25

знайко

преди 6 години

това да не е техния храненик от Отворено Общество на Сорос.Нещо, като БХК или фондация "България за Америка". Знаем ги тези, денонощно вият по форуми и седенки

24

Анонимен

преди 6 години

Ушанките плюят САЩ, но всички откраднати милиарди ги пъхат в американски банки.В главите на тия/комунисти/ само далавери и гадости се въртят.

23

Не разбрал

преди 6 години

До Анонимен 17"Защото СССР винаги се е стремял да изнася революция"Не разбрах, ти доволен ли си от внесената ти от запад "демокрация", гей-паради, хигиената по площадите окупирани от ислямисти или разрушените през последните години държави от ФАЩ.

22

Анонимен

преди 6 години

17 пък като говорим за изнасяне, каква култура ни изнесе СССР? Не знам за Русия за България. Българите не използват руски думи''отивам на шопинг до молу, че си харесах едни шуус на добър праис'' модерен жаргон 2017. Народната музика е задръстена слушаите ''май ъмбрела, ие ие ие мъ ъбрела ие ие ие.'' Гледаме американски филми, слушаме американска музика, обличаме се попедалчени и бръснати дупета по американски, и се пръкват творения като Сузанита. Мда Руснаците изнасят, ние попиваме ...

21

до 20

преди 6 години

За путин бе...

20

Анонимен

преди 6 години

Както смръднята е характерна черта за язовеца, така и кражбите, лъжите и подлостта са характерни черти за руснаците.

19

Не разбрал

преди 6 години

До Анонимен 7"Джуджето харчи, като за последно"За кое джудже говориш бе гигант, за Буш младши, Саркози, Берлускони или умствените джуджета от запад дето чакат на афганистанците да ги оправят?Путин е висок 170 см.

18

Анонимен

преди 6 години

18 А капитализма не сее демокрация наляво надясно? Ще посоча последните демократични напъни. Ирак(1 600 000 цивилни жертви 1/4 от населението), Сирия, Либия, Афганистан, Виетнам (3 000 000 цивилни жертви и жълт агент довел до стотици хиляди родени с деформации), Да продължа ли към Южна Америка? Африка? Дотук за светия петрол добре се разпростира да пуска *** на демокрация и неудобна демокрация(не даваш петрол или търгуваш с неудобни трябва ти демокрация, такса няколко милиона барела)

17

зб

преди 6 години

Затова плешивото Жуже е най-богатият грозник с малко мозък в света!!! Затова властта в Раша няма да бъде дадена без кръв, а Жужин ще продължи да издевателства над руския народ!

16

А тате каза,

преди 6 години

че трябва да се уравновесят американските милиарди за да се балансира въртенето на Евросъюза. В противен случай той ще се пръсне от центробежните сили.

15

Анонимен

преди 6 години

Що за глупави коментари глупав човек не може да направи милиарди до да се вкарват в венецуела тези пари значи има нещо което най малкото този мислител ще знае а толкова много пари да се вкарват от толкова много хора означава че и възвръщаемоста е голяма само можем да чакаме да си мислим че руснаците са глупави накрая те отново ще направят големите пари а ние голтаците ще сме умните а това за корупционите схема си е безмозъчни идея кой милиардер дава милиарди за подкупи та те знаят само още

14

от 4

преди 6 години

13 Не съм сигласен, пак си дигат чашката, ама докато имат водка и мезе са щастливи. Не седят да мислят акъли с какво да усложнят живота на всички като британците и американците. Пример феминизъм. Сега днешно време най-лошото нещо е белият мъж, затова дигат протести среу мъжете и най-големият им проблем ..manspreading мъж да седи разкрачен, а трябва да си кръстоса краката.Тъй че, да буквално водката ги спаси от този идиотизъм, а нас ракията, ама е тръгнало насам.

13

пук

преди 6 години

До Анонимен 8Не се връзвай на глупости!Русия и сега е просперираща!Буквално всяка седмица откриват нов завод,а старите се обновяват с нова техника!Колкото и да не ти се вярва,прословутото руско пиянство е само спомен!!Почти всеки месец съм в Русия по работа и виждам промените!

12

СатаНАТО

преди 6 години

Това е добра новина.Венецуелците ще ги изпапат за три-четири месеца тия пари, а *** ще остане с пръс вгъс.

11

Анонимен

преди 6 години

Намериха ли 10 американски летци?;)

10

абсолютно

преди 6 години

Ако имаше и за него,щеше да си мълчи!

9

редник

преди 6 години

А знаете ли защо така ожесточено съскат и плюят русофобите ? Срещу бедна и слаба Русия? Защото я изтърваха ! Защото е недосегаема и да , защото стана отново могъща и започва да връща имперското си величие . С една дума СТРАХ :)

8

Анонимен

преди 6 години

Трудно ми е да си представя колко просперираща би била Русия, ако не се крадеше в такива космически мащаби!

7

Анонимен

преди 6 години

Джуджето харчи, като за последно. Може би му идва последното?!

6

Западноевропеец

преди 6 години

Заради диктаторския режим на кремълското лилипутче, в сравнение с който Хитлер е като едно невинно дете!