99

БИЗНЕСМЕН

преди 6 години

НО ПРОБЛЕМ, ЧЕ СИ ВНЕСЕМ ОТ МОЛДОВА И БЕЛАРУС...

98

Киро кофражиста

преди 6 години

Нормално, българина забогатя и си гледа живота, не иска децадоскоро бяхме бедни имаше повече децаБогатите държави имат ниска раждаемост, само по 1 дете или без децаНай-много раждат най-бедните, индийци, сомалийци, афганистанци, роми имат по 5-6 деца

97

АЛОУ, БИЗНЕСМЕНИТЕ?

преди 6 години

ЩЕ ВДИГАТЕ ЛИ ЗАПЛАТИ, ДА ПИТАМ? *** ВИ! АКО ЩЕТЕ, НО ПОВЕЧЕ НЕ РЕВЕТЕ "НЯМА КАДРИ"!

96

ТЕ ТОВА

преди 6 години

Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ББ ТОЧКА!

95

Анонимен

преди 6 години

За 500 години турците не са успели да унищожат българите,но сегаааа,за 30-40 години българите ще изчезнат като народ под вещото въздействие на комунистическата мафия!

94

Истината

преди 6 години

Ами виж ги на снимката, как да родиш нещо такова - голо, босо само реве и дриска. Друго си да е нещо с ланец, да плаща мартинито в диското, да има алди А нещо си, да ти купи жип да ходиш до мол, да знае 2-3 думи на чужди езици и да е баси машината във фитниса чууек!

93

Възмутена

преди 6 години

А как да се реши като детските са 37 лв. за дете и то ти ги дават само ако докажеш че си социално слаб? Т.е те са помощи, не надбавки. Срамота! А издръжката на едно дете струва минимум 200 лв.

92

Анонимен

преди 6 години

Средата ни в България е толкова непоносима, че дори и всички пари на света не биха мотивирали дстатъчно един интелигентен човек да хвърли в месомелачката още един млад живот. Разбира се доходите ще балансират малко нещата но в някой друг живот.........Въпреки това те са втората приичина. само тук има около 100-тина безкрайно примитивни разсъждения по темата. Как да родиш дете да живее с тези хора наоколо

91

Анонимен

преди 6 години

Заради политкорктността в изказа тези новини са безсмислени, не се хабете изобщо. Знаеме че сте поръчкови, ама не сме в Северна Корея.

90

анатема

преди 6 години

До ПРИЧИНАТАПроклета да е българската майка, дето ражда само комунисти!!! ДОКОГА?????

89

Гипс

преди 6 години

То на нас все някой друг ни е виновен. Доходите малки, комунистите много крадливи, бойко и тиквите му, орехите кухи... Просто така е по-лесно, метеш улиците, мяташ крачоли, бъркаш си в носа до 47 а мама на балкона кавардисва лук през ден, докато ти плюеш телевизора или ревеш с баба си за Реза и кака му. Живота е идеален без тия малки *** дето само викат искааааааам или неееее щаааааааа , нямааа пъъъък или кротко си ревът по 3-4 часа.

88

az

преди 6 години

една жена, която в момента разбере, че е бременна, трябва веднага да спре да работи и да се грижи за себе си и детето....и всички ние да помагаме...без да мрънкаме

87

Гробокопач

преди 6 години

Боку, затуй каза, че ще управлява до 2040-та, дотогава всички *** ще бъдат разгромени;))) Когато и последната кокошка престане да снася по територията, тогава Боку, щял да си отиде от властта;)))

86

Я гледай....

преди 6 години

Я вижте оная на Станишев как ги е нацвъкали 4-5 чаавета.Жена за пример , също като Станишко.

85

svetlio

преди 6 години

Познайте защо Сливен го няма?И защо в същия град има 5% бяла раждаемост?!И колко ще са бели/зелени след 30 години? Май 5/95...в ползва на тъмните!

84

Отговор

преди 6 години

До ПРИЧИНАТА 100 Ние чакаме комунистите да привършват , ама се указа че тази болест се предава и по полов път като СПИН.Няма отъмване ог гад...те.

83

Отвратен

преди 6 години

Преди повече от половиното българи са се издържали от земята. Лятото се скъсвали от работа , а зимато. кво до провят? Изяждат прасето , изпиват виното и си лягат да правят секс , а не да ходят по дискатеки .Дядо ми с 250дк. земя е отгледал 6 деца , две от които с висше образование и четири със средно.Идват братушките и идилията свършва.Падениета на България идва от 45г.Соц. възход.Е , така се възходихме , че сега не можем да се управим 100г.

82

Милионер

преди 6 години

Как да не ражда? Моята жена до сега го направи вече три пъти. Освен това някои мадами започват да стават нахални - не стига, че ги задоволявам редовно, ами и деца искат да чи раждат.Те щяли да си ги гледат и ще подпишели, че нячач ангажимент къч тях.

81

ПРИЧИНАТА

преди 6 години

ЗАЩОТО СЕ РАЖДАТ ВСЕ КОМУНИСТЧЕТА...............................

80

Анонимен

преди 6 години

Като млад татко от месец и нещо:За едно дете си трябват маса пари. За много хора от малцинствата не знам как им се получава сметката. Ако плащат по системата като нас няма начин просто. Журналистите да разследват ако искат.После маса бюрокрация и обикаляне на калпави лекари (извадихме невероятен късмет тук и намерихме).После среда няма. Във Варна ако мислите, че пътищата са разбити на макс... не сте карали количка. Тротоарите са като след бомбандировка.За пердиатрите няма да говоря ...