151

Анонимен

преди 6 години

До 180 АнонименЯ първо виж от долу на компютъра дали пише "маде ин Шина" и тогава разправяй , че бил американски.

150

анонимен

преди 6 години

Няма да има база на НАТО в Крим.Няма да крадете от Русия, лицемерни западняци.Крим е руски, Русия е суперсила.Българи и руснаци сме братя, България е напоена с руска кръв.

149

анонимен

преди 6 години

Русия е велика суперсила, Крим е руски, свикнахте ли? България + Русия = Братски страни завинаги.

148

Анонимен

преди 6 години

Бай *** трябва да знае, че Булгapиcтaн отдавна е харизан на Турция. Колкото повече мърда, толкова повече ще влиза османския pязaн. Вече е късно за каквото и да е. След 5 години на тази територия молба за работа и всичко в държавната администрация ще става на официалния турски език, а също така ще има списък с турски имена в родилния дом, където младото семейство ще избира името на наследниците си. Copocoидите или ще станат Ердоганисти или ще избягат на запад където черните ще ги e6aт в гетата

147

Дидо

преди 6 години

По начина на изразяване на авторката, мога да направя заключение, че е завършила най-много Техникума по обществено хранене. "сиреч"....Ако речника ти е беден и не си в състояние да заместиш тази дума, по-добре се ориентирай към преразказване на чуждите теми на улицата или на опашката пред някой магазин.

146

Трак

преди 6 години

Не знам за вас , но мене тази статия много ме обижда.Аз лично съм горд , че съм роден в България и бих умрял за нея(както много мои роднини през войните).Потърсете на прадядовците си медалите и когато държите медала им за храброст , пак се замислете-вие мъже или мишки сте.Те не умряха за Русия или САЩ , а за БЪЛГАРИЯ и вас.

145

Анонимен

преди 6 години

Имам американски компютър и германска кола. Поделиха ли си САЩ и Германия Балканите, изглежда да. Нищо лошо!

144

Анонимен

преди 6 години

ОЛИВЪР СТОУН БЛИЖЕ *** НА ПУТИН, ЦЯЛА ПЕТА КОЛОНА СИ ИМАТ РУСНАЦИТЕ В САЩ

143

българин

преди 6 години

За *** който мисли , че да измиеш краката на ближния е "помашка" или "турска" традиция , да прочете малко повече ! Сигурно се мисли за християнин!Например "Евангелие по Матея"!За другия ***, който се смята за японец - да вземе да се заинтересува , кога и как Япония започва да просперира!Защото след края на войната до началото на 60-те години в Япония от глад са умрели повече хора от колкото в Русия по време на революцията!За третия *** - половината гръцки богове са взети от траките!

142

Анонимен

преди 6 години

Нямаме такива пУмашки и турски традиции ....Това са чисто български традиции.

141

Анонимен

преди 6 години

Няма как да знам какво е правила прабаба ми...Ами поинтересувай се, попрочети малко. Знай обичаите на рода и народа си. Като не знаеш кой си оставаш ментално в 15 век. Не вярва и сега някъде в Родопите някой да мие краката на мъжа си.

140

СЕНПАИ МАКО СУМО

преди 6 години

В ПЛАНОВЕТЕ НА ЯПОНСКАТА ИМПЕРИЯ СЛЕД ПОБЕДАТА НАД КИТАЙ, СЛЕД 6 МЕСЕЦА Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАВЛАДЕЕ И ЦЕЛИЯ КОНТИНЕНТ НА АВСТРАЛИА + АЛЯСКА, А ПОСЛЕ И ДА СЕ ПРАТЯТ ВОЕННИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ НА АНТАРКТИДА, ЗА ДА СЕ АНЕКСИРА ТЯ КЪМ ВЕЛИКАТА ЯПОНСКА ИМПЕРИЯ !СЪС САЩ НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА ВОЮВА . А САЩ САМИ СЕ БУТНАХА СРЕЩУ НАС, ЗА ДА НИ ВЗЕМАТ ТИХИЯ ОКЕАН И ОГРОМНИТЕ ОСТРОВИ И РЕСУРСИ ТАМ !ТИХИЯ ОКЕАН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОБЕКТ НА ПЛАНЕТАТА НИ = 80 МИЛИОНА КВ.КМ !И ТОЙ БЕШЕ ЧАСТ ОТ ЯПОНИЯ !

139

Анонимен

преди 6 години

До СЕНПАИ МАКО СУМОСъс съюзници, като САЩ пак Япония е твърде голяма. Не всичко е електроника, а и култура и наука. Защо тогава Менделеевата таблица не е на японски. Не се интересувам от личното мнение на неуспешни философи!

138

СЕНПАИ МАКО СУМО

преди 6 години

Едн японец ми каза скоро..Ние сме 127 милиона + 30 милиона по света..Имаме 377 000 км2Руснците са 146 милиона с Крим, А държат 17 125 000 км2..ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ?? НИЕ СМЕ ТЕХНО ГИГАНТ И СВЕТОВЕН ЕЛЕКТРО-ПИОНЕР..РУСНАКА ПЛАШИ САМО С АТОМНИ БОМБИ..АКО ГИ НЯМАШЕ, ДА ГИ БЯХМЕ ЗАВЛАДЕЛИ.ОБЩА ГРАНИЦА ЯПОНИА - ТУРЦИЯ - ГЕРМАНИЯ ПО СРЕДНА АЗИЯ..КАКТО Е БИЛ ОРИГИНАЛНИЯ ПЛАН НА ХИТЛЕР !ЯПОНСКАТА ИМПЕРИЯ БЕШЕ МНОГО СИЛНА И ЗАВЛАДЯ ПОЧТИ ЦЯЛА ИЗТОЧНА АЗИЯ, ОТ КОРАЛОВО МОРЕ ЧААК ДО АЛЕУТИТЕ И КАМЧАТКА.

137

До 167

преди 6 години

Няма как да знам какво е правила прабаба ми, но в момента в моя род няма такава дивотия жена да мие краката на мъжа си... Това в 21 век правите само пУмаците в България, защото духом сте в 18-ти век! И все пак те съветвам да ползваш баня за цялостно къпане...

136

акуд

преди 6 години

До СатаНАТО:) :) :) ралото хаха, виж да си е омазал краката в кръчмата докато е пил една две бири ефтини, може

135

(-_-)

преди 6 години

Aбе какво сте се хванали за тая пуста Русия бе? Защо все трябва да сме зависими от някакви супер-сили? Ако не си вряхме носа където не ни е работа, сега България щеше да е една от най-читавите държави на тая земя!

134

Анонимен

преди 6 години

В Македония има марионетно правителство от украйнски тип, в Черна гора също. Там се случват неща против народната воля и в разрез с интересите на съседите с единствената причина някой предател да подпише за членство в НАТО, а правителството има задача в рамките на мандата си да убеди населението. В тези "държави" се очаква як кютек. В България ще стане по мирен път. Хората са наясно вече, че злото идва от Запад, но не се допуска политическа алтернатива. И БСП и ГЕРБ са с НАТО и ЕС.

133

Анонимен

преди 6 години

"Според министъра с тези танкове (сиреч Т-72Б3) сръбският отбор..."- Е браво на тъй нар. " журналистка", БРАВО, машала, аферим, ашколсун.

132

До сатонато

преди 6 години

... какъв ти е проблема сам да си измиеш краката бе, Мустафа, че от комплекси караш кадъната да прави това! Тя да не би да не е бъхтала цял ден на тютюна, че и ядене ти е приготвила.. имай малко уважение към жена си, но според мен вземи да пробваш направо да се изкъпеш!