53

К.М.Т.

преди 6 години

Нещата не са чак толкова сложни за колкото ги представят. Просто трябва западняците да прекратят финансирането на киевските фашисти и тогава различията с Русия също ще престанат.

52

Анонимен

преди 6 години

Макрон към Путин:- Долу лапите от Украйна !Путин: Ама там според КГБ управлява хунта !Макрон: А в Кремъл управлява клика и затова долу лапите !

51

Бай Иван

преди 6 години

Когато станахме членове на Европа много се надявах на европейските ръководители ,че ще помогнат На България да се вдигне на крака , но докато има такива мишоци като Макарона и като нашите свалигащи ръководители взех да губя надежда.

50

Анонимен

преди 6 години

Френския халиф Ахмадуел Микрон почна да го раздава много сериозно ,преди да почне да плюе Руския Президент що не се замисли какви ги вършеха франсетата в Алжир и Виетнам и как накрая ядоха ......... Тоя каквото му свирнат Ротшилд това танцува .Искам да го попитам ,ако Бретонците решат да се цепят и Иран разположи там ракети ще ги гали ли ?

49

456

преди 6 години

До ИСТИНАТАЕ ми купи си шмайзер тогава,кой те кара да си купуваш калашник??То гледам по цял свят само шмайзери купуват!

48

ами сега

преди 6 години

От иракската армия съобщиха преди месец че са обградили град по границата с Сирия в който имало военни инструктори от Франция който са обучавали терористи от ИД....да имате различия едните обучават терористи а другите ги избиват.

47

Анонимен

преди 6 години

до 50: Кой управлява в Киев си е работа на украинците, а не на ченгетата в Кремъл !

46

ей

преди 6 години

Да имате различия защото вия подкрепихте държавен преврат и сложихте на власт в Киев фашисти и крадци,а се правите че не виждате жестоката гражданска война и многото цивилни жертви,да имате различия.

45

БПФ

преди 6 години

Дори Тръмп не си позволява такива изказвания - интересно, тоя пaлячо за какъв се мисли? Нито Путин, нито Тръмп, нито дори Ердоган го броят за нещо - тоя е НИКОЙ !!! Франция като държава и без това губи все повече и повече значението си в световната политика, сега съвсем ще го загуби.

44

Анонимен

преди 6 години

А - Ало президента си седи в кабинета - Стигна Велинград и до там

43

L.

преди 6 години

"Да се измъкне с каквото и да било" - не е ли по-присъщо на гангстерски и мафионски речник тази фраза?

42

Анонимен

преди 6 години

Този нещастен прилича на палячото Плевнелиев ! Вади калъчка на руснаците ! Абе гледай си там бабичката и не се бутай между шамарите бе еврейска подлого !

41

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Микрон се ежи на Доналд, ежи се на Путин.Къде си тръгнал бе мойто момче, икономиката ти е на изкуствено дишане, арабите ти колят гражданите всеки ден.

40

ха ха ха

преди 6 години

До АнонименГледал си ти дръжки. Гледа ли когато Макрон прекъсна джуджака и му напомни, че никой няма да позволи нарушаването на международното право и как късия замълча като нааакан? Или не го даваха по руските телевизии? -----------И кво сега, *** ще вземе автомата и ще ходи да освобожедава кримския народ от руския ботуш?. Или само се е изхвърлил като бяла гъста течност на пясък?

39

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Микрон иска да го играе световна сила, ама вече са просто една джамахирия.Източноевропейските го отсвириха с тъпите му идеи, с изключение на Бойковистан.Микрон е един от последните християнски президенти на Фр.

38

редник

преди 6 години

Никой не може да спечели ! Нито срещу САЩ нито срещу Русия ! Останалото са брътвежи!

37

редник

преди 6 години

До 23 " До колкото помним всички са бягали от Немски войник :)) А след това от Американски войник :) От руски не знам кой е бягаЛ " Тези ти спомени и знания са от холивудската версия на историята приятел :) В живота наистина не е като в киното , не е само лаф !

36

АТОМНИЯ

преди 6 години

Тоя *** , тоя нямало там , нещо си на Императора ???!!!!! Ходи при бабата да се разхождате в парка и не си фантазирай !!! Кой ги бръсне франсетата за нещо ?????

35

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

34

ИСТИНАТА

преди 6 години

Калашников е краден от Хюго Шмайзер!