47

ЦРУ

преди 6 години

До гхгС техните камъни по тяхната глава американска!Къде ви са летящите крепости с които нас бомбардирахте на Коледа и Великден?

46

LosHo

преди 6 години

Оффф този Тръмп! Не исляма е проблем. Проблемът са СЕКТИТЕ - радикални ислямисти. Стига са настройвали хората едни срещу други. Защо Щатите продават за 500 милярда оръжия на Сауд.Арабия!!! Страна, която е заклемявана многократно, вкл. от Щатите, в главен виновник за радикалния ислям!Който каквото да ви говори, винаги става дума за ПАРИ! Не за религии!

45

Анонимен

преди 6 години

До зороВсички съюзници на Русия са все мюсюлмански държави-Иран, Сирия, или мюсюлмански терористични организации като Хамас и Хизбулла. Русия води с тяхна помощ война срещу хрисиянството в лицето на ЕС и САЩ!

44

Д. Дък

преди 6 години

"не е имало тероризъм в продължение на...........35 години". АМА сериозно това е резултатът на ГЕНЕРАЛА - 35 години без атентати. Дали пък сегашните джихадисти не са вдъхновени и те от думите на този генерал?!!!!!! Нещата са изначално объркани и трябва да се направят няколко много силни политически хода, за да се обезкуражат и обезличат плановете на джихадистите.

43

зоро

преди 6 години

Странно,че русофилите винаги се кефят като има атентат в Европа,а винаги навиват вой като се бомбардира мюсулманска държава.Странно че Русия напада християнска Украйна и Грузия,а защитава ислямска Сирия и Иран.Исляма е чисто зло,идващо и защитавано от Империята на Злото.фАКТ.Свобода за България,повече войски на НАТО в България веднага.

42

запетайков

преди 6 години

Кой е против демократизирането на мюсулманските държави?Кой е против отстраняването на исляма като основна система в мюсулманските държави?Кой е против че запада се опитва да спре жените в мюсулманския свят да се изпоузват за разплод затворени в къщи,да раждат по десет деца обучавани и зомбирани в името на исляма?Прочетете някои от коментарите и ще разберете-рософилите и руснаците.Те мразят Европа и САЩ,И винаги защитават мюсулманските държави.

41

Анонимен

преди 6 години

А кой финансира терористите от Ислямска държава?

40

Анонимен

преди 6 години

Не бе, не бе, не ние е страх, ние сме шарлита.

39

Реалист

преди 6 години

Единсвеният път е помирението. Само това може да спре атентатите. Америка и Европа трябва да се покаят и да се извинят на мюсюлманския свят за това че съсипаха държавите им и за милионите цивилни мюсюлмани които избиха с бомби и ракети. В големите стилици на Европа и в САЩ да се напрвят мемориали на жертвите и от двете страни и лидерите на държавите всяка години да се покланят и да изразяват покаянието си.

38

Анонимен

преди 6 години

Всеки дошъл в Европа трябва да изяжда по една филия със свинска мас.

37

Анонимен

преди 6 години

Човека си е Redneck. На 70 години ,не може да се промени. Каквото му е на сърцето,това му е и на езика.Това им е чара. С нашия Б.Б. много ще си паснат.

36

Анонимен

преди 6 години

Ако натъпчем търбуха на Пеевски с експлозиви всичко приключва, терористите ще се молят за милост.

35

Тото

преди 6 години

Go Trump!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Само да подсетя г-н Тръмп,че наш Петко Войвода е гощавал мусилманите със свинска сланинка, доста преди генерал Пършинг да разбере, че с муслиманската пап.лач трябва да се действа особено твърдо!

33

Анонимен

преди 6 години

Ще им хванат опинците . Хиляди ислямисти джихдисти се шетат по Европа със продуктовото позоциониране на политиците . Когато ги депортират всички мюсюлмани и пазят границите и не ги допускат въобще , тогава ще има мир за европейците

32

Анонимен

преди 6 години

Тръмп има предвид такива методи ала Пършинг: Във всяка храна на Запад задължително да се слага свинска мас. Да се изписва с ГОЛЕМИ БУКВИ: СЪДЪРЖА СВИНСКА МАС. Или да се слагат картинки на прасета върху храните, както е при картинките с цигарите. Мунициите да съдържат свинска мас. Във всяка кола да се инсталира контейнер свинска мас, който бавно да отделя свински пари в купето.

31

Анонимен

преди 6 години

За да се спрат радикалните ислямисти трябва да се води тотална война с тях. Видя се че с толерантност, солидарност и други гей похвати, не само проблема не се решава, а жертвите растат лавинообразно. Трябва да се ударят всички терористи там където са уязвими, ако това са гореописаните методи, няма причина да не ги приложим, за да се защитим.

30

и защо

преди 6 години

бедните и неграмотните най лесно може да използват за такива цели а кои държави ги обучават и ги използват то вече на всеки му е ясно

29

ГАДОРЯН

преди 6 години

Trump it trump it ;)))

28

гхг

преди 6 години

те тия терористи не са ислямисти а терористи обучени от амнерикански тайни служби