо ще се промени,но НЯМА да вземат тия ***!Браво,браво,браво!

56

Анонимен

преди 6 години

До много красиваПет пари не давам за тия само да си стоят в провалените им от самите тях страни.

55

много красива

преди 6 години

не виждам защо толкова мразите арабите и бежанците.сигурно защото им са големи, а не като на вас по 6-7 сантиметра ?

54

Оруел

преди 6 години

Как ще ги принудят ? Глоби? Ами и най големите глоби са по добре от терористи

53

Боко

преди 6 години

Абе аз ще взема 2-3 милиона, пък може и четвърти папа да ме погали по китарата...

52

редник

преди 6 години

При разговорите между Тръмп и Путин , Путин споменал за АйсКрим ... Тръмп попитал какво е това? Така наричам Аляска отвърнал , усмихнатия Владимир Владимирович :)

51

хюго бос до 57

преди 6 години

Фашизъм, фашизъм е това. Политкоректния фашизъм...

50

редник

преди 6 години

Друго си е демократичния тоталитаризъм :)

49

редник

преди 6 години

В грешния съюз се натресохме !

48

Анонимен

преди 6 години

не съм расист и нямам нищо против никой, но европа е един остров на културата, а тези хора биват вкарвани и канени тук, без да притежават необходимата култура и подготовка за европейски живот. те въобще не пасват на общата картинка и нямат място в европа. не мога да си представя как тазкива ходят в английски университети и стари холандски библиотеки. дори и в нашите дискотеки не пасват, защото се държат неадекватно и агресивно. просто не са дораснали за нашия начин на живот. нямаме нужда от тях.

47

Циник до 50

преди 6 години

Честно? "Отиде коня в рЯката!"..."Късно е чеда...мандалото лопна!"Европа ЩЕ СТАНЕ ХАЛИФАТИ!САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е!

46

до Циник

преди 6 години

Аз винаги съм твърдял, че ромите ще са най-малкият проблем в Източна Европа ако такива като на снимката бъдат допуснати у нас.

45

Циник

преди 6 години

Да повторя за неразбралите:Тези 160 000 ще са само "първия транш"!Трябва да освободят място за новопристигащите африкански желаещи да живеят на нашия гръб!Нещо неясно?

44

Анонимен

преди 6 години

Каква чест за управляващите Унгария и Словакия това един от най-големите комплименти за тях да бъдат атакувани от брюкселските предатели на Европа.