135

Миял

преди 6 години

До Анонимен--140;Тролчето си ти лъжеш като русофило-комунист.Кажи едно предателство което не е от вас.1.Против СЪЕДИНЕНИЕТО бяха Русия ,Австро-Унгария и Русофилите.Кой написа МАХЗАРА?2.Кой извърши преврата срещу Княз Батенберг? Давидов се хвали че много евтино им излязло, само 300000лв.3.Кой Уби Стамболов?4.През Балканската война в армията ни служеха хиляди турци. Няма 1 предателство.Градешкия РОМ Р. Димитров Спря настъплението при Чаталджа . Той заповяда да потопят Дунавския Флот.

134

Миял

преди 6 години

До Анонимен--138;По време на втората Балканска война Русия насъска Румъния и и построи 3 моста на Дунавда минат. Тя пусна и Турция до днешната и граница. Англия и Франция бяха против.Русия има вина за клането на Тракийските българи.СЕВЪРСКИЯ договор отне на Турция ,след ПСВ, Одринска Тракия ,Проливите и Кюрдистан но Ататюрк ги върна обратно.Турция единствена не даде територия след ПСВ.

133

Анонимен

преди 6 години

До МиялТролчо, не заблуждавай хората. Има и по-честен начин да си изкарваш юрехраната без да се налага да лъжеш и подвеждаш!

132

Миял

преди 6 години

До Анонимен--136;Така е .Русофило--*** постояно фалшифицират историята ни.Те винаги крият че всичките злини сполетяли държавата ни са от Русия.Че всичките предателства в историята ни са извършени от русофилите.

131

Анонимен

преди 6 години

До АнадолскиКюрдите за разлика от българите преди 140 години не уцелиха на освободител. Вързаха се с неподходящ съюзник и ги чакат вълнуващи страдания. Винаги съм им симпатизирал, но този път брутално сгрешиха и вече са на губещата страна. Остават си твърдо в Сирия, Ирак и Турция и ще бъдат разчекнати за предателството. Жалко за народа им, който не е участвал в това глупаво решение да слугуват на САЩ! САЩ не дава, САЩ само взима. За САЩ няма приятели , а наивници с корумпиран държавен "елит".

130

Миял

преди 6 години

До Анонимен-134; ИДИЛ е творение на Русия. 10г,Русия в Афганистан приказки ли им разказваше? Всички офицери в ИДИЛ са учили в СССР.Комунист=терорист.

129

Анонимен

преди 6 години

До ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНАПрав си. Този сайт е създаден с цел да разпространява удобни за определени среди неистини, промивка на мозък и агресивна пропаганда. Не се допуска свободно изказване на мнение в разрез с целта на пропагандата. Много често ми прави впечатление, че се премълчават неудобни факти, които са топновини в световните медии.

128

анонимен

преди 6 години

След като прочетох този лъжеанализ,въобще нямам намерение да чета останалия анализ.Да са живи и здрави руснаците,начело с Путин,които първи поведоха война с джихадистите,още когато американците само гледаха отстрани сеир.Тактика останала им от Втората св.война.Нямайки срам и сега се бият в гърди,че са нещо велико.

127

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност бащите на ИДИЛ в САЩ, знаят какво идва . Няма да се свъртят.

126

Анонимен

преди 6 години

Американците нямат никакъв принос в борбата с И.Д. Точно обратно САЩ е помощник и инвеститор в И.Д.

125

Анонимен

преди 6 години

Идва краят на САЩ. Това е отговора.

124

ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНА 3

преди 6 години

До оня, който е лепнал минус ще кажа:1.Не може да се ползва копи-пейст/а сигурно самия ти го ползваш/2.Началната лента изчезва и като скролнеш надолу-няма връщане назад.3.Заменят със *** думи, които са НЕнецезурни.4.Трият на поразия - дори фейса не го прави.5. Не дават да се ползва линк за цитат....

123

Анонимен

преди 6 години

Какво ли би могло да дойде??!! Ще се открои ислямския българизъм макар и под "християнска" стряха! Българската първичност не се кой знае колко по-назад от ислямската!

122

упс...

преди 6 години

Какво идва след края на Ислямска държава?-------Трансформация!Докато има кой да финансира ислямския фундаментализъм превърнал се в идеология той ще продължава да съществува под различни форми и имена!

121

ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНА 2

преди 6 години

Този сайт е калпаво направен, неприятен за ползване и преднамерено "миротворчески".

120

ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНА

преди 6 години

Ооо, веднъж написах, че ро.мите се хранят по-добре от нас и ми изтриха коментара.

119

серсем

преди 6 години

Аз съм Франция от 14 год.Не съм се прибирал.И тук такова чудо няма,да се трият коментари.Това е безспорно доказателсво ,че дадена медия обслужва нечии интереси.Горките не схващат ,че стават жалки и смешни в очите на хората.Но така е като дадеш каквато и да е мъничка власт в ръцете на *** човек.А,наздраве комшу..

118

До серсем

преди 6 години

Аз съм в Турция, до сега не са търкали коментарите, а сме нямали свобода на словото...в турските форуми освен ако няма цензурирани думи не трият, а тук...трият ти мнението...драхти!

117

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 121 И аз това се опитах да обясня стига да има кой да го прочете.

116

серсем

преди 6 години

Уважаеми собственици на този сайт,работещи в него и т.н.Зада спечелите уважението на нас участващите тук форумци.Много Ви моля ,четете класици,гладайте филми по"по действителни ", биографии и се учете от великите умове на нашето време..Съжалявам,че го казвам но нивото Ви е много ниско.Триете коментари ,наистина смислени.Това доказва ,че служите без да вкарвате мисъл,по зададени дерективи.