16

Анонимен

преди 6 години

Че какво и е на Малта? Много си е хубаво там! Какво ще правят в тая Катания?

15

Дачо

преди 6 години

Хем искате за 10 евро да ходите да видите папата, хем искате условията да са като Emirates airlines...

14

платен репортаж

преди 6 години

Публикацията е платена от България Ер която се намира в сериозни финансови затруднения и отчаяно се опитва да събере пътници.

13

77777

преди 6 години

Не пътувам с нискотарифни авиокомпании. Условията им са такива, че ти гарантират проблеми, а понякога и по-скъпо пътуване, отколкото с нормална авиокомпания. Това с Малта и Катания е един от многото възможни случаи, типични за нискотарифните авиокомпании.

12

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, проблемът е в нискобюджетните превозвачи, а останалите , които ни вземат по 100-150? горница , не закъсняват, и мястото между седалките от ден на ден е все повече .

11

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо необичайно в това при усложнена метеорологична обстановка да се кацне на друго летище, невиждам проблем в случая

10

Анонимен

преди 6 години

Ами нали вече са в Катаня.Там предполагам не работят в НАСА.Чудо голямо,големите учени и бизнесмени закъсняват.Хайде моля ви се,ще оберете лозята.

9

Италиянеца

преди 6 години

С Wizz Air летя редовно от България и от Италия и често билетите си ги взимам от 9.90 до 29.90 лв. Незная в другите компании как е но има и друга Райанеър и явно са конкуренция с Wizz и според мен всичко това е политика и едната от двете компании трябва да затвори врати в БГ за да е жив монопола.

8

Анонимен

преди 6 години

Изглежда че WizzAir много яко объркват бизнеса на някой в БГ. От две седмици масово по медиите се плюе по тях. Есента идва и родните емигранти пак потеглят на гурбет и вместо да дават по 30 еврака за полет искат да ги наплашат и пак да ги качват на рейсове и мършрутки за 150 евра... Отдълече си личат платените статии

7

Уиз фен

преди 6 години

За без пари толкоз. Аз съм пътувала няколко пъти с Уиз и не съм имала проблеми, но всичко се случва.

6

РВ

преди 6 години

Големи претенции голямо чудо...*** се обадил възмутен на медиите да се оплаче от лошото време в Катания и от лошите пилоти които не са го закарали до Париж видиш ли, като резервен вариант ами само до кипър им стигнал бензина.....*** идея си няма че самолета не може да кацне пълен, а за колосалния полет от 1.5 часа няма как да излети с много гориво.. *** също така не разбира че всъщност пилотите са му спасили живота може би...

5

Анонимен

преди 6 години

Супер *** новина! Няма нищо чудно и сензационно - това се случва всеки ден.. Със сигурност "икономия на горивото" не е причината да кацне в Малта (справка Google Maps). По-скоро пилотът е преценил, че е по-добре да кацне в Малта, където има благоприятни условия, отколкото да кръжи с часове над Катаня и да им стане лошо на хората от силната турболенция.. За мен това е правилното решение..

4

9988

преди 6 години

За 30 евро, какво искате? Когато стигнете тогава...

3

Анонимен

преди 6 години

Летим за по 50 лв до цяла Европа. Много ясно, че тези спестяват от всичко, което може. И тази статия ли е поръчкова на ***? Истински журналист би проверил, дали скъпите авиокомпании са кацали по същото време в Катания. На няколко клика в интернет е истината!

2

Алекс

преди 6 години

Е**си новината! Чудо нечувано! Летище е било затворено заради лоши метеорологични условия и полетът е отклонен! Боже! Кажете на CNN, не се ограничавайте с един-два сайта. Че пътникът, рапортувал тази новина, е кух като празна кофа, е ясно. Но медиата?! МЕДИАТА?!? Срам ме е от хората, които работят в нашите медии, честно. И да, вятърът в района днес беше ужасяващ. ... А горивото явно е било дотатчъно, за да стигне самолетът до резервното летище. Точно токова, колкото трябва да бъде.

1

Анонимен

преди 6 години

А защо пътниците не си носят по една 10л.туба с керосин, да допълват резервоарите, когато светне лампата на горивото. За 20 евра по-евтин полет рискуват живота си с тези авиокомпании.