88

до кмета на Дуизбург

преди 6 години

Кмете, поправи си законите така, че да не могат да ти източват социалните фондове. Иначе винаги ще има един или друг да ги източи

87

Анонимен

преди 6 години

Е ДОСТАТЪЧНО.ЖАЛКО НЕГРАМОТНИ УПРАВНИЦИ СИ ИМАТ В ГЕРМАНИЯ,ЩОМ НЕ МОГАТ ДА РАЗГРАНИЧАВАТ БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ ОТ ***. И ВМЕСТО ДА НИ УКОРЯВАТ,ЧЕ НЕ ГИ ИНТЕГРИРАМЕ ДА ПОЕМАТ ТОПКАТА В СВОИ РЪЦЕ.А НИЕ ЩЕ ИМ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ! !!!

86

Американ

преди 6 години

Този кмет е прогледнал; това не може да се каже за еврогейката Биргит Науйокс..Ама 'баси турко-*** коптор е този Дуисбург!

85

Анонимен

преди 6 години

До Теоафд ще те спасят момче, не меркел

84

Тео

преди 6 години

Не го зная, не ме и интересува. Явно е избран от някоя формация като Алтернатива за Германия. Поредния Болен Хитлеров. Ще му кажа само едно - Фик дих, алтер ... их хабе еине штамм Арбайт унд айне небенджоб, их хабе майне арш церщьорт, дас ду деине нутен фикен кан! Ду форценткнехт ду! Който иска превод - жив и здрав бъди, пич! Работя на две работи, само и само да подпомагам твоето финансово и душевно благосъстояние! Не сте прав, господине, не сте прав!

83

extremist

преди 6 години

"Те идват заради друго"- БРЕЙЙЙЙЙ; ДОЖИВЯХ ДА ВИДЯ ПО-ГОЛЯМА ТИКВА ОТ ТИКВАТА.....ЗАРАДИ КВО ИДВАМЕ БЕ РЯПЕШ*НИК ПРЕДМЪДЪР ? ЩОТО НЕ Е ЗАРАДИ ГРОЗ*НИТЕ ГЕРМАНКИ И НЕ Е ЗАРАДИ РАСИСТИТЕ ГЕРМАНЦИ. ШВАБИТЕ СЕ ИМАТ ЗА НАЦИЯ НАД ДРУГИТЕ, А ВСЪЩНОСТ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ КАТО НАЦИЯ ! НИТО ИМ КАРАМ ТАРАТАЙКИТЕ, НИТО ИМ ПОЛЗВАМ СТОКИТЕ (И ЗА КВО ДА ГО ПРАВЯ КАТО ИМА КИТАЙ, КОРЕЯ, ЯПОНИЯ)

82

до 89

преди 6 години

той следва заповедите на господарите си, а нашите да не спят, че румънците пак ще ни изпреварят - утре като ни върне гражданите, веднага да му пратят две-три хиляди бройки "бежанци" от Афразия и без това им се нарушават човешките права като ги задържат принудително на Балканите вместо да работят на социални в мутер Дойчланд както им е обещано с рекламните брошурки

81

Dobre kvo tolkova

преди 6 години

Ясно е какви българи и румънци има там , дотраките и подотрачените българи. Демек роми дето тука живеят в палати или бг тарикати решли да отидат на помощи , хем се знаем кви сме хем се обижда ме . Докато не се приемем изгнили само ше се перчим по форумите ...

80

до 87

преди 6 години

Първо ще трябва да се оттървеш от привичките си....да се катериш по дърветата....да ядеш полусурови котки, и кучета....да акаш където ти падне....Изобщо....вече не си в джунглатаПалмите у нас са малки...и са с декоративно предназначение....а за риболова се иска билет..Разбра ли първобитник

79

Анонимен

преди 6 години

Този усърдно си рита политическата кариера. Той не знае ли , че на хора като него им се дават постове именно , за да премълчават истината и да прокарват без кръвопролития заповедите на господарите.

78

Недейте другарю

преди 6 години

Другаря Линк нещо говори против еврокомунизма май ,май. Не може бе другарю такова .кмет,недейте така да не идете в някое евро "Белене " (рано или късно и на там ше идат нещата .след има няма 10 -20 години )мерете си думите ,хм. Главната майка на всички европейци /бивши германци / щом е казал че може БГ ро /ми и румънци ,вие кой сте че да оспорвате решенията на майка си и европейският съюз? Ако този плюе по България и Румъния значи плюе по бащите на ЕС-Аденауер ,Бех, Байен и тн

77

До 85

преди 6 години

Благодаря, че допринасяш за изследването ми и обогатяваш със ценни щрихи наблюденията ми. Ще те упомена специално в монографията ми разглеждаща самобитността на балканските племена. Разбира се, ще останеш напълно анонимен за широката публика. Само аз и ти ще знаем за огромния ти принос за абopuгенологията.

76

11

преди 6 години

ДуЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙсбург, *** сомнамбул!

75

до 80

преди 6 години

С удоволствие...ти си явно от индигенните народи - заплашен от изчезване първобитник...Преплавал си цял океан без да те хапнат акулите....наистина добро постижение!В Германия върви хуманитарна акция за спасяването на народа "ауа" от Бразилските дърводобивници - където мернат братята ти - ги изтребват като насекоми!Трай си...и си натискай парцалите - ти нали си се оттървал туземецо.

74

Анонимен

преди 6 години

на тоя кмет дъщерите му ще ги порят араби и ще има патлaджани за внуци нека да се радва и да храчи против българите и румънците

73

наблюдател

преди 6 години

Благодаря от сърце на г-жа Меркел, че помогна за облекчаване на социалната система на България и спомогна за намаляване на престъпността у нас, като прие голяма част от криминалния ни контингент!

72

Наблюдател

преди 6 години

Каквото и да говори, това е бъдещето на Германия - без германци! След 20г. 35%+ от работещите ще са не-германци. Не знам къде изчезнаха далновидните управляващи?!?! ..имам чувството че никой не мисли за повече от 20г, нито се правят реалистични прогнози. В България е много вероятно сега работещите 25-30 годишни да нямат пенсия и никой не си прави труда да промени нещо.

71

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Германския хелзинкски комитет да се самосезира.Мен не ме интересува какво мисли германската шваба.Вече сме у ЕУ, да се цуне некъде.Вече сме една държава и всички български роми са му съграждани на този кмет.

70

до 76

преди 6 години

....и ти как от Амазония си стигнал чак до България бе...шахънКриводзурлат

69

Изследовател

преди 6 години

За белите германци, особено кметове е също толкова трудно да различат ром от турчин, независимо с какво гражданство са......Затова кметовете не се оплакват от тях, а се оплакват от едно друго племе......Адддминът, какво обидно видя в отговора ми на въпроса какво правя в България?Обидно ли е да съм изследовател на племена?