24

Идеалист

преди 6 години

Тази година тези простаци не ни оставиха и да ди починем от простотиите им и през август. Няма хора за никаква работа, навсякъде пустош. По тъпите им магистрали нама къде да оидеш и по нужда. Крадци и това, което правят на Слънчака е рекет - тип Съджук. Господи, няма ли да има възмездие за тази пасмина!

23

Анонимен

преди 6 години

До 26 Забрави да споменеш лентичките на - пречиствателни станции , училища , спортни зали , паркове , немски заводи , нови системи в администрацията, ускоряване на мобилно ста на администрацията, автомобили за пожарна - полиция-гранични, изграждане на ограда по границата , подпомагане на спорта и др.Нещо много избирателно пишеш Василев на заплата ли си :))

22

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 6 години

Шестака нема ли да каже нещо за оня човечец дето ГДБОП са го разкарвали като простинал кон и престъпник, заради критичен пост в фейсбук по адрес на Мутрата ? Жалка - мафиотизирана ***, пародия на държава !?

21

Анонимен

преди 6 години

До 18Готов ли си закона да ти направи проверка с 20 годишна давност и да видим дали спазваш закона ? Сигурен съм, че нищо не си спазил ?:) Има зони и места, където закона трябва да е по мек с цел печалба на държавата от туризма , както и на местното население. Въпроса е деликатен и Цветанов е прав , че трябва да има баланс и да се прави леко. Не с показни циркове в 1 часа през нощта.

20

Анонимен

преди 6 години

За какво се води този спор? трябва да се спазва българското законодателство и така. Щом музиката е разрешена до 11,30 вечерта до тогава. На който не му изнася да ходи на почивка на ср. място или да се внесе поправка в законите и наредбите и да отпадне тази забрана. Не може което и да е действие да е в противоречие със законова разпоредба и да се нарушава. ЗАКОН и ТОВА Е!

19

СИК и ВИС

преди 6 години

държат половината Слънчев Бряг. И как очаквате от БОРИСОВ да тръгне срещу аверите от бандитското минало/ тези дето останах живи/. Нали и той сигурно има дял там със задкулисни схеми.

18

Мислеща

преди 6 години

Не е работа на този гаден *** Симеонов да прави проверки. Но е факт, че местната власт не прави такива, или поне не се вижда резултат. Това е така, защото местните структури на МВР, НАП и други институции, от които зависят тези проверки са се сраснали с местната мафия и актовете за нарушения се разминават. Трябва този медиен цирк да спре и държавните органи да си изпълняват задълженията според закона!

17

рнд

преди 6 години

Трети апартаменти....

16

искам

преди 6 години

искам да се спазват законите!

15

бг

преди 6 години

Всеки може да иска всичко. Трябва да се прави това, което повеляват законите. Затова сте избрани и затова ви плащаме. Да направите така, че в България върховенството да е на закона.

14

Анонимен

преди 6 години

Най-мразя сутрин, в събота, в 8 часа някой да започне да реже с флекс. Очаквам Валери Симеонов да ми осигури спокоен съботен сън.

13

Анонимен

преди 6 години

Всеки собственик на дискотека да инвестира пари в шумоизолация и така всичко ще е нормално.

12

Анонимен

преди 6 години

Едни искат заслужен затвор за Цветанов, други в щаба на ГЕРБ- не.

11

Искам да дишам

преди 6 години

Този не беше ли криминален защо е пак на власт!

10

Митев

преди 6 години

Когато чуя, че Симеонов е спрял шумната музика и тридневните сватби в махалите ще призная , че е последователен в борбата си против шума. Дотогава ми остава гадничкото подозрение, че това е просто борба на интереси и пи ар акция за имидж. Стана смешен.

9

Анонимен

преди 6 години

защо реват дискотеките ? защото нямаха вътрешен сигнал, че ще има проверка... затова и Симеонов прави внезапните проверки, защото нарушения инак няма, няма затворени клубове, само дъндания по цяла нощ

8

Анонимен

преди 6 години

Очаквам след някоя година да затворят тиквата и тогава народа да каже, да го освободят защото всички са като него.

7

МНОГОАПАРТАМЕНТНИЯ

преди 6 години

пак се показа да не го забравят. Няма как да те забравим л ...о такова

6

Анонимен

преди 6 години

Щом като Ентелектуалната Мощ на гробарите, Цецо Цървула, се зае с проблема шум, значи ще го реши. Кога и как, ще почакате да му остане време заради мисъл.

5

ЦЦ+ББ+ДОГАН+ПЕЕВСКИ

преди 6 години

уж не били заедно, пък интересите им все съвпадат