33

Циник до 35

преди 6 години

Изобщо не е така!Там е работата!Децата са си преди всичко деца!Неоформени...уязвими...емоционални...експулсивни!Затова нямат работа във Фейсбук!!!Никога Фейсбук!

32

Анонимен

преди 6 години

Фейсбука си е фейсбук. Как ще го ползваш зависи само от тебе. Как ще го ползват децата ти зависи от това как си ги възпитал. Също както и пистолетът. Сам по себе си е парче метал. Сам не може да убие никого. Някой трябва да натисне спусъка.

31

Циник до 32

преди 6 години

Има доста други приложения и начини за контакт...които не са така "публични"!Но истината е една - всеки сам решава.Като ви харесва тази форма на "ексхибиционизъм"..

30

Анонимен

преди 6 години

До ТЦТЦИмам фейсбук защото обичам, да общувам с хора. Имам приятели живеещи в латинска америка с който иначе нямаме комуникация. Роднини, приятели, колеги, че дори и съседи там се уговаряме за събранията на блока в който живеем.

29

Циник до 28

преди 6 години

Апропо....много хора харесват...кокаин...хероин ...морфин...много от тях - не стигат до 48!

28

ТЦТЦ

преди 6 години

Ти си на 48 и миаш фуйсбук, ЗАЩОТО си педдофил и гониш малките момичета! Друго обяснение за твоя фейсбук нямам!

27

Циник до 28

преди 6 години

48!!! Не ви личи!Бих се обзаложил, че сте на 16...максимум !!!!Младеете!Иначе нямаше да пишете така!

26

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникДа аз съм на 48 и имам фейсбук и ми харесва. Аз ви сложих минус защото фейсбук за нищо не е виновен. На крива ракета космуса й пречи в случая фейсбук.

25

Циник

преди 6 години

Друго ми е чудно - тези дето ми слагат минусите...пълнолетни ли са?

24

ТЦТЦ

преди 6 години

Синът ми е да 19 години и от 5 години се караме за този проклет фейсбук ! Ако го остамим може и цял ден да се взира в смарт телефона си! Не знам, аз се тревожа, защото нищо не го интересува освен да е във фейсбук! Нямам представа как е при другите семейства, но у нас е така.

23

До 21

преди 6 години

Какви устройства те гонят баце. Следи се с просто око. А профил във фейсбук е изключено да разреша.

22

Циник до 20

преди 6 години

Фейсбук...машина за пари!Без морал!Типично!Най-скъпи адвокати...я пазят от търсене на заслужена отговорност!!!Никога Фейсбук!

21

Анонимен

преди 6 години

Наистина има някои родители с безумни изисквания към децата си. Постоянно им вменяват вина, ако получи 5ца в училище следват скандали, наказания, щял да стане овчар и подобни глупости, а просто трябва да се преценят реално възможностите на всяко дете - един е добър в едно, друг в друго, трети е добър в няколко неща и т.н., тези нереалистични очаквания не водят до нищо добро. И като стане най-лошото почват да се вайкат но вече е твърде късно.

20

Георгиев

преди 6 години

До Анонимен17А сега си представете детето ви, да ви следи в нета, пароли, никове, дебетни, кредетни карти, и може, да ви източва сметките, да залага онлайн и т.н. Ето това е другата страна на медала

19

Анонимен

преди 6 години

В началото фейсбук беше нещо добро замислено - възможност да намериш хора с които си изгубил връзка.Обаче се *** до нещо отвратително, което е в момента.

18

Циник до 17

преди 6 години

Най-сетне...смислен коментар!Фейсбук феновете...са "на барикадите"..Никога няма да разбера "ексхибиционизма" на юзърите на Фейсбук...частния ми живот...си е моя работа! Поствайте като искате снимки на децата си...педофили и извратеняци...бол!Никога Фейсбук!!!

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен17Това означава, че го следите с програма на устройството му незаконно.

16

Анонимен

преди 6 години

На 11 рови безконтролно в мрежата. Детето ми е на 10 и знам всяка страница която се отваря. Това нещастие е можело да бъде предотвратено.

15

Циник до Георгиев

преди 6 години

Съгласен...донякъде..Но съм обяснил по-долу...Фейсбук е начина...и пътя...причината за зачестяващи детски самоубийства!

14

Георгиев

преди 6 години

До *** до 9Синият кит е една измама, една фалшива новина.