23

учител

преди 6 години

А повечето от нас трябва ли да искат да работят за около 400 лева в България зада има повече за тях?

22

от Европата

преди 6 години

При нас няма нощен труд. Щом работиш нощно време, значи това то влиза в служебните задължения и постъпвайки на работа си се съгласил.

21

До 19

преди 6 години

И при тях е подигравка, навсякъде в държавната система е подигравка!

20

Dj

преди 6 години

То всички качествени кадри отдавна напуснаха прогнилата система...и останаха само прости хорица... какво да очакваме??? Абсолютно нищо...

19

До Чакам

преди 6 години

Как кое е подигравка 25 стотинки????Тази Стойност е около 10-15 пъти по малка от минималната ставка за час за България и около 68 пъти по малка от тази за ЕС.Ок приемаме че това е надбавка и не се заплаща като ставката за един изработен час, а се постига чрез някакъв коефициент умножение по сумата за изработен час. Пак няма как да се получи тази смешна сума!

18

5,18

преди 6 години

Дежурните в спешното отделение на ВМА взимат по 20ст. на час . Дебелогъзите търтеи искат повече .

17

Чист ариец

преди 6 години

a 20 заплати щат ли?

16

Оруел

преди 6 години

Видими резултати

15

Анонимен

преди 6 години

Около десет процента,от тази седемдесет хилядна банда разчитат на заплатата си. Всички други се занимават с рушвети,далавери и какви ли не престъпления, пъчейки се с картата. Не случайно няма престъпление без участието на бивш,настоящ или бъдещ милиционер. Спрете им заплатата за половин година и ще видите колко ще са напуснали.

14

това е

преди 6 години

До maktubСъгласен съм с теб но тези стойностни хора нещо не се виждат,на преден план са само търтейте и корумпирани те който виждаме всеки ден,когато си изчистите къщичката и покажете на народа че работите,тогава ще получите одобрение и достойни заплати,а за привилегиите наистина няма такива в ЕС,тука е остров на привилегии и то не заслужени.

13

чакам

преди 6 години

До До ясно пичТова не са подигравки а истината,кажи кое е подигравка?

12

Анонимен

преди 6 години

Всяка една професия която е добре заплатена поражда конкуренция за свободните места и повишава нивото на квалификацията и. А в нашата система всяка година има свободни позиции, не могат да попълнят бройката! Нали се сещате защо

11

До ясно пич

преди 6 години

Писал съм вече за глупави коментари като твоя. Със подобни подигравки се цели отстраняването на читави кадри в държавната система. Идеята е ясна - послушни и не задаващи въпроси хора, които работят без да знаят какво и защо. Та тези същите (които останат след подобни подигравки)са и тези за които ти говориш.Никъде по света не може да плащаш като на чистач и да очакваш качество като за специалист в дадена област!

10

тв.

преди 6 години

А бе защо по телевизиите дават думата само на полицаите с техните нагли искания а не дават думата на тези който плащат на полицаите народа!?страх ги е че народа ще каже че не иска тази наработеща полиция ли?

9

факт

преди 6 години

Наглостта и цинизма на някой професионални прослойки няма граници,затова народа ненавижда и не вярва на полицията защото те не се усещат и не знаят кога да спрат с глупостите..

8

До 6

преди 6 години

Не желаят па става

7

Men

преди 6 години

На тия и 25 стотинки на година са им много. Да покажат че вършат нещо и после да искат, да не говорим, че 90% от хрантутниците са за затвора.

6

ясно пич

преди 6 години

До Само питамКогато държавните служители започнат солидарно да плащат данъци и осигуровки и да участват в бюджета на държавата тогава могат да имат претенции,сега да мълчат защото бедния народ ги издържа изцяло а те докараха държавата до този бардак.

5

Анонимен

преди 6 години

КамиииНе искатне щат е неправилно на шопскишурналист не се става такавземи една метла и отивай в чистототаи там дано не правиш грешки

4

ей

преди 6 години

От чистачите има повече нужда а и се вижда какво вършат и как а в полицията работиш не работиш взимаш заплата и невиждани в ЕС привилегии/права/