35

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно невярно заглавие спрямо статията!

34

Анонимен

преди 6 години

До WTF????????????????? знаем как стават шефовете , шефове в БГ с връзки и масово са *** с късмет ! Умните с образование са някъде из целя ЕС пръснати и работят за повече пари и най-вече ценени от хората там!

33

сминдух енд чесън

преди 6 години

137 хил.началника командват 300хил .работника,горе долу едно към две,преведено означава ,че си имаме доста началници без подчинени.

32

Анонимен

преди 6 години

До НЕ сме равни!При капитализма работниците бачкат за шефа а шефа си клати.

31

30

преди 6 години

Това кой ти го каза? *** от 5 етаж в Люлин 10?На Запад шефовете взимат доста повече от работниците, като разликата е доста по-голяма от тази в България.

30

НЕ сме равни!

преди 6 години

Цоциализъмът свърши отдавна. В капитализма е така. Шефовете взимат в пъти повече. Който иска повече пари, да прави фирма и да става шеф. Чак тогава ще научите какво е да работиш 24/7 и да си постоянно на тръни.Като стане 18.00, 90% от вас си излизат от работа и забравят, че фирмата съществува. Шефът има 100 пъти повече отговорности и е нормално да взима доста повече от наемния работник. Който не го е разбрал е бавен в главата.

29

Анонимен

преди 6 години

Според нродопсихологията на българина, шефа не е никакъв шеф ако не взима поне 3 пъти повече от работника официално и поне 10 пъти повече неофициално. Не е като на запад, където разликата шеф - работник е нормално да е 30 до 50%, но не и в пъти.

28

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаПо света работниците вземат повече от шефчетата защото правят парите на фирмата.

27

Анонимен

преди 6 години

Имахме си и пирамида насред 'центъро и пазеха денонощно починалия от целодневна ракийна консумация фараон ДимиТу 1-ви - "героя" от Райхстага! И бяхме равни по задушниците - масите в гробове а фараонът в сърковаг и пазен от "разбойници"! Сива истина!:))))

26

Анонимен

преди 6 години

Не стачкуват и емигрират в чужбина.

25

Киро кофражиста

преди 6 години

Много ясно, че шефовете ще взимат и се осигуряват 3 пъти повече от работницитеНавсякъде по света е такада не искате да е обратното

24

учител

преди 6 години

От тази новина си личи, че властта и създателите на демокрацията в България са с извратена психика. Тоест уж работят за всички в страната, асе оказа че са облагодетелствани само определени хора, предимно от системата на ДС и техни хора. От тях не може да очакваме висок жизнен стандарт за болшинството от хората. Просто психика.

23

WTF?????????????????

преди 6 години

И това учудва някой защото .......?Шефовете затова са шефове, за да получават повече пари ?!?!?Какво му е странното????Нискоквалифицираните мързеливци не изкарвали колкото високвалифицираните, които са учили години и бачкат здраво?!?!?!?Вие добре ли сте в това сайтче?

22

Анонимен

преди 6 години

ИТ специалистите в кой сектор са? там средната нетна заплата на сектора не беше ли над 2000 лвКойто не е работил в този сектор как вярва на медии. Не е нетна 2000, а брутна и е такава точно заради многото шефове с големи заплати.

21

Моряк

преди 6 години

До 19.Демокрацията и САЩ не са виновни за мизерията в България... Има недостиг на морски кадри,които желае да заповяда. В момента съм в Барселона, на всеки 2 минути каца самолет, пристанището работи перфектно, работниците са с автомобили, съвременна техника, чистота, ред, спокойствие... Проблемите в България са висока корупция и липса на родолюбие, морал и апатия сред българите.

20

Анонимен

преди 6 години

Това което посяха комунистите продължаваме да го жънем не само у нас, но и в сравнително богати държави като Чехия, Словения, Полша. Комунизма е по-лош от чумата...

19

Анонимен

преди 6 години

При европроектите няколко души мениджмънт взимат по 15-25 хил заплати, работниците полагат асфалта за 600-800 лева.

18

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "СИВА ИКОНОМИКА", А ВИЕ КАКВО? ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА ЛИ?

17

Демократ

преди 6 години

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани, карахме грозни руски коли а в магазините имаше само грозни български стоки, красивите западни стоки бяха само в кореком! А сега при демокрацията в ЕС и НАТО имаме тоалетна хартия и банани, в магазините вече няма български стоки а само красиви западни стоки като корекоми а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата - всичко това ни го дадоха САЩ и демокрацията!

16

Aha

преди 6 години

Прав е човека долу. Да се осигуряваш на реален доход е безобразие. Помислете какво правят с парите ви - подържат най- многолюдната шапкарска армия в европа (на глава от население); издържат публична администрация с невероятни размери (и като идеш при тях и ги помолиш да си свършат работата, те се рамотават, мръщят и ти губят врвмето и парите); дават помощи и инвалидни пенсии на *** граждани,а в същото време се подиграват с българакия пенсионер. Парите които получават от мен да са им пройлети.