53

Анонимен

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си...- 15 годишен хей така си ходи с нож !- жертвата с прерязано гърло !- причината: къде да пушат... 11-годишна !!!- 11 годишна излиза ей така сама с някой си с който се запознали преди седници в социалната мрежа- Кой нормален родител позволява на 11 годишната си дъщеря да излезе посред нощ с някой сиХей родители - говорете с децата си по някой въпроси и колкото по-рано по-добре, защото както виждаме 11 години не е малка възраст

52

Анонимен

преди 6 години

до 43. Не нещата не са много изпуснати те изобщо не са хващани! Мислиш ли че след 1989 г. месец ноември някой е мислил да запази държавата такава каквато беше преди 1989 г.? Ако някой и за миг това си е помислил е бил много наивен! След периода на социализма в който строй имаше държава а не територия повече никога няма да имате нито държава нито управници. Родените в годините на анархията никога няма да бъдат хора с интелект и здравомислещи. Новото поколение е изгубено и спасение няма!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен51Децата попиват това, което виждат у дома...абе така е , ама и не е така...

50

Анонимен

преди 6 години

В БГ мъжете ще останат,без жени.

49

Анонимен

преди 6 години

До ЧикънКога е била велика България? Когато Крум е рязал ръце!..и глави е рязал!да започнем от 240-те кратуни, минавайки и през сараите и през лихварите?става ли? знаеш ли колко бързо би се пресякла всякаква престъпност, когато масите видят да бадът "глави от високо"!

48

Анонимен

преди 6 години

И какво е странно?Комшийчето е на 12 сигурно, а вече налапало цигарата. Мама пуши, тате пуши, това са му примерите вкъщи. Децата попиват това, което виждат у дома.

47

Анонимен

преди 6 години

Все ревност! Не е вярно.Няма ревност.Деди се пер*каш с кой ли не през годините.Решава да слезе от колата и да нанесе фаталния удар на жена си.Тя била лошата! Тя прелюбодейставала.Той самия свет! Кой знай докато е гледала децата вкъщи как се п*раскал с други. И да прикрие долната си нечиста започва тормоз.Сега 15 годишно.Отново ревност! Кой заблуждавате!? Това са завършени съдисти.

46

SHERLOCK

преди 6 години

OK,15 god. mom4e, pushi nargile...AMA TOZI NOZH SASHTO GO MUKNE POSTIANNO - VUPROS NA VREME E BILO DA ZAKOLI NIAKOGO!

45

Странно

преди 6 години

Извинете, но дете на 11 г. да се кара къде да пуши нергеле е доста несериозно като обяснение.. По-несериозно от "самоубийството" преди месец в Пловдив ,където клошар минал ,па взел цигарите и пистолета...

44

До 36

преди 6 години

Няма ли кой да се обърне с отворено писмо да Бойко Борисов за това,че в заведенията се дава на малолетни да пушат с наргилета.Явно,ако не се намеси той,друг няма да си свърши работата.

43

koj etnos

преди 6 години

ot pokanenite ili ot na6enskite

42

реалист

преди 6 години

До ЧикънНяма да останат хора с ръце и глави.

41

Анонимен

преди 6 години

Погледнете само полицейските сводки-дете убива дете,други ,пак млади се напили и се збили,единия починал.Друг се обърнал с колата си на пъря и починал.Трети на 22 год.се натресъл в камион и той починал.Мъж застреля младата си жена,вероятно от ревност.Всеки ден по няколко млади живота си отиват от глупост.Живеем в ужасяваща реалност.Нещата са много изпуснати.Ще се намери ли някой,който да спре всичко това?

40

Анонимен

преди 6 години

И какво от това, че законът предвижда рязане на ръце, ако никой не го спазва?

39

fhvthcu

преди 6 години

Резултатите от насадената от медиите чалга култура, липсата на морални ценности в обществото и упадъкът на семейството, неработещи институции (полиция, съд, прокуратура), абдикация на БПЦ от обществените и функции водят до това. България загива. Хората нямат чувство за справедливост. Нужно е ново Възраждане.

38

реалист

преди 6 години

Очаквам всеки момент да напишат- В училище влизат психолози!Не в училище, в семействата трябва да влязат психолози! Да видят и чуят със собствените си очи и уши какви разговори се водят в семейството, как общуват, как се държат един с друг, как обсъждат съседите, колегите, роднините... Ще им настръхнат косите на горките психолози, освен ако и в техните семейства ситуацията не е същата.

37

Анонимен

преди 6 години

В историята на криминалистиката има много примери за серийни убийци, които са започнали на 15-16 годишна възраст!Защо не се посочват имена и фамилии? Или пак "играе чичко-паричко"?Това си е чисто умишлено убийство, но нали сме "демократи"!ДА ВИ ПИ..Я НА ДЪРЖАВАТА, УРАВЛЯВАЩИТЕ, ПРАВОСЪДИЕТО И "НОВИНАРИТЕ"!Нация от 1000-1500 робовладелци, 10 процента кафяви *** и всичкото останало роби!

36

Нереза

преди 6 години

Глупаво момче, абе отстъпи "благородно" бе, а момичето ще те компенсира. Сега вместо ти да топнеш, в тебе ще го топват

35

Анонимен

преди 6 години

na 8 - cigari , na 12 - treva , na 14 - piqchka , na 16 amfetamin , na 18 - meta amfetamin , na 20 - kokain/heroin

34

Геро

преди 6 години

В България масово се разрешава на непълнолетни и малки деца да пушат наргилета по заведенията. Наргилето се пуши с тютюн, който е даже по вреден от цигарите и е акцизна стока. На опаковките има ясен знак с новите ужасяващи снимки.Такива заведения трябва да са на лицензионен режим и щом ги хванат, че продават на деца да им се отнема.В софийските пушилни е пълно с дечурлига.