35

Анонимен

преди 6 години

ям си бел ръчен хлеб, направен от бяло брашно и въобще не ми пука какво мислите Вие

34

Анонимен

преди 6 години

Оставяй ги политиците. Има какво да съсипва здравето им. Алкохол, цигари, разврат, наркотици. Глутенът да ни е проблемът

33

Анонимен

преди 6 години

В същност е много вредно да се живее. Така или иначе след време ще умреш.

32

До 33

преди 6 години

Глутена с нищо не е вреден, просто е модерно да си еко-био фанатик, за тези хора всичко което четат на етиката е вредно, защото те първо не разбират какво пише там и второ те са вечно анти всичко. Това е психическо разтройство, синдрома на презадоволеното общество, ако имаше недостиг на храна и тези хора гладуваха, нямаше да се правят на интересни.

31

Анонимен

преди 6 години

И по какво да разбера колко е вреден глутен. Ям си хляб от бебешка възраст и ми е добре. На себе си ли да вярвам или на разни статии.

30

Анонимен

преди 6 години

До 32Ни пич... заплатите са ниски :)

29

Анонимен

преди 6 години

Е как да консумираме нерафинирани храни,като всички са рафинирани.Ядки,плодове и порясна риба-добре,ама от къде толкйова пари?Това са скъпи удоволствия.

28

Анонимен

преди 6 години

Както винаги тук коментират хора които пак нямат идея за какво става дума ама са чули нещо някъде на улицата...

27

Анонимен

преди 6 години

До 1300Е ти ако им се връзваш на тези психопати, утре и водата ще обявят за вредна, освен разбира се онази от чешмата на шамана, обаче с малката подробност че тя струва доста.

26

Анонимен

преди 6 години

До даамКакво значи добавен глутен??? Глутена е ензим в пшеницата...

25

даам

преди 6 години

Проблемът е в добавения глутен! А те го навират навсякъде, дори в колбасите.Втори вреден продукт е палмовото масло, отново навирано навсякъдеТрети вреден продукт е фруктозно-глюкозния сироп! Отново ползван къде ли не.Четвърти вреден продукт - оцветители от типа E120 - къде ли не го слагат. Дори в каймата за да заличат че е 90% сланина.

24

Анонимен

преди 6 години

До 17глутена е алерген и е вреден за хората които имат непоносимост към него също като лактозата за други.

23

До 21

преди 6 години

И това кой ти го каза? Онзи глас в кухата ти кратуна или извънземните? Не яж хляб, обаче и не ми пиши простотии, за да създаваш паника. Глутена с нищо не е вреден, няма такова научно доказателство, единствено ако сте алергични е проблем.

22

Анонимен

преди 6 години

Аз хляб не ям така че се оправяйте :)

21

1300

преди 6 години

1300 години ХЛЯБЪТ е основна храна за българите. Как в 21 век стана вреден?? Изключвам консервантите вътре, говоря за цялтото съдържимо в житото. Пак всичко е маркетинг и м'одаБялата сол, бялата захар... едно време баба ми да не би от хималаите да е копала розова сол...

20

158

преди 6 години

Пропуснала е да отбележи, че най-вредната му част е маята! Трябва да се ползва квас или сода.

19

Анонимен

преди 6 години

Гледам тука много "разбирачи" дето муат белия леб разбират от биохимия и веднага зеклеймиха жената отсиачайки "глутена не е вреден". Абе мунчовци, ограмотете се малко преди да плямпате. Глутенуът е вреден и не е нужно да си алергичен, за да създава проблеми на тялото. В белият хляб, който е от толкова пъти мидифицирана пшеница, че нищо не е останало от първообраза, над 80% от белтъка е глутен, с който тялото има сериозни проблеми при разграждането му.

18

фж

преди 6 години

хлябът е вреден на 100% ! първо го торят здраво и много над нормата,после пръскане,после консерванти,правят го с мая ,слагат му и захар и сол....! оттам омазняване на 4ерния дроб,кръвно,раздразнени 4ерва...!! няма какво да ми го хвалят!!спрете да ядете 1 седмица и ще видите!!

17

Анонимен

преди 6 години

От калпаво брашно ,хубав хляб не става !.... Камо ли с *** ,с който го тъпчат .

16

Real AK

преди 6 години

...Абе тази Елисавета иска да си вдигне оборота, ама както казваше един селски чичо "Искам пуфкаф бел леб, и да ***".