13

БНТ

преди 6 години

А дрътата папардачка за която е женен този *** - Радина Червенова да бъде назначена за програмен директор !

12

стефан

преди 6 години

Валери Тодоров си е най-свестния за Генерален директор на БНТ,но пак задкулисието на ГЕРБ избра любимото пиянде на Иван Костов.

11

пери

преди 6 години

Кого искахте? Пенсионерът Гарелов, да получава и заплата, и пенсия, или Кошлуков, който се чуди в коя телевизия да се пробва?Каменаров си е добър избор. Отдавна е в телевизията и знае проблемите в нея. Ще се справи.

10

Х

преди 6 години

гражданин!Браво, бях за г-н Константин Каменов и се случи!Успех и Късмет!

9

bobi

преди 6 години

толкова ли пък нямаше някое ново лице да се яви на тоя конкурс.. докато не променят нещо генерално, никой няма да гледа тая телевизия, дори турските сериали са за предпочитане пред тая боза "панорама"

8

Анонимен

преди 6 години

Този е перманентно пиян! Айде сбогом на БНТ. Сега вече "воуто на канала" ще се излъчва денонощно. А Тончо Токмакчиев сигурно ще му стане заместник директор. Да живеят пияниците и крадците!

7

100 милиона

преди 6 години

все тая, лигавщини по каналето с бозачай евризия, десетина наизустени новини след педя човек лакът брада, стари муцунки антураж, кънтящ фон и мънкаща погребална дикторка на документалките

6

Киро Кюмюря

преди 6 години

Така е, напоследък само мъже, женени за кака си, са забелязвани...

5

Анонимен

преди 6 години

Роднините *** се менкат ту този ту онзи да е директор

4

Анонимен

преди 6 години

Какво ми тракате минуси? Босфор ТВ с турските сериали ли има повече за гледане? Или Нова пеевизии със селските драматургии и халтури тип дето ги дават от 22 часа?

3

Активист на БКП

преди 6 години

Наше момче !

2

Анонимен

преди 6 години

Единствената телевизия, по която има нещо за гледане. Успех, дано има повече нормални предавания и документални филми. Че другите телевизии ни заливат с чалга, интриги, селски истории и турски сериали!

1

Анонимен

преди 6 години

Нов бардак със стари....! "Гениални" идеи има Каменаров! БНТ е пълна скръб отвсякъде и изглежда това няма да се промени!