47

Анонимен

преди 6 години

До 49Магистралата от Нищ до Белград е стара, вярно но ти тръгни от Белград към Нови Сад и Суботица. , която е нова и е без грешка!

46

Striker

преди 6 години

Червените кхмери пак се изказват неграмотни. Каква православна държава е Мужикистан бе, кауни!? 100 години комунизъм, сега 20 години комунизъм, ама на хипофизното КГБ-ейско джудже, хахаха! Акъла ви е колкото да дойдете "на София" без да ви сгази трамвая...:)

45

ФАКТ!

преди 6 години

До магистралиПо зле от наще магистрали нема и в Африка!Само олигоф.ен може да ни хвали магистралите!

44

Анонимен

преди 6 години

за първи път видях югославия през 80 г,ниш беше един жизнен град,пътят минаваше през белград видях блок с много много климатици това го няма и сега у нас.и никак не е малка сърбия по територия . белград е един много красив град. успех на братският сръбски народ

43

Анонимен

преди 6 години

***. щели да си развиват сами армията, то армията им е абсолютно посмешище

42

магистрали

преди 6 години

Ако някой мисли, че нашите магистрали са зле, да мине по магистралата Ниш - Белград. Старичка е доста и има сериозна нужда от ремонт. А това, че е предвидена за ниски скорости едва ли някога ще го оправят.

41

i'm

преди 6 години

До АнонименЕстествено, че седи той...

40

Anonimen

преди 6 години

Умна постъпка. Вече колко години България е член на НАТО и резултата е, че останахме без армия и без въоръжение.

39

xax

преди 6 години

От богата Югославия остана една разпокъсана и бедна Сърбия. Доколкото знам Вучич е доста по-голям популист от Бойко.

38

Анонимен

преди 6 години

Относно пътищата им. - и старите и новостроящите се са супер!

37

Охранителят-София

преди 6 години

Браво! Шапка свалям!

36

Анонимен

преди 6 години

На гол г-з - чифте пищови !! Това лято бях близо до казармите в Нови Сад - сградите не са ремонтирани сигурно от Втората световна . Военната им болница - и тя на същото положение ! Уважавам сърбите , имат хъс но дали зад това.решение не стои малкия от Кремъл??

35

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименБатее оня ден минах през Сърбия строят пътища та пушек се вдига и пътищата им наравно с хърватските словенските френските и италианските.И то те дори не са в ЕС.Ние сме от 10 години в ЕС да не говорим че преди това имахме предприсъединителни програми и сме никъде.Един тротоар нямаме камо ли път!

34

редник

преди 6 години

до 32 Който ти отнеме оръжието ти мисли доброто само ако си слабоумен ! И така съюзници ли са ни САЩ и загрижени ли са за сигурността ни ?

33

Анонимен

преди 6 години

югославия беше голяма работа за първи път я видях 80 г,ниш -един много жизнен град.поътя минаваше през белград тогава видях жилищен блок с много,много климатици което у нас го няма и сега. и никак не са малки по територия.успех на братсият сръбски народ

32

Striker

преди 6 години

Имаше една френска песен: "А Париии, нана, нана нанана..." Та и сърбете така. Ама те са свикнали на опукване. В момента, в който минат изцяло под крилото на Кремлин и НАТО пак ще ги опраска:)

31

Анонимен

преди 6 години

Ако всички влезнат в НАТО, няма да има смисъл вече от него. Трябва да има и врагове на НАТО, които да бомбардираме.

30

Анонимен

преди 6 години

До Иван ПешевВсеки ден благодаря на визионера Соломон Паси, че успя да вкара България в цивилизования свят, въпреки такива у/трепки като теб.

29

Ala_Bala

преди 6 години

Как да влязат в НАТО и да славят тези, които ги ги бомбардираха за през 90 години. Браво Вучич!

28

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Както винаги сърбите по-умни от нас !