16

Анонимен

преди 6 години

сериозно-всички европеци ли станаха ге йове,няма ли вече хора,които да бранят идентичността на европа,солидарност и толерантност са просто думи, синоними на страх и безпомощност и прикритие за тези които нищо не правят

15

Анонимен

преди 6 години

Като овце на заколение. Жалка картинка.

14

редник

преди 6 години

Когато другия , не плюшен мечок помолите , тогава ще се получи ! А до тогава както си шествате се оглеждайте за бусове , че сте много удобни за брадатите :)

13

Анонимен

преди 6 години

Терорът не се бори с шествия, а с куршуми. А това многохилядно шествие е страхотна сцена за един атентат

12

Анонимен

преди 6 години

европейския отговор на тероризма е все по-смешен и по-жалък,почвам да си мисля,че гледам сатирична постановка,събрали се хиляди овце и казали на вълка,че не се страхуват от него,пък той трогнат си избира по-мазните бройки за следващия курбан,трябва ловец а не блеене

11

ГАДОРЯН

преди 6 години

Тирористите сто процента са напълнили памперсите. Хахаха.

10

Анонимен

преди 6 години

След проведеното шествие всички терористични организации са в паника. Обещаха че повече няма да правят атентати респектирани от хилядите испанци из улиците на Барселона.Да не забравяме смразяващите кръвта думи на европейските лидери- остро осъждаме нападенията, солидарни сме с вас, не на страха (нищо, че напълнихме гащите),толерантност (най-смразяващата) и съпричастност.Профилите във фейсбук със знаме на Испания или Каталуния също изиграват огромно значение - натиска върху терористите е осъзнаем

9

Анонимен

преди 6 години

Браво! Срещу Ислямския Джихад нека спретнем един МОЩЕН Гей-Парад! Нека бъдем толерантни! Това сега е по-важно от всичко!

8

Анонимен

преди 6 години

Аааауууу колко сме страашниии. Брадатите не говорят, те действат и резултатаитр са налице. Ние шествия и митинги, цветя , плюшени мечета и бля-бля!

7

Snorky

преди 6 години

Преди няколко месеца същите тези испанци демонстрираха "ЗА" бежанците. А това шествие срещу кого е не разбрах...

6

Анонимен

преди 6 години

Терорът дали ще може да спи спокойно тази вечер след това разтърсващо шествие? Добре, че не е излязал с камион от уплаха.

5

Анонимен

преди 6 години

То с шествия не става тази работа.

4

Само питам

преди 6 години

Без ирония, кого трябва да впечатли това шествие?Ние нормалните хора не приемаме тероризма, нямаме нужда от шествието афиширане, а терористите дали ще се трогнат или уплашат от едно шествие?

3

ало

преди 6 години

Зомбирани овце,събудете се и се борете вместо да правите шествия,смачкайте на змията в пазвата главата докато още можете...

2

Анонимен

преди 6 години

Единдядо разправя на внучето си:- Като започна войната и гледам едно поле пълно с врагове, и като се спуснах и започнах със сабята си да сека ръце, крака, ръце, крака, гледам пред мен още врагове и продължавам да сека ръце, крака, ръце, крака...- Дядо, а глави не сече ли?- А, те вече бяха отсечени.И тия са същите смелчаци. Поне да намерят за спонсор някой производител на тоалетна хартия или кафеви панталони.

1

Анонимен

преди 6 години

Огромен плюшен мечок докато не направите няма спасение.