31

Анонимен

преди 6 години

Щях да повярвам, че имат добри намерение ако бяха започнали не от курортите, а от нормалните населени места, където преборване срещу заведенията няма целогодишно. От кварталните гаражи до дискотеките. За справка вижте сайта на омбудсмана, където безнадеждната борба със заведенията е твърдо на трето място. Нямате си на идея колко народ страда в собствените си домове денонощно. В София под път и над път са заведения измежду или директно в блоковете и половината работят до зори.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако си мислите , че ние на морето, ще ви оставим от сф да казвате, как ще работимАз съм от София и се обзалагам, че 90% от коментиращите надали са ходили до нещо повече от кварталното кафене, ама го раздават съветници по въпроса за нощните клубове.

29

митничарю

преди 6 години

Слънчев бряг винаги е бил селташки курорт. По-добре е на Златните , Албена, Ривиерата, Дом 5 и 6 на Слънчев ден, Шведския хотел

28

Анонимен

преди 6 години

Това отдавна не са хора. Те са извратени, празни същества, неспособни нито да вземат, нито да дадат нещо на цивилизацията. Те са просто твари, вредни за човечеството ***, и нищо повече. Те не мислят, те са подчинени само на увредените си хормони. Ами, какво да се прави - и Природата майка греши. А други човешки *** и помагат да извращава податливите *** с наркотици, "лекарства", аерозоли, и какви ли не още мръсотии. Вместо да им се помогне в специализирани заведения и с лечение.

27

Анонимен

преди 6 години

В ерата на интернет, британските туристи не знаели, че отиват на шумно място. Да, бе, да :)

26

Анонимен

преди 6 години

Виждам ясно от коментарите , че тези които плюят туризма и клубовете ...определено НЕ си вадят хляба там. Момчета морето, ще ви дойде голяма хапка . Няма да може да е преглътнете. Ако си мислите , че ние на морето, ще ви оставим от сф да казвате, как ще работим ....Много се лъжете :)))

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХотелиерите също не искат шум след 24 часа.Кои места са повече,тези в две-три заведения или стотиците хиляди в хотелите?А какво казва закона?Закона е на страната на хотелиерите.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Така де... по цялсвят Слънчака е преди или след Ибиса като място за денонощен купон, само ти не си разбрал.... Както казах, *** работа.

23

Анонимен

преди 6 години

И кой ще дойде после в бетонирания Слънчак? Лео ди Каприо ще продаде вилата си в Хърватска и ще си купи в Сънито на първа линия ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Дано тоя еднодневен *** да има план, как ще изкара тея милиарди, които ще загуби държавата догодина. Обаче ме съмнява са има такъв план. Което означава , че е време да си пуска оставката. Това е голямо черно петно върху туризма .

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото на брошурата в Европа,не пише,че е включен и шум на високи децибели към почивката.И англичаните нямат нищо общо с това,а организацията в България.Не прехвърляйте вината на чужд гръб.

20

Тигре, тигре

преди 6 години

Путин води война с алкохола

19

Анонимен

преди 6 години

*** хора сте вие. Англетата ни атакуваха туризма преди 2 години с поръчка на някой . Ние сега сами им подарихме *** да ни ударят с него. Като почне отлив на туризъм ...после да не ревете , че няма пенсии и пари за пътища. *** само в тая държава. Толкова сте лесни за манипулация , че не се учудвам вече на 500 годишното робство.България си наби голям шут в гъзаа САМА ...благодарение на Валката селяка .

18

Анонимен

преди 6 години

Браво най-после да почне да се върши работа! Мутрите да реват колкото иска. Сладкото свърши.

17

Анонимен

преди 6 години

жалните 'вопли' за слънчака са като магариите за чалга кръчмите. Аз не слушам подобна музика, не ходя в заведения пускащи подобна музика И те не ми пречат. Да декларираш, че отиваш на Слънчака за семейна почивка имайки впредвид, че там купона тече денонощно и шума ти пречи е .. ми наистина малоумно.

16

Анонимен

преди 6 години

На половината коментатори им пречи шума на стотин километра от тях. *** история :)))

15

Анонимен

преди 6 години

Те и в други държави така се напиват и заспиват където сварят,не пречат никому,но пречи шума след 24:00 часа.

14

Nina до Анонимен9

преди 6 години

Сори, много сте под моето ниво за да споря с Вас

13

Анонимен

преди 6 години

Това,че са се напили не е проблем,проблем е шума.

12

Andil

преди 6 години

Koi e lud da hodi v Nessebarsko more da plasta za gurultia i mrasotia, hem i da go garmiat?!