14

ужас

преди 6 години

Отде я намериха тая ..... Тотално обърка всичко-язък за немската точност,язък за немската прецизност! Язък за всичко немско-тая тотално опрапасти всичко!

13

Nemeca

преди 6 години

До Баш келепирПо данни от медиите, съм чел, че в Германия са около 5 милиона. Голяма част от немските турци са си в Турция. Но тези немски турци ако сами не си тръгнат, нямат изгонване. В Германия и западните държави знаем, че имат по силна социална система от комунистическата и там без дом и храна не можеш да останеш. Бездомниците които виждаме, просто изкарват повече пари като просяци. Харц 4 системата, дава на всеки социално слаб - апартамент, плащат му се сметки за ток, вода, нет и храна

12

анонимен

преди 6 години

Турция и Гърция - вечни врагове на България.Колкото по-зле са тия две страни - толкова по-добре за България.5 века турско робство и почти 2 века византийско робство, стига ни.Има българи, които не сме забравили историята, пък вие си пишете за Ердоган, Меркел и други диктатори и лицемерни западни политици.

11

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е как политиците разказват играта на Германия. Живея тук, виждам хората как работят и правят всичко възможно да е добре, ноо. Направо е гнусно да гледаш новини, как манипулират кое как да се случи. Сега сърви яка кампания по националните медии и пак Меркел ще бъде преизбрана, въпреки че е незаконно. Накрая директора на медиите (ZDF, ARD) ще излезе, ще се извини толкоз. Ще стане същата история, както преди 2 години с "бежанците"

10

Анонимен

преди 6 години

ИМАМЕ МНОГО СЛАБ ФЮРЕР И ЗАТОВА СМЕ ТАКА!

9

ЗЕМЯ НА ДЕДИ

преди 6 години

До анонимен5 Турците са избивали арменци по време на геноцида//1914/15 ПСВ НА ВОЙНА СЕ ИЗБИВАТ ВЗАИМНО НА ВОЙНА КАТО НА В О Й Н А

8

те

преди 6 години

А кой позволи на Турция да стане такава и да нагле е?същата тази сбъркана Европейска политика която води Европа към катастрофа.

7

анонимен

преди 6 години

Над 8 милиона турци има в Германия.Германците , както и останалите западноевропейци са загубили инстинкт за самосъхранение.Българите и арменците сме яли попарата на турците,знаем що за стока са-лицемерни и двулични, да си нямаш работа с тях. Освен това са ни избивали масово.

6

анонимен

преди 6 години

Бюрократите в Брюксел които забраниха Южен поток през България, сега да се молят на диктатора Ердоган, ние можем и без газ, свикнали сме да живеем бедно българите.

5

анонимен

преди 6 години

Турците са избивали арменци по време на геноцида , както и българи по време на турското робство, сега стават нагли , искат да рекетират целия ЕС.Диктаторчето Ердоган ,който търгуваше с ИДИЛ с нефт, да не се мисли за много велик.

4

Баш келепир

преди 6 години

Бабата се кара, а *** май забравя, че на нейна територия има бая турци (не знам колко милиона са).Ердоган е с малко акъл и няма да се учудя ако нареди на точно тези турци - юруш.Ще запалят Германия за нула време.Пламне ли Германия, Европа отива по дяволите.Много е деликатно положението.

3

а дано

преди 6 години

Берлин нищо не може да направи,ако Ердоган призове милионите Турци живеещи в Германия да гласуват за противника на Меркел,с бабата която съсипа Европа е свършено....

2

100% TURK

преди 6 години

Предизборната треска е видна .....Докато едни се радват на избори и референдуми , такива като Меркел търсят памперси. ..

1

Анонимен

преди 6 години

Опуснаате 70 милионен пазар, а? Няма ли да муспретнете приятелски Майдан с кюрдите? Данъл 'оджа въведохте в Германия, че то имало за католици - нещо като комсомолски внос.