18

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова статия на ПР-отдела на ГЕРБ.Техните деца може да се завърнат, защато тук тате е премиерин, а мама Цецка минестерка.Но нашите деца никога няма да се завърнат. Те нямат бъдеще тук в Мутроланди.Инвестирал съм всичите си пари да образовам детето си в чужбина. Може и да връщам остатъка от заема до живот, но поне ТАМ ще има шанс за някакво бъдеще и достоен живот за разлика от тук.

17

и ти ли бруте

преди 6 години

И ти ли бруте лъжеш грозно и облизваш един заадннник..всички знаем на кого! Иначе тези млади, умни, начетени , талантливи и безкрайно трудолюбиви хора, явно искат да повторят Вълчев и сие...няма да стане. Тиквата само ще Ви използва и ще Ви захвърли не, че заслужавате друго, щом сте се съгласили да ближииите, знаем какво....Доказателства:1. На хоследно място по всичко и на първо по корупция---икономиката не може да върви ,ако не се промени политиката---а от тези хора ни дума за това,гнусно е!

16

Анонимен

преди 6 години

Колкото се връщат в Руско, толкова и у нас.

15

Анонимен

преди 6 години

до 10 като си толкова начетен кажи каква е разликата между английското respect и българската дума '' уважение'' или както си написал респект и уважение

14

Анонимен

преди 6 години

Това трябваще да мине за добра новина, ....ако беше истина!

13

дайте още интервюта

преди 6 години

Второ действие след врачката преди няколко дни. Някой се пъне да прави партия на завърналите се уж млади и успешни пикл.ьовци. Няма да се получи, ама ще опукат едни пари да стягат следващия " Бареков"

12

Анонимен

преди 6 години

....само ,докато изхарчим кинтите и обратно към Терминала !

11

анонимен

преди 6 години

Не искама акъл от завършилите прехвалените западни университети.Истинските българи можем да се оправим и без вас.

10

Анонимен

преди 6 години

с 2.6 млн пенсионери , 800 000 държавна и общинска администрация и евро(далавери)субсидии икономика не се върти ...

9

По света и у нас

преди 6 години

Основният проблем в България не е в ниското заплащане, а в ниското развитие на обществото и индивида. Общество, за което думите "морал" и "възпитание" звучат странно, се намира много назад в развитието си. И проблемът на изучилите се в западните общества идва именно в разликата в обществата - идват от общество, в което всеки получава уважение и респект, в държава, където липсва уважение към личността, към усърдния труд и добродетелите, а животът е чалга във всички измерения. Това е проблемът.

8

Руснака

преди 6 години

Пълни глупости!

7

Анонимен

преди 6 години

Ми не, не можете. Шепа хора не могат да променят селския манталитет на 5 милиона.

6

Суека

преди 6 години

Това е ЧИСТА ПРОПАГАНДА ,че младите се връщали и ,че можели да променят нещо в КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ! Нали ги гледам младите по партиите уж завършили все навън и все "умни" ама за да прокопсат в ПОЛИТИКАТА стават *** и момчета и момичета за ВСИЧКО и на повикване ! ЙЕРАРХИЯТА в България я има още от 1944 9-ти септември когато избира законната власт и полиция и военни и ИНТЕЛИГЕНЦИЯ и обикновенни граждани които се бунтуваха против ПАРТИЗАНИТЕ ЕНИЧ*АРИ ! Промяна има само с кръв и саможертва!

5

Анонимен

преди 6 години

... Тя отбеляза как израстването в една компания в чужбина отнема от 5 до 10 години, докато в България това се постига много по-бързо...------------Да, ако компанията е на тати, а аз съм единственото му отроче...

4

realist

преди 6 години

До Тома НеверниТова е пропаганда. Както е пропаганда, че безработицата намалява и че доходите нарастват. Както премълчават, че малкото, които се завръщат, след време пак емигрират.

3

realist

преди 6 години

Връщат се младежи от богати семейства, на които не им се налага да започват от нулата. Връщат се тези с некреативните за Запада професии.Колко лекари, мед. сестри, инженери, програмисти са се завърнали? Къде се завръщат- в Горнонанадолно или в София, Пловдив?

2

Анонимен

преди 6 години

Ха дано.Но са нужни не само специалисти в областта на рекламата.Много други видове специалисти са нужни, а също и да не им се пречи с всички сили, когато някои от тях все пак се върнат в родината и се опитат да постигнат нещо.

1

Някой

преди 6 години

Абсолютно съм съгласен с номер 1. Какво развитие в БГ? Къде? Кой ще ти даде проект(жизнено важен за която и да е юужда комапния)? В БГ идват само малки(за световните стандарти) проекти с лимитирина бюджети и с кратък живот. Ние сме си фактори моуд каквото и да се говори. Боже, развитие:) :) пълен смях.