25

Анонимен

преди 6 години

по-голямата част от горите в Централен Балкан , например , са залесени още по царско време . През 50-те се правеха бригади за други неща , като проходът на републиката и др.

24

Анонимен

преди 6 години

най-прогресивната руска технология с която можем да спасим горите си се нарича АК с който да застрелваме черните корояди с брадви и резачки . Славянски ПФ - ти си мaлoумeн тpoл , отивай да спасяваш сибирският лес .

23

Анонимен

преди 6 години

Прави впечатление и колко бързо изсъхват листата на кестените. Даже мисля че е най добре в градовете да ги заменят с други дървета, които са по издръжливи.

22

Анонимен

преди 6 години

Който няма пари и реже контрабанда , да му резнат едната ръчичка по избор , а ти сапа може да си го завреш отзад!

21

Славянски ПФ

преди 6 години

Само една България, която е част от най-прогресивната империя - Евроазийската, може да се справи с този проблем. Русия разполага с напреднали технологии, които ако и служим вярно, ще ни даде за да спасим горите си.Време е да заявим ясно и категорично народната воля за напуснаке на ЕС и НАТО и да кандидатстваме официално в Евразийската руска империя.

20

Анонимен

преди 6 години

Добър бизнес за мутрите , без да влагат нещо сериозно освен транспорт , колоко години носят дървен материал в Гърция , а и не само за там , сякаш сме руската тайга...и Боко все едно не знае за тази врътка

19

Справедливо решение

преди 6 години

Хванат ли някой да се занимава с незаконна сеч, санкцията за него да бъде задължението да залеси 10 дка, като купи със свои пари посадъчния материал. Ако няма пари, да го авансират и после да си отработи този аванс, като залеси още декари.За онези, които изкупуват незаконно отсечени дървета, санкцията да е същата, но в стократен размер.

18

Това е ДПС

преди 6 години

Техните фирми изсичат и продават горите ни!

17

Анонимен

преди 6 години

Ромските братя да ги впрегнат да залесяват. От това ще има полза за държавата, а също и за тях самите. Ще добият трудови навици и ще разберат колко зор е нужен, за да изпълниш нормата и да си изкараш надницата. После, на фиша за заплатата ще видят с очите си по колко от заработените с труд парички ти отчисляват, за да хрантути държавата разни хитряги, дето не им се работи. може пък да им се промени мисленето, знае ли човек.

16

Stefko 88

преди 6 години

сигурен бях че е корояда а не джеритата с резачките и каръчките ... дето продават дръвца за 35 лв кубика... няма как да са те!

15

:))

преди 6 години

До Анонимен 14Как се тепат корояди?С прашки ли?

14

Анонимен

преди 6 години

Защо ми се струва,че е пръскано с тази животинка напред назад или с дрон е разпространявано. Поразените дръвчета са отдалечени едно от друга на различни разстояния- сякаш корояда е паднал ха тук, ха там...Дано да има възмездие...

13

Анонимен

преди 6 години

Ромеите вместо да ходят и да берат боровинки в Швеция и Дания,да тръгват да тепат корояди!

12

апо

преди 6 години

Откакто горския цар се завърна .......корояда ще умре от глад !!!

11

Анонимен

преди 6 години

До 9Спокойно работи се по въпроса :)

10

до 10

преди 6 години

Еколозите са заети да саботират строежа на магистралите, няма как тея продажни к0пеленца да вземат отношение по този наистина сериозен проблем.

9

Анонимен

преди 6 години

Ами да завъдят животинки, които се хранят с корояди - не знам кълвачи ли ще е какво, цялата сбирщина еколози трябва да ги знаят тези неща

8

Анонимен

преди 6 години

Закривай тая жалка държавица!

7

Анонимен

преди 6 години

Горската мафия е от царски произход и няма начин да не е така. тия няма да се спрат докато не обръснат балкана.

6

Минчо

преди 6 години

Засаждайте широколистни гори. Иглолистните - само във високите части на планините.