40

Анонимен

преди 6 години

Този ден трябва да е Национален празник на България, а не 3 март.3 март можеше да е Национален празник на две държави - Източна Румелия и Княжество България, но те не съществуват вече 132 години !

39

Русофил

преди 6 години

Какможе да празнувате този празник? Та това е предателство към майка-русия! Сорос ли ви плати? Всички знаем, че той стои зад Съединението, за да прецака добрата майка-русия!!! Ууу продажници, защо продавате русия бе? Та това е държавата, която ни даде кирилицата. Нали Ленин я създаде?!

38

Анонимен

преди 6 години

Съединението на България - една звучна плесница за рускотурската империя !

37

Анонимен

преди 6 години

Съединението на България - един велик ден за българите и тъжен ден за "русофилите" !

36

Анонимен

преди 6 години

Няма по лошо робство от руско олигархичното мутрокапиталистическо робство

35

Калеко Алеко

преди 6 години

Най-българският акт осъществен от българи родолюбци, единствено и само с мисълта за България, си остава денят на Съединението ! За съжаление дори и Шипка се превърна в символ на чуждопоклонничество, и даде възможност да заменим един поробител с друг. Дори и Вазов който написа възторжената Ода О ..Шипка впоследствие написа и нещо друго за едни наши освободители, когато благодарение на тях Румъния ни отне цяла Добруджа. Затова 06.09, а не 03.03 е истинският - Национален Празник на България

34

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоНо мразиш целия останал свят, включително и себе си...

33

Анонимен

преди 6 години

Рашкитте са разделили България, както Корея , Германия , Виетнам и дръга. В днешни дни адда продължава сътворен от тях по света. Успех на всички борещи се за единна нация с демократичен път.

32

Анонимен

преди 6 години

Не е случаен факта че именно на 6 септември през 1944 година руснаците ни обявяват война и ни окупират, това е достатъчно показателно за омразата която изпитва руската върхушка спрямо България и българския народ

31

България ще пребъде!

преди 6 години

Да ни е честит празникът!До спорещите по-долуМнозина воини на Руската империя са загинали вярвайки, че изпълняват дълга си към поробен братски народ.Пред тяхната памет сваляме шапка.Политическите интереси на Руската империя са нещо съвсем друго.Който се интересува, нека потърси исторически сведения за последната от няколкотовалиде султанки-българки. Благодарение на нейното застъпничество сме можели да получим НЕЗАВИСИМОСТ още през 1828 г. Русия не се е съгласила.Но днес нека празнуваме!

30

Киро Кюмюря

преди 6 години

Kojto го чувства празник-да му е честито!

29

Четящ историк

преди 6 години

"Всеки здравомислещ человек разсъждава, че ако Русия е желаела една силна, съединена и независима България, тя трябваше освен да се възползва от извършеното на 6 септемврий и да поддържа Съединението. [...] Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението." - Стефан Стамболов, в-к Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.

28

Циник

преди 6 години

"Предателите трябва да се убиват!"Васил Левски 1871г.Нямаше да му стигнат на апостола 9 години за 5 000 000 останали в България!

27

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо.............Аз обичам България и Русия................За Русия ясно, а България защо я обичаш?

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.........Срам ме е, че съм българин............Русофилите никога не сте били българи, че да се срамувате от това!

25

Честит празник ! Да живее съединена България !БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

24

Българин

преди 6 години

Честит празник на всички българи! Който го е срам, че е българин значи не е и няма от какво да се срамува освен от себе си.

23

Хъшове

преди 6 години

До АнонименХъш- на влашки означава КЪШ на кокошките! Оттам произхожда думата ХЪШ.Хайдутин - на тупски е КРАДЕЦ а на български ГЕРОЙ

22

Анонимен

преди 6 години

язък че се родих в тая "държава", мисля да емигрирам в Србиja, сърбите са националисти а българина завинаги ще си остане един дребен селски тарикат с плоско мислене и пълна мижитурка.

21

ЦЕНАТА

преди 6 години

Сръбско-българска братоубийствена война, убийството на Стамболов - КОМУНИЗЪМУбити българи със закъснител!!!