76

Анонимен

преди 6 години

До 81Имам двойно гражданство по майчена линия и мога да ходя където си искам дори в САЩ,но аз проблем в БГ нямам. :) Чухте вие за едини визи и само тях въртите :) смешници недъгави.

75

Анонимен

преди 6 години

До 81 В САЩ имат над 1 милион Българи. В комунистически страни не съм чувал такава цифра :) Ако има е сподели ...Иначе си просто поредния интригант с червена лепенка.

74

разум трябва

преди 6 години

Севера разполага с 9 милиона армия по всяко време,надъхана и напълно боеспособна която може да погълне и Юга и Япония,защо мислите до сега никой не се е осмелил да ги нападне!?

73

zeus

преди 6 години

До Анонимен 79 Никоя съседна страна не е отчела повишено ниво на радиоактивност, значи Прасчо е овладял термоядрения синтез.

72

Анонимен

преди 6 години

До 79Няма как да има разгром мухаЛ. По времрто на корейската война САЩ имат Атомно оръжие :) Не знам дали си стигнал до там. Ако говореха , като дебелака ...трябваше да мятат Атомни още тогава и сега всичко , щеше да е добре.

71

Анонимен

преди 6 години

До zeus"Прасчо има водородна бомба, при това мощна и чиста."Ти изобщо имаш ли идея какво е водородна бомба и как може таква да бъде чиста??? Толкова си невеж, че ми идва да те намеря и да ти изкарам гръбнака през носа с надеждата да съм сигурен, че няма да оставиш поколение след себе си!

70

zeus

преди 6 години

Моля анонимните от Кoзяк да се обосноват с факти като ми отговарят.

69

ужас

преди 6 години

Ужасяваща неграмотност и не познаване на историята за Корейската война,началото и причините и последващия разгрома на САЩ там,какво учите в училище бе хора?

68

Елементарно

преди 6 години

Не съм чул и разбрал Ким да е пращал подводници, самолети или кораби из океаните около САЩ, докато обратното е всеизвестен факт. Ако за момент забравим за ударната пропаганда срещу КНДР и се позамислим: Кой всъщност е агресорът?. Срещу агресията всеки нормалномислещ се защитава. Питам се при това положение: Кое му е ненормалното на Ким?

67

Анонимен

преди 6 години

До 73Ами нашите полицай , нали си оправят собствената *** - ама ти не доволстваш ?:) Трябва ли да се спазват законите или не ? И тея които имат ангажимента трябвали да го правят или не ? Не го а да разбера логиката ви левии пияниции?

66

Анонимен

преди 6 години

Е да не би САЩ да са тръгнали да завладяват С Корея? Те ако са искали досега да са измели Кимовете 1000 пъти, за какво са им пропаднала комунистическа икономика със зомбиран матрял

65

Анонимен

преди 6 години

Защо не си вземете куфарите и не заминете за Великата Северна Корея? :) Ще бъдете част от крайното и велико унищожение на САЩ както винаги сте мечтали. Сега е момента! Лек път.

64

Анонимен

преди 6 години

Този дядка с кинтите и боядисанат коса що не си гледа да си оправя собствената kочина която е затънала в дългове, 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, всичко беше изнесено в Китай, Мексико, Индия а американчосите се стрелят по улиците.

63

Анонимен

преди 6 години

До zeusЗевсе дори нямаш идея каква глупост каза ама теб си те знаем и сме свикнали да изглеждаш смешно :)

62

Анонимен

преди 6 години

До 59Дай за пример и Дубай и ОАЕ :) Те също са партньори на САЩ :))) Интриганти.

61

Фактите

преди 6 години

За има-няма половин век се изредиха трима Ким-а. Всичките през годините получаваха строги, по-строги и най-строги санкции, предупреждения, ултиматуми и прочие словесни излияния от всякакви импотентни страхопъзляци от САЩ, НАТО, ЕС и други техни гъзолижещи структури и организации. Ким е наясно, че на никой от преждеизброените не му стиска да направи каквото и да било срещу него и ще си разиграва коня както му е кеф. Неговата държава отдавна си е самодостатъчна и никакви санкции не го притесняват.

60

Анонимен

преди 6 години

До 66"Севрна Корея никого не е нападнала и заплашвала," Хаха ок :) забавен си :)

59

Анонимен

преди 6 години

САЩ е държава терорист. Севрна Корея никого не е нападнала и заплашвала, а САЩ използваха атомно оръжие срещу цивилно население и избиха половин милион цивилни. САЩ са военнопрестъпници.

58

ей

преди 6 години

До Анонимен 60Кой кого заплашва?САЩ праща кораби и самолети и прави провокации не обратното,Севера никой не напада..

57

Анонимен

преди 6 години

До 61 Второстепенни, не се разхождат в океаните с 3 самолетоносача :)) Хахахха