63

до 75, 76

преди 6 години

Много слабо представяне. Ще ви орежа надниците днес.

62

Анонимен

преди 6 години

И след 100 години руснаците не могат да сделат дори танк който да се мери с израелския Меркава IV

61

Анонимен

преди 6 години

Израел може спокойно да воюва с Русия и да победи.Това е факт.Затова се познава, че статията е фейк!

60

Анонимен

преди 6 години

Брей как от рано са се надрусали и драскат ли драскат платените сороски същества с неустановен пол ! Нещо не ви достига умствен капацитет за да си заработите мръсните долари получени от сороските организации чрез продажба на оръжие за ислямските терористи от ИД.

59

Руска лъжа

преди 6 години

Доста плоска руска лъжа, която трябва да се поднася на пияните *** в Русия.Израел си има батко - САЩ.Ще смачкат ислямските натрапници.А защо Русия подкрепя ислямистите, нали уж се бореше с тях... явно е поредната руска лъжа.Спомнете си 6 дневната война и пак се радвайте на руските измами ;)Израел е мнооого въоръжен, не се страхува от война.

58

meetyou

преди 6 години

Много елементарна руска пропаганда с обратен ефект. Всъщност получи сериозно предупреждение, че нейните действия допринасят за увеличаване на заплахата за Израел от страна на шиитите и на това ще бъде отговорено по решителен начин!

57

АТОМНИЯ

преди 6 години

Поредният спонсор на световният тероризъм е на крака , с наведена глава и молеща уста пред Императора !!!! Ч*****фута моли да бъде пощадена непризнатата му и измислена държавица , която се намира на територията на Палестина ....... Моли се , моли ...., той и чичо Дони ви постави на дузпата ...

56

Анонимен

преди 6 години

*** в Сирия търпи пълно фиаско.Принудени са да вкарват още пушечно месо, което е целта на цялата операция.Освен да се завземат територии, трябва и да се задържат, а в тила им вече има партизани.

55

Анонимен

преди 6 години

Израел има ядрени носители, които гарантирано покриват Москва.

54

ъъъЕвропа

преди 6 години

До До майорскиТук е Европа -да ходим в Русия ни пращаш:)) Само дето половината континент Европа е територия на Русия. Те Русия си е у дома в Европа и не мисли да си напуска домът както и ние няма защо да ходим в Русия от Европа защото Русия е половин Европа а може да стане и цяла Европа !

53

До майорски

преди 6 години

Още една жертва на путиновата хибридна война.Поклонниците на Путин. Нали му се радвате. Отивайте в Русия. Тук е Европа. А *** е срещу нея.

52

Анонимен

преди 6 години

Статията е поредния пример за руската хибридна пропаганда. Джуджето е представено като вкастелин на света оред, който треперят и се жалват всички останали управници. Единствено руските *** вярват в този словесен бълвоч.

51

номер2

преди 6 години

Колкото по-скоро бъде унищожен терорист 1, толкова по-добре! Колкото по-бързо бъде унищожена Империята на злото, толкова по-добре за Света! Това изисква жертви, които Запъдът не е склонен да даде! Затова ще наблюдаваме агонията, предсмъртната агония на Империята на злото и ще чакаме руснаците сами да унищожът злодеят, кремълския педофил!

50

антисоросоид

преди 6 години

Велик лидер, политик номер едно в световен мащаб г-н Путин. Като чуят имато му една малка група от софия съставена от наркозависими същества от неустановен пол и драскащи по вестниците срещу заплащане от сороски организации , припадат с изкривени лица , позеленяли от злоба. Това ме прави много щастлив.

49

Йосиф Флавий

преди 6 години

Путин не само победи в Сирия, но и контролира положението в Близкия изток. Има 11 хил видеа за срещата и всеки може да ги види и чуе . От тях става ясно, че Русия и Израел са в постоянни оперативни контакти и има доверие помежду им. В делегацията на Нетаняху е главата на Мосад, на отбраната т.е. той играе с открити карти. И нещо важно по същото време в Сочи Путин се е срещнал с втория човек на Ватикана. Путин разширява фронта на влияние на Русия и съюзниците й. Палачинката се обърна

48

ОНЗИ

преди 6 години

Ами очевидно е, че Путин е опитен политик с голям международен опит. И няма как това да не е така, когато този човек управлява една велика държава и един велик народ. Към този човек единственото правилно отношение е уважение и респект, за разлика от онова напарфюмирано парвеню Тръмп.

47

"-"

преди 6 години

Евреите сами си създадоха проблемите в Сирия!Искаха слаба, разпокъсана Сирия по подобие на Ливан, заложиха на ислямистите и загубиха!Сега противниците им се увиличиха.- терористите от ИД и Ал-Кайда на С. Арабия и САЩ- Братята мюсулмани на Катар и Турция- Хизбула на Ирани най-страшния им кошмар - Иран в СирияРусия не е враг на Израел с огромната си руско говоряща диаспра.Израел заложи на грешната "карта" в играта "Разделяй и владей" и загуби.

46

Тъпак

преди 6 години

Каква беше тя, каква стана!

45

майорски

преди 6 години

аа ..само още един коментар ...Нали Русия бе слаба регионална държава ......Нали е в Изолация ...санкций и тем подобни ...нали войската им допреди 2 години се приемаше за слаба и изостанала ?нали са в криза ......нали са бедни .....и изостанали ...нещо последно време всички взеха да се допитват до Руснаците за кое как да стане ???СТРАХ ЛИ НЯМАТЕ !!!!??? нали имате пари и власт ..нали еврейте владеят и управляват света ...хахах ...владеят и управляват "..дедовия ми "демагогия !

44

майорски

преди 6 години

Питам само къде бе израел когато ИГИЛпревзе Сирия !!!!????Коло бежанци прие !!!???с какво помогна на Сирия ....освен че сваляше Сирийски самолети и хвърляше бомби по Сирийските военни !!!???Да продаваш оръжие на ислямисти и да купуващ нефт от тях може ...а сега ...и после искат да ги харесват в Сирия ...в Ирак ...еврейската ситуация в момента може да се опише с израза :"..кой ми ср.а в гащите !!!???"