76

майна

преди 6 години

В Пловдив има един басейн, където ходят само роми. Близо е до Столипиново, да ходи там.

75

Манолски

преди 6 години

значи колкото и да ни вменяват чувството на толерантност и глобяват за дискриминация, факт е че печките с нищо не са заслужили обичта и уважението на обикновените хорица. Хората си имаме инстинкти и затова господ ги е направил миризливи, за да могат и слепите да ги мразят

74

promo

преди 6 години

Оговрям - НЕ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ! Собствениика на обекта може да пуска който си прецени. Може патлаажана да е бил с видими кожни проблеми, пиян, грозен ...причини бол.

73

Анонимен

преди 6 години

Дискриминация от българи към швед, къде видяхте? Обратното всеки ден го разбираме по ограбените и пребити стари хора юо селатa, от наглостта им да смучат бюджета с правенето на деца и фалшиви телкове, със заселването на общински и частни терени, с мръсотията и разрухата където минат. Колко пъти държавата им даваше апартаменти и от тях не остана нищо? Да се учат и трудят като българите, да купуват земя и да строят. Кой ги спира или наготово си е най-добре?

72

Ф.С.В.

преди 6 години

Аз в басейн с мръсен индианец - няма да вляза ! - те без това миришат на въглища и умряла катеричка !! ХМ !!

71

Анонимен

преди 6 години

Шех да са къпя ша ви се не види дискредитацията. Ша са оплача в НАТО, ша видите вие...

70

Манолски

преди 6 години

Аз не ходя вече на басейни, където се въдят дискриминирани печки. В този ред на мисли чорбаджията печели от една клиентела а губи друга и накрая басейна му ще стане катун :D т.е. фейлнала бизнес стратегия

69

Анонимен

преди 6 години

Много от бедните индийци използват река Ганг едновременно като водоизточник и като отходен канал...И после не било произлизали от Индия.А на някой от големите индийски градове и до днес отходните канали са канавки отстрани на улицата и като се разхождаш по улицата и мирише та се не трае.

68

Тт

преди 6 години

Този смърди отдалеко

67

не бе

преди 6 години

не е дискриминация, а търговска стратегия - хората си пазят хляба! ако влезеш ти, останалите излизат и ... няма кинти в касата! Фалирва! Тва е!

66

Някой

преди 6 години

До Анонимен73Ще си позволя да Ви допълня - След всяко плуване на *** в басейните се открива завишено количество на амониеви йони във водата.

65

Анонимен

преди 6 години

До ВъзмутенНа някои сънародници им е направи странно, какво правиш под душа преди да влезеш в басейна. Личен опит - "Тая па кво се мие"... да се смее ли човек да плаче ли. Забелязвам, че положението с чехлите се подобрява, възрастните ги носят, но пък виж децата им - никога, а по-малките и без бански ги пускат в басейна... Много хигиенично.

64

Анонимен

преди 6 години

Хигиенатс в басейна е задължителна!!Влязат ли няколко индиеца, като знаем каква им е хигиената и като се изпикаят вътре, кой ще влезе после. Правилно решение на управляващите басейна. Когато индийците започнат да се къпят редовно, да спазват законите и правилата, няма да имат проблем. Днес никой не им вярва, не харесва и не иска и да вижда дори. Този се оплаква, с На кого да се оплачат българите тормозени от тяхната мръсотия и шум? Навсякъде трябва да има изисквания към тях, ако не в Индия.

63

хахааха

преди 6 години

"Заради случая се заканва, че повече няма да се върне у нас."- а дано де, изпълни си заканата, вземи си цялата рода!

62

Анонимен

преди 6 години

35-годишният Юсеин Ефенди да направи плувен комплекс и да допуска всеки...Ама патладжана е свикнал да е само ползвател,а не създател...

61

Край

преди 6 години

Както аз не се къпя в река Ганг така и те не искам да се къпят с мен. Напишете в Гугъл - ужасите на река Ганг и вижте защо не бих се изкъпал там.

60

Някой

преди 6 години

Еми хората си пазят клиентите - Ако аз отида и видя вътре да плуват няколко *** кракът ми няма да стъпи там повече.

59

Анонимен

преди 6 години

Не е дискриминация, а покриване на хигиенични стандарти и условия за безпроблемно и спокойно "плажуване" на клиентите на басейна! Айде да не ги изкарваме пак жертвата, че ни писна от тях, всеки ден някой *** бил дискриминиран.

58

)))))))))))))

преди 6 години

Юсеин Ефенди, нещо като Альоша Асанов някога)))

57

до възмутен

преди 6 години

И аз това забелязах, не съм от най запалените по басейните, но отивам преди време на един и не пуснаха момиче защото нямаше плувна шапка, което от своя страна също трябва да е задължителен аксесоар. т.е малко е въпрос и на контролиране на басейна...