56

Interntlumpen

преди 6 години

И к@ лъф ли цензурирате вече бе...

55

Internetlumpen

преди 6 години

Тоя "***" Симеонов, що не почне от "Силикон" и "Червило"... Нали е голям тарикат...Като искаш да даваш пример, започваш от собствения си двор!!! Май, е само един мамин сополкьо, на който величието му скоро ще свърши!

54

Гробокопач

преди 6 години

До Още веднъж запознатАз не бих съдействал на мутрите на Борисов, бих стрелял по тях , ако имах и с автоматично оружие. Полицаи обслужващи Мутра с анищо повече от бригада-мутри. няма истински Българин, който би съдействал на това управление.

53

Х

преди 6 години

Оплаква се от шума на една, както се изрази,,*** жена", а той като не е психично болен ,от неговия шум колко хора се оплакват.

52

Още веднъж запознат

преди 6 години

И като е толкова нагъл Станчо, сега ако намерят и една песен в лаптопа извън съгласувания с профон плейлист, дупе да му е яко. Хубав повод за конфискация и актче.Когато идва полиция и ти казва да съдействаш, съдействаш и не мрънкаш!

51

Гробокопач

преди 6 години

До До гробокопачЗаверен плейлист. Не бе, смешни сте, ако не сте жалки. И за какво да представя фактура? Той може да не е получил още сумата, човека;))) не си е свършил работата, не е получил парите. Не ме интересува Армутлиева, дразни ме, че ГЕРБ&Пейтриътс са на управление, щот те Власт немат, затова ги гаврим.

50

Анонимен

преди 6 години

До Запознаттова с връщането е малко по-друга бира. А по едно време нямаше ли и едни своебразни паркинги около районните с иззети за проверка автомобили. Дето още ги връщат...

49

Гробокопач

преди 6 години

До ЗапознатИ какво съдържа лаптопа? Какво ще му проверяват? Запознат, аз мога, като дойда на власт, да взема, цялото ти имущество за проверка и след това, ще ти го върна де, ама на кукуво лято, нъл съ сещаш;)))

48

Анонимен

преди 6 години

Да му пуснат тест за наркотици на тоя палячор!

47

До гробокопач

преди 6 години

Намери си сайта на Армутлиева и чети, гробокопачо!

46

Гробокопач

преди 6 години

До ЗапознатЗаверен плейлист?;))) И подписан лично от Бойко Тиквуня?Запознат...

45

Отново запознат

преди 6 години

И целялата патклама не е заради шума. Това е само повод. Едни лица са се разпищолили, и са помислили, че могат да пласират дизайнерски китайски хапчета, от които има няколко натровени почти до смърт.

44

Запознат

преди 6 години

Значи - едно е дискотеката да плати на Армутлиева за правата, друго е Станчо да пуска музиката. Станчо да представи трудов договор с дискотеката, всичко ще е точ. В случая станчо трябва да представи заверен плейлист и фактурка/договор за 540 лв. за 2017 г. Ако ги няма тези неща - гори - санкцията е до 20К. Сега ще го друснат максималното, защото е нагъл. Лаптопа не е конфискуван, а иззет за проверка, и ако всичко е наред, ще му се върне.

43

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо Валери Симеонов това ли му е работата. Къде са институциите , или там някой е прибрал едни пари и тишинааа.....

42

До 38

преди 6 години

Туристите масово се октазват заради силната музика, заради чалгата , а не заради мерките за спазване на закона!

41

Коки

преди 6 години

Най-после някой да защити хората , страдащи от силната музика до малките часове . Тези заведения НАРУШАВАТ закона и трябва да ги затворят. Стига са се изкарвали жертви. Жертвите са онези които не могат да си почиват от музикалния им терор.

40

Анонимен

преди 6 години

къв ди джей е тоя -само си пуска песнички на миле китич и цеца величкович .Можеда го е страх да не му видят детскопто п ор но ,баце .

39

Анонимен

преди 6 години

Ей ти Станчо калпазанчо, защо не слушкаш Валерко Винкела?

38

Анонимен

преди 6 години

Туристите масово ще се отказват да почиват в БГ ква работа има Симеонов в разгара на туризма по Черноморието,той прави харакири на туризма,Борисов как го е допуснал този произвол на този смахнат фашист

37

Анонимен

преди 6 години

Този фашист Симеонов преди изборите нападна и 80годишна на границата Борисов как смята да управлява с тия фашисти ум не ми побира,този индивид скоро ще докара и гражданска война