90

Дим

преди 6 години

Бойче, братко, я вземи и отвори 10 лагера тип Белене, и започвай да арестуваш всички които не искат да живеят в бедност и лъжи. Мисля, че 10 лагера са малко, нека да са 100, щото 90% от българите искат да те няма, а 50% да пукнеш. От 15 години циркове безкрай, лъжи, кражби, далавери, мръсотии на свестните които не искат да ти плащат, заграбване на успешните бизнеси, изнасяне на откраднатото, дори и с Отряд 28, с палета долари, народняшко поведение, омраза към обикновения човек, купуване на избор

89

баба НИНА

преди 6 години

МНОГО МОЛЯ,ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА С ХЪБЧЕТАТА,ПАРНОТО МИ Е ПО СКЪПО ОТ ГЕРМАНЕЦА,А ВЗЕМАМ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО МАЛКО.ПИТАМ КАК ПРИБАЙ ТОШО ПАРНО И ТОПЛА ВОДА БЕШЕ 24 ЛВ, А СЕГА 400 ЛВ,КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПИТАМ,НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЛИ НА ТОЗИ НАРОД НА КЪДЕ ОТИВА,ЗА СЕГА КЪМ ГРОБИЩАТА И ТАМ Е ДОСТА СКЪПО.ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТАМ НЯМА РЕД.

88

Анонимен

преди 6 години

Фалшиви новини също са спирането на блоковете в Козлодуй и Южен поток.

87

Бай Миле

преди 6 години

Няма бсп, дпс, герб...всички сте заедно, ама народа *** та ви се връзва още на сини и червени...

86

Гого от Голо бърдо

преди 6 години

Няма страшно! Румъния на Северна Бъйлгария предлага да внесе пресен оборски тор и слама,та хората да си приготвят за зимата ,,Тезек.

85

Афуз Али

преди 6 години

До началото на зимата има 7 седмици, а България няма нито ,,Южен(турски) поток,, нито ,,ХЪБ,,Всички от селата и градовете да се вдигаме и да събираме слънчогледови корени.

84

Анонимен

преди 6 години

И магистралите ти са все в ремонт, санираните блокове се ронят на ююфка, лампите в тунелите убиват хора, значи - ще те съдим! Нинова, дерзай!

83

anonimen

преди 6 години

ВЬН ЦЬРВУЛИТЕ ОТ ВЛАСТТА !!!!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката колко книги беше прочел ?Но си е нормално де - на *** народ, *** премиер.

81

Анонимен

преди 6 години

*** на Решетников и Нинова ръсят тук само лъжи и подлост.Няма да им чета повече провокациите и фалшивите новини. *** другари комунисти!

80

anonimen

преди 6 години

РЕФОРМИ СЕ ПРАВЯТ ОТ КАЧЕСТВЕН И ПОДГОТВЕН ЕЛИТ , А НЕ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ ХОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

БАБА БУНА

преди 6 години

ИМА ЧЛ. ОТ НК ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ,АЕЦ БЕЛЕНЕ МЛД,ЮЖЕНПОТОК 400 МЛН,БУРГАС,ГЪРЦИЯ 200 МЛН,РАБОТНИ МЕСТА,ТОВА НЕ Е ЛЪЖА , А ИСТИНСКИ ПРОЕКТИ ПРОВАЛЕНИ ОТ ТОЗИ НА СНИМКАТА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРАТЯТАТА МУ ОТ АМЕРИКА,ЩЕ СЕ МОЛИМ НА ТУРЦИЯ ЗА ТОК, ГАЗ И НЕФТ,ТОВА Е ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА,ДА НИДОВЕДАТ НАВЕДЕНИ,НАДУПЕНИ,ГОЛИ И БОСИ ДА СЕ МОЛИМ ДА ЕДИН ХЛЯБ,НО ДА СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕНИ,СВОБОДНИ,ГЛАДНИ И БОСИ.,КАТО АФРИКАНСКА ГУБЕРНИЯ.

78

Анонимен

преди 6 години

Не искат да ти пришият КТБ.Ти си пришит . Няма обяснение и дали някой ще ти поиска обяснение за тома, че след като си знаел че КТБ е пирамида, защо се разпореждаше парите от държавните предприятия да се влагат в тази пирамида. Това са милярд и половина, които изгоряха заради това разпореждане. А къде ли са те! Няма отговор и няма да има.

77

Анонимен

преди 6 години

а бг разбра че доан нема , ама нема нищо общо с цанков камък, нищу че е декларирал едни милиони, - ТЕ ТОВА СПОРЕД ДПС Е НИЩУ, НИЩУ СА И САРАИТЕ, И ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ И МЪЖКИТЕ СЕКРЕТАРКИ ДЕТО СЕ БЕСЯТ ТОЧНО ПРЕД ЕДНИ ВРАТИ ЗА ДА МУ РАЗВАЛЯТ СПОКОЙСТВИЕТО И ИМИДЖА, А ОНИЯ МИЛИОНИ ГИ Е ВЗЕЛ ЗА ЕДНО НЕЩО АМА ЩЕ ВИ КАЖИ ДРУГ ПЪТ- АМАН, АМАН ПОГНУСА ОТ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЕДНИ ПО ГОЛЕМИ ЧОВКИ, ОТИ НАШИТЕ СА МАЛКИ- НАЛИ ДЕКМЕ-БОЖЕ КАК СКАЧАТ КАТО ОПАРЕНИ, БОЖЕ!

76

Анонимен

преди 6 години

С такова поведение и думи печели сто поредни избори! Защо са тези коментари сега!!!? Нали за ей това безочие, хитрост на дребно и ехидност го харевахте! какво Ви стана и на Вас?!! Вдигна ви жизнения стандарт и станахте много важни.Правилно действаха БКП на времето - Не давай на народа големи заплати, цветни дрехи и буржоазни примамки като музика и швепс, защото събуждаш в него частнособственически инстинкти, асоциално поведение, хулиганство и мързел...

75

Анонимен

преди 6 години

И тия министри да беше ги пуснал в отпуск или командировал принудително на плаж! Защото все си търсят работа към морето и стана една.... Събира ли ги на оперативка, не знам. Всеки крачи по задачи. Единия прави зрелища, другия се разграничава от него. Това правителство ли е или сбирщина от всякакви персони? Така и никой не отиде някъде на Северозапад към Видин да решава проблеми.Всички се юрнали по морските курорти да работят активно.

74

до 85

преди 6 години

ГДБОП - Главна Дирекция за Борба с Опонентите на Боку.Какво има да се разграничава, след като той ги е пратил да арестуват човека.

73

Анонимен

преди 6 години

Борисов вместо да дрънка глупости, час по-скоро трябва да се разграничи от действията на ГДБОП които са арестували човек заради пост във Фейсбук срещу "височайшата му особа", и да иска ОСТАВКАТА на шефа на ГДБОП! Иначе означава че е солидарен с това и трябва да се алармират европейските институции за диктаторските му методи на управление!

72

иво

преди 6 години

Господин Борисов,нещо да не сте забравили....Нарекахо го Цариградско море непосредствено след пускането му в експлоатация,а не след тафика .Дали един път ще се държите като честен политик и МЪЖ ......

71

Шефа

преди 6 години

Борисов както винаги ръси простотии , пък другите му са виновни!Сам се натопи а сега и австрийските медии го емнаха!