108

Келеш

преди 6 години

Много е просто да се спре войната по пътищата, но никой няма желание да го направи.1. Нали хванаха продавачите на книжки, защо не ги анулираха?2. Ако те скъсат 5-10 пъти на кормуване, значи от всяко дърво *** не става. Сори, но не може да се разчита, че след време ще се научи.3. Затягане на ГТП по немски образец (TUV), но май така ще отпадне 90%+ от автопарка и други ще са недоволни.Не съм фен на г-н Премиера, но в случая ДО НЯКЪДЕ е прав, липсва ни шофьорска култура на пътя......

107

Манолски

преди 6 години

когато си роб на егото си, когато милееш повече за външния имидж на страната вместо да се излекуваш язвата, която те гризе отвътре, не се получават нещата Г-н Премиер! Удушаваш бизнеса, рекетираш всичко и всички, вменяваш на нацията фалшиви идеали и ценности, така че всяка нещо, казано от сладкодумната ти устичка се нарича ДЕМАГОГИЯ

106

Пич

преди 6 години

"Не можем да сложим на всяка пресечка полицай. Не може във всяко нещо да сложиш полицай"Не можеш, вярно. Но можеш да сложиш камери, и да глобяваш всеки един, който превишава скоростта. Колко пари се похарчиха за глупости и безумици, а за камери по най-важните пътища няма пари. И колко полицаи работят само в София? Къде са тези хора? Колко акта има съставени? Нямате изгода да въведете ред, Борисов, нямате изгода. ЩЕ ви намалеят паричките от рушвети.

105

Анонимен

преди 6 години

Тиквата как се прави на луд за убиеца от Септеври дето е ГЕРБерски общинар. За пътища ми говори

104

До 115

преди 6 години

До Анонименняма да се удари селянина в насрещното, защото е светнал ламбите през деня и го виждат. Боко лично призова за ламби през деня.

103

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно ясно и точно е казано от Бойко Борисов.Дисциплина и уважение към другите на пътя.Но може ли простият *** да разбере тези понятия?!

102

Анонимен

преди 6 години

Когато му казваш какво да прави селянжърина прави точно обратното. Гледам ги всеки ден по пътищата такава ми е работата. Вижда че ще се удари в насрещната кола но не селянжърина не пуска газта а задминава и се разминава на косъм между две коли. Е как да му обясниш на такъв че когато в насрещното има кола трябва да намали и да не изпреварва? Поне аз съм се опитвал на няколко селянжъри да дам акъл. Един от тези на които им давах акъл се пресели в отвъдното! Нито приемат нито предават развален тв.

101

Не паля ламби

преди 6 години

Палете лабмите през деня и карайте като ненормални. Ламбите пазят!

100

СИК

преди 6 години

Мутро, отивай при Мишо Бирата. Руските ти господари ще те нагласят......

99

Гюдо Западноевропеец

преди 6 години

Хахааа..ти сериозно ли бе?Интелигентно изразяване викаш....хахааа...жал ни майка с такива "Западноевропвйци"!А ти навярно си "ром",тогава е разбираемо.

98

Манолски

преди 6 години

бат Бойко работи упорито за опростачването и оскотяването на нацията, а после излиза с апели...... :)

97

Анонимен

преди 6 години

До До 103Това, че живееш в среда на *** *** е лично твой проблем. Подбирай си компанията. Повечето хора са различни от това, което описваш.

96

Бойко Борисов

преди 6 години

До Анонимен 107"На глад не се трае, бай !"Като си гладен и няма хляб, яж суджуци!

95

Иван Георгиев

преди 6 години

На кой път бре гос'ин Борисов?

94

Анонимен

преди 6 години

На глад не се трае, бай !

93

Западноевропеец

преди 6 години

Толкова верни неща каза само в няколко изречения, но за съжаление комунистите няма да ги оценят. Те предпочитат да случат граченето на селската гарга корни, която не спря да се заяжда с Герб, а не могат да оценят интелигентното изразяване. Наистина ме е срам от сънародниците ми.

92

Анонимен

преди 6 години

Трудно става осъзнаване от хора бързо преминали от "магарец" на Баварец"нужно е време!

91

J*

преди 6 години

До 101Съгласен съм с вас, но дори състоянието на пътищата не е толкова сериозен фактор според мен. Най-голяма вина има армията от тумбаци с бели шапки, които имат целия инструмент в ръцете си да ни накарат, да ги уважаваме (респективно да спазваме правилата и да не се самоубиваме), но са толкова безхаберни, че дори сами не го познават. Тези същите, които търпят гнидите над тях, които наричат "началник", да ги правят за смях и унижение.

90

До 102

преди 6 години

Дали? Значи всичките ми близки, които загинаха по пътищата и тези на други хора са загинали от лоши пътища? Жената, която с 2.39 промила се вряза в служебния бус с 90 км/ч в града?Човека, който при изпреварване за да не чака колона от камиони,уби братовчед ми?Явно са се възмутили от лоши пътища и дупки и от това са станали катастрофите?За хора като теб,привърженици на примивния стил на каране "Аз щото бързам";"Аз че минем първи" и "Високата скорост не убива" 0-лева толерантност и отнемане на МПС

89

Анонимен

преди 6 години

До 100.Твоето е упражнение по емоционално празнословие. Това е удобната за политиците версия, която ги освобождава от отговорност и медиите чинно пропагандират версията за "убийците на пътя". Просто някои кухи глави са се поддали на манипулацията. Не знам дали си измислил коментара с левия или с десния неврон, но е крайно време да включиш в действие и двата, с които разполагаш.