14

тТт

преди 6 години

До ЛилиПо времето на кроманьонците обществата тогава са били изградени на основата на матриархата, мила ми Лили. А сега с романтичният ти и нежен чичко Гугъл вземи да потърсиш значението на думата "матриархат"... ЦелуФки!

13

Мдааа

преди 6 години

И ква стана тя! Нещо зачестиха случаите български мъже да си убиват жените на публични места?! Други пък още по-зле, убиват майките си (уж били психически зле). Трети пък изнасилват дъщерите си, свои или доведени... Нали другите етноси са "лошите"? Какво стана с "перфектните" български гени, възпитание, качества, мироглед, ценности? Извод: Всяко стадо си има ***.

12

Българка до Лили

преди 6 години

Абе лельо, ти с всички два милиона мъже ли си успяла да бъдеш, че правиш генералното заключение? "Благодаря" за ''съвета''

11

bluesky1

преди 6 години

Да се скрие при мама и тате е лесно, полиция и прокуратура и те не са страшни! Но как ще погледне в очите децата си и как ще им обясни, че е убил майка им. Жалък нарцистичен самовлюбен егоист!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Брей чак армията се намесила. Добре че не се е появил суджука с ер *** ге-то, той нали тъй ги гърми и после роднините осъждат България. А суджука не плаща нищо.

9

Младен

преди 6 години

До ЛилиПрацаЛилино, то пъв вие "Българките" щото ставате и сте стока...аре бегай.

8

4

преди 6 години

И сега ако го пуснат за "добро поведение" след 2-3 години - да ти плюя на съдебната система в Бг. За такива - в панделата до живот, а най-добре да не ни харчат парите от данъци, ами да си получи заслуженото с една инжекция!

7

Анонимен

преди 6 години

Оле, Не ми се мисли нито за децата на жертвата, нито за родителите й - майката сигурно няма да си прости, че точно тогава не я чакала... Докато на *** не му пука

6

Лили

преди 6 години

Обръщам се към всички дами. Скъпи българки, стойте далеч от българския мъж-кроманьонец. Като млада още се опарих и от тогава стм била само с чужденци. Най-добре ми е било с един турчин между другото. Романтичен, либерален, европеец. Нашите не стават. Това е.

5

Анонимен

преди 6 години

За толкова пари трябва да помислят повече. Трябват повече пари!

4

Стеф

преди 6 години

До ГошуТе просто мислят бавно...защото са бавни.

3

Равик

преди 6 години

За убиец.използвал нож-спецчасти! Ако я беше застрелял,сигурно щяхме да искаме помощ от НАТО. Трошим едни пари...

2

Гошу

преди 6 години

Брей, колко дена им трябваше на родната полиция да се сети къде да го търси? :) Удивително просто :))) Аз не съм бил никога следовател, но ако бях първото което щях да наредя е да го търсят при родители, роднини или приятели (познати), да видя дали няма закупена някъде вила, да се обадя на мобилните оператори да видят от коя клетка се засича номера му и т.н. Все неща от филмите дето съм ги научил, явно нашите не гледат кино :))))

1

SA

преди 6 години

Ами мама и тате няма ли да бъдат арестувани за укриване?!!!!Той тоя е ясен!!