57

Анонимен

преди 6 години

До майорски59Вие сте поредният комунист и нищо повече. Слуги сте на хора който дори не ви зачитат камоли пък да ви уважават. Засрамете се!!!

56

майорски

преди 6 години

нито съм Русофил нито съм Русофоб ...но като слушам/гледам американските и руските медий ...като слушам изказванията на Американските и Руските дипломати ...като гледам какво правят последните години Американците и какво правят Руснаците ...определено съм привърженик на Руската дипломация ! коректно и реално анализиране и реални координиран действия от страна на Русия !без демагогия, и излишни думи !браво на Русия и Путин ..за 5 години се върнаха в голямата игра!

55

до 53 КАК се сети

преди 6 години

Ама те имат ли изобщо интелект ? Те ги подбират с тест кой по малко се дрогира та да може да пише все пак.

54

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 6 години

Браво, Вова !

53

КАТО ВИДЯ ПУТИН

преди 6 години

и ми става едно хубаво на закуска. Знам, че той за разлика от СУДЖУКА празни думи не казва

52

Анонимен

преди 6 години

Имахме някакви съмнение, но щом казва, няма да спорим!

51

Анонимен

преди 6 години

Тавариш Путин гювендиятаь на чичо Дончо Тръпм

50

КАК се сети

преди 6 години

Това в Сороската школа по интелект ви подбират. Браво

49

радостен

преди 6 години

Такива новини ме радват. Браво " днес" .Евроатлантическите протестари в София са с пяна на уста, с изкривени и позеленяли от безсилна злоба лица. Пред инфартно състояние са.

48

Анонимен

преди 6 години

До ЕХ ТРЪМПЕ, ТРЪМПЕ50Не е велик защото не слуша джудака ли?

47

ЕХ ТРЪМПЕ, ТРЪМПЕ

преди 6 години

а можеше да си велик президент. Като ПУТИН

46

до 44 ШУТИН Е СЪЩИЯТ

преди 6 години

Абе да не ти плащат от " Америка за бг" двойна надница плюс две дози та пишеш под различни никове и то само простотии ?

45

ПУТИН Е ВЕЛИК

преди 6 години

Огромна наслада изпитах като гледах пресконференцията в КИТАЙ. РУСИЯ е щастлва, че има такъв ПРЕЗИДЕНТ. БЪЛГАРИЯ СЪЩО се радва завиждайки.

44

Анонимен

преди 6 години

Що тогава Тръмп го ***

43

криста

преди 6 години

да се чете "готино"

42

криста

преди 6 години

Хм, много е интересно как ще се разпореди съдът в страната на демокрацията по въпроса с имотите - едно готиво предизвикателство, отправено от Русия.

41

ШУТИН Е СЪЩИЯТ УН

преди 6 години

ШУТИН Е СЪЩИЯТ ТЕРОРИСТ КАТО УН , ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДЕТО МУ ПРИПЯВАТЕ ТУКА , КАКВИ СТЕ ????ДВЕ ЯДРЕНИ БОМБИ НАД СЕВЕРНА КОРЯ И НЯМА ДА ИМА СКОРО И НИТО ШУТИН НИТО ЕДНА РУСКА АГРЕСИЯ ПОВЕЧЕ ПО СВЕТА !???ТОВА ЛИ ВИ Е ЯД ,ЧЕ ВИ СЕ РАЗПАДА ЧЕРВЕНИЯ НЕКАДЪРЕН РЕЖИМ !??? АХАХХАХА ГОЛЯМ КЕФ !??? А ЗНАЕМ МАЛКО СТЕ ОГРАНИЧЕНИ ОТ КЪМ МИСЛЕНЕ , КАК ЛИ ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕТЕ !?????? АХАХАХАХАХ ГЪРЧ СЛЕД КАТАРЗИС ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ !???

40

СУ24

преди 6 години

е доста стар самолет. Както и Су25. А толкова хубава работа свършиха в СИРИЯ. Ликвидираха маса ГЛАВОРЕЗИ на САЩ , въоръжени с българско оръжие. М/у очите ДУМ

39

Анонимен

преди 6 години

Усеща се остра липса на кадри с умствен потенциал за писачи на сороските организации. Ето тук пишат някакви умствено изостанали индивиди , сипят обиди, псуват на майка , с една дума нещастници в живота и се чудя тия дето им плащат да не би да са по зле умствено и от тях. Интересното е , че ако напишеш обида срещу тях , *** ти трие коментара и даже блокира ИП адреса ти а техните просташки коментари не ги трие.

38

вече ги знаем

преди 6 години

До браво на братушкитеНе е ли странно някой да слага минуси в новина за избити терористи!?явно тука има привърженици на ИД!