16

Шопо

преди 6 години

Дженерало Деси е фанал да едре ,бе ! От мръвките е...

15

Анонимен

преди 6 години

Десислава изкара крак. Впрочем за Хаха-, младеж...Десислава може да е груба, но в това й е чарът. Обичам губовати, но чаровни жени. Тя е такава. Няма нищо по-хубаво от груба, но чаровна жена в леглото.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

До добре еАми, виждаме се ! По-хубави сме. И жените ни са по-хубави.Какво хубаво намери в една спаружена бабичка облечена в срамно къси поли и една антипатична грубовата жена, която ни се натрапва навсякъде ?

13

добре е

преди 6 години

Прекрасни са и двете дами, а вие които плюете покажете себе си и вашите жени, да видим дали те са по-хубави.

12

Анонимен

преди 6 години

до 5 Ако трябва да си кажем истината...ти си по-извратен и от Макрон, бе. На колко си години, че предпочиташ една баба на 64 години пред 16 години по-малката Десислава. Геронтофил неземен!

11

Mopcku_

преди 6 години

Аз лично мисля, че визитата премина доста добре. Президента Радевси е мъж на място. Разговаря без преводач с Макрон.Редно е да се отбележи, че Деси Радева също се справи много добре. Бе представителна (с много дребни забележки в облеклото). Единствения с глуповатите фрази и неуместно често държание бе Б.Борисов. Но трябва да отбележа, че отдавна не е бил на едно мнение за всичко на дневен ред с Президента, както при тази визита, а това е много важно в чуждите очи.Мисля, че се получи много добре

10

ники

преди 6 години

До Анонименпо добри са от теб - грешка на природата

9

Анонимен

преди 6 години

Карикатури - недодялана *** и съсухрена бабичка

8

До 4

преди 6 години

НИдялко,ти ли си,бе?Що не си гледаш скапаното сайтче,а си се заврял и в другите.

7

До 5

преди 6 години

Ти определено си жена,ако беше мъж,нямаше да избереш макронката.А каква ти е ориентацията,ти си знаеш.

6

Анонимен

преди 6 години

снимка 1 - генерал деси е напрегната и търси опора, стискайки здраво дръжката на столаснимка 4 - генерал деси отново търси опора ... в парапетаснимка 7 - макаронената, съсухрена баба показва ... картината, държейки я пред себе си, а генерал-деси показва... себе си, държейки картината отстрани.:)):))

5

Nick

преди 6 години

По-шокиращото беше, когато Макрон попита кой е живял в двореца и Бойко отговори "ми идвали са тук летно време..." :D

4

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да избирам между деса и Брижит, ще избера французойката - стил, класа, перфектно тяло въпреки възрастта, считана в балканските дивашки територии за пределна.

3

Анонимен

преди 6 години

Пленарни разговори?Верно крилата фраза или по-точно поредната изцепка.Ще взема да събера в книга крилатите фрази на премиера,ще стане голям хит.

2

Анонимен

преди 6 години

Никого не са засенчили.Обикновено интереса към визията на жените е по-голям.Толкоз.Все пак те са придружителки на мъжете си,а не основни играчи.Интереса към разговорите на мъжете е достатъчно голям,но за съжаление резултатите не са в наша полза.

1

Анонимен

преди 6 години

Стига публикувахте глупости.Никой не се интересува от тези двете.