60

Анонимен

преди 6 години

100 пъти Мара дала, веднъж не дала, лоша станала.

59

Анонимен

преди 6 години

Айде да видим кой е по-силен-мутрите или държавата.

58

Анонимен

преди 6 години

Точно мутрите, пияниците и наркоманите вливат пари в умрялата ни икономика. И благодарение на тях се плащат заплати на хиляди хора персонал.Ако не са те си оставате със стиснатите бабички, дето мъкнат сакове с русенско варено и резервират цяла маса, за да пият един айрян и малките деца с 2 лева джобни за сладолед. Затворете всички дискотеки, клубове и барове. Да остане само клуба на пенсионера, където тихичко да слушат хитовете на Веско Маринов докато плетат гоблени и решават судоку

57

Анонимен

преди 6 години

"...Правилата трябва да се спазват.Навсякъде и във всичко.Останалото е анархия..."Защото тези туристи си мислят, че Уж влизат в дискотека с разрешително...Правилата спазваха ли са като са давали разрешение да се открие дискотека до хотел, тези, които са дали разрешение без проверка явно за изгодност, защо не ги глобят тях? Туриста ли е виновен, че е дошъл да се забавлява там?

56

Анонимен

преди 6 години

А защо трябва да се обяснява на част от туристите,че останалите са отишли на почивка,а не някой по цяла нощ да им къса нервите и да не могат да заспят.Това чудо го няма никъде.Правилата трябва да се спазват.Навсякъде и във всичко.Останалото е анархия.

55

Анонимен

преди 6 години

Само тука анонимници подкрепят този PR ход. Целият фейсбук е срещу клоунадата на Симеонов.

54

Анонимен

преди 6 години

Отдавна трябваше мутрите и пияндетата да се разкарат от Слънчев бряг,това не е курорт това е сварталище на криминалния контингент от цялата страна.

53

Анонимен

преди 6 години

Само г.л.упак може да бъде лъган, че няколко заведения пречат на курорт с 300000 леглова база.

52

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов = селянин видял се с власт = бедняк видял се с пари. Известно време вакханалия и после дълга тишина. Десетки хиляди млади хора си скубят косите, че са пуснали глас за него или някой от коалицията им. Спря 10-годишен фестивал, на когото са идвали десетки звезди. Десетки градове и села в държавата изчезват, гетата се увеличават, а той хвърля прах в очите на разни неадекватници, които никога не са били в Слънчев бряг, нито имат намерение да ходят там.

51

Го4о

преди 6 години

КАК ДА ГО ОБЯСНИТЕ ЛИ?...... Просто. Кажете им : БАРДАКА ВЕЧЕ Е ЗАКРИТ!

50

решение

преди 6 години

Слънчев бряг спокойно може да остане купонджийски град и в същото време да е тихо - просто трябва да се построят достатъчно на брой закрити дискотеки, барове и клубове. Съвсем просто е решението. Вътре в бара да дивеят и шумят до сутринта - не пречат на никого.

49

Анонимен

преди 6 години

"Богатите в Монако наемат кораб-дискотека на 3-4 мили навътре в морета и дивеят до когато си искат..."Не е нужно да си богат за да дивееш... А и почиващите пак могат да са на тишина...Улица на Барове...не ми е нужно тогава кораб а и няма да преча на обичащи тишина...бил съм в Мармарис там са го измислили например!

48

Анонимен

преди 6 години

"Който иска гюрултия - да търси друг курорт"С този манталитет ще съсипете и тримесечния си мини туризъм...Значи Турция догодина да очаква още повече туристи... Вместо *** да реши проблема в изгодност и за двете страни...той вика бегайте туристи от тук...Еми те все ще намерат къде да отидат имате съседка с по дълъг сезон, ама ти дали ще си пооправиш икономиката с този манталитет...еми не колега...заслужавате си съдбата!

47

ДО ДО бай ПЕТКО

преди 6 години

Богатите в Монако наемат кораб-дискотека на 3-4 мили навътре в морета и дивеят до когато си искат и не се въргалят като *** в собствените си изр...ния, а пък почиващите почиват или са игралните зали тихи, кротки и спокойни !

46

Анонимен

преди 6 години

В България първо се дава разрешение на барове без никва проверка...за изгодност...А после ми реват, та Валери защо не провери кой е дал разрешение на тези барове за работа и да глоби първо тях! Значи в България ти дават разрешение да отвориш дискотека в близост до хотел, а после те глобяват за шум...Е за това никой не иска да инвистира там! И шепата млади туристи ще избягат от там, ще останат бабетата и ще ловат заведенията ви мухи, защото още в самото начало не сте го измислили както трябва!

45

the Ghost

преди 6 години

Ами както сте го направили ШУМЕН, сега ще стане ТИХ курорт. Как през 70-те и 80-те години имаше хиляди чужденци ( тогава по обясними причини от СССР, Полша, Чехословакия, ГДР ). Който иска гюрултия - да търси друг курорт

44

Анонимен

преди 6 години

Като искат да има такива заведения,да ги направят извън района на спящите и живущите , както някога беше направена бар-дискотеката "Камелия" и да ги шумоизолират.Защото няколко заведения са малцинство пред многото места в хотелите.Не си плащаш хотел,за да те тормози цяла нощ алармата.

43

До бай Петко

преди 6 години

Петко младежите искат да се забавляват през летните нощи...къде са ви били държавниците, които като са давали на тези барове разрешително да ги проверят дали имат изолация за шум, а и дали са в близост до хотели или квартири...Защото в Турция баровете са на изгодни места!!! В Мармарис има една улица наричат я Улица на Баровете! Така е и с Анталя, Бодрум, Чешме и тн.. Тези работи се мислят преди да отвориш Бар, в Турция не ти разрешават да отвориш Бар навсякъде за да не пречиш с шум на другите!

42

Анонимен

преди 6 години

Нито един от криткуващите клиенти не беше трезвен, а някои очевадно бяха дрогирани. Вие си правете изводите.

41

бай Петко

преди 6 години

Как свикнахме със забраната за пушене в заведенията, как свикнахме да караме с колани и на фарове, а пък тия самозвани DJ не можели. За всички тия разпоредби има закони, а почиващите имат право да ПОЧИВАТ. Претендират да се спазват от всички. Демокрацията за някои е анархия. Прав е Валери, спазва законите и така ще бъде. Сигурен съм , че това са фенове на ГЕРБ и мислят че всичко им е позволено. ДА ама НЕ ! Свиквайте !