51

ФАКТ!

преди 6 години

До европаНа никой няма да даде щото докат пристигнат американските кораби в Саудитска Арабия Иран ще ги е направил на ядрен прах!

50

Калеко Алеко

преди 6 години

Със сигурност САЩ вече имат готова рецепта за Грухчо, как точно да го сготвят, на каква фурна, с какви подправки, даже са му приготвили и лимончето което накрая да му подпъхнат м/у зъбките, за предадат по-добър естетичен и пикантен вид на печеното прасенце. Само чакат нетърпеливия Грухчо да предприеме действията които вече е заявил, т.е. да скочи в тавата и да заеме полагащото му се място във фурната !

49

ФАКТ!

преди 6 години

Нека проследим събитията!Сащ тръгнаха да превземат Корея но като влезнаха китайците си подвиха опашките.Сащ не нападнаха сухопътно Северен виетнам защото ги беше страх от намеса на СССР и Китай.Аз не мисля че Северна Корея ги е страх в момента аз мисля че Сащ са се на.рали от страх както преди и само лаят!

48

Анонимен

преди 6 години

Не изглежда нормален

47

Geo

преди 6 години

Каде се покриха еврогеовете:)))

46

европа

преди 6 години

Ей много сте отворени всички тука.Всеки имал право на ядрено оръжие и бомби.Ами утре САЩ ако реши да даде ядрени бомби на Саудитска Арабия или Турция,или пък на Петрошенко и Украйна,или на Грузия.Или пък на Япония.Много държави са наточени на Русия и Китай и имат да си връщат.

45

Боби

преди 6 години

Ехх има няколко АКСИОМИ около Северна Корея които вие не вземате в предвид1. Китай на границата си няма да търпи ХАмериканско протеже стига му Индия която води тънка игра с всички2. В Корейската Война Войските на ООН(САЩ) избиха над 5 милиона Северно корейци и практически 1952 унищожиха всяка сграда, язовир и иригация в страната - това довежда до масов глад за десетилетия.3. През ООН КОЙ ги мъчи със санкции десетилетия?И сега искате Кимчо да слуша САЩ и ООН. Единствено Китай и РФ ще успеят

44

Александра

преди 6 години

Америка е основната сила в НАТО, а аэиатските и приятели също са сред най-раэвитите военни нации в Света!!! С иэбирането на Тръмп в Белия дом, реэултатът е все един и същи, дори по-эастрашителен и опасен!!! Арогантността и тиранията на една суперсила, иэляэоха иэвън границите на нормалното!!!

43

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат 1500 изпитания на ядрено оръжие, а Корея 6. Изпитанията на ракети не са забранени от никой и ние ако решим можем да го правим.

42

Анонимен

преди 6 години

Ей не дават никой да се намести сред силните държави с ядрени ..... Що не кажат САЩ колко атомно и ядрено оръжие имат ...... а Израел?

41

Ераст Петрович

преди 6 години

"САЩ са тюрлю гювеч от раси и религии, като напоследък исляма бележи пик, а европейските марионетки на САЩ в момента яко ислямизират цяла Европа. Я пак си помисли относно християнския свят."А я ти си помисли, че държавата, която най-усилено се ислямизира, е Русия.Там бездруго мюсюлманите са в пъти повече, отколкото в Европа.А напоследък от Средна Азия свободно нахлуват цели орди.Забележи, че последните атентати в Русия са извършени именно от киргизи, узбеки и подобни.

40

Анонимен

преди 6 години

Откъде накъде някой ще ти налага отвън дали да имаш ядрено оръжие или да нямаш? Израел като се сдоби с ядрено оръжие тихомълком, някой наложи ли ѝ санкции? Или пък на Пакистан? За едни двойни стандарти питам..

39

Шопо

преди 6 години

Абе они,краварите, и през 1954г се напиняха да ги унищожат ,ама си ойдоха пос.ани...

38

Анонимен

преди 6 години

Сащ няма да бъдат унищожени от външна сила. Сащ дори едва ли ще бъдат унищожени, слава Богу. Но сащ рано или късно ще спрат да съществуват в сегашния си вид. Етнически ще започнат да доминират латиносите и афрото.

37

Анонимен

преди 6 години

Той виж му снимката на тоя ..хахаххахаКак може да е сериозен и да плаши най-могъщата армия, не знам . То целия свят му се смее ..той обаче яко във филма. Траят го траят го , но и тяхното търпение си има граници.

36

До 25

преди 6 години

С всяка изстреляна ракета се повишава риска от ядрена война, при която ще загинат милиони хора, тъ.панар!

35

Анонимен

преди 6 години

Да де ама аз чакам САЩ да е унищожите от 53та ....Ама на. Явно капитан Америка е по-голям :)) унищожавайте там на масата с ракията.

34

Анонимен

преди 6 години

Нали казаха,че нямало радиация за какви ядрени арсенали приказват тогаз.

33

редник

преди 6 години

Накрая ще има "добре дошъл на новия уважаван член на ядрения клуб " Ама Тръмп изрекетира съюзниците си с няколко милиарда :)

32

Анонимен

преди 6 години

Значи Ким е бил 100% прав да бърза с ядреното отъжие! В момента, ако Ким нямаше такова оръжие, клоунът да изпратил вече самолетоносачите да занесат "демокрация" в СК. Ноооо сега няма начин! Ответния удар ще е значим и силен.