4

Хайде бе!

преди 6 години

Психично болните, които не могат да преценяват действията си, следва да имат настойник, а не да разполагат сами с по няколко апартамента! Що за нескопосен аргумент?!Неведнъж е повдиган въпросът относно това, че лица, страдащи от сериозни психични разстройства могат да се сдобият с разрешително за притежаване на оръжие именно поради липсата на такъв регистър - периодично влиза да се лекува в здравно заведение в някой град, но взима разрешително на другия край на България!

3

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До АнонименПО ВРЕМЕТО НА Т ЖИВКОВ НЯМАШЕ ТОЛКОВА ПСИХИЧНО БОЛНИ СЕГА ВСЕКИ 2--РИ Е --ПСИХИЧНО БОЛЕН ИМА И НЕВРОЛОГИЧНИ ИСТЕРИИ Т Е Е --НЕ УПРАВЛЯЕМ ДАВАТ МУ ПЕНСИЯ---350 ЛВ МОЯТА ПЕНСИЯ Е--250 КЪДЕ Е ИСТИНАТА

2

Ikonomist

преди 6 години

Боже, слез си прибери вресиите! То сега много хора не ходят на психиатър от страх някой да не разбере, какво остава, ако въведат регистър. Лудите хептен няма да се лекуват и родните им всячески ще е опитват да ги крият, докато не убият някой и стане ясно за заболяването.

1

Анонимен

преди 6 години

Е кой им дава книжки на психично болните? Затова ли по пътищата всеки ден стават стотици катастрофи защото на психарите са им дали книжки? Въобще има ли някакъв контрол в тази ***?