71

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това, *** системата на герберунгелите действа безотказно!

70

Анонимен

преди 6 години

Тръгвам си вече, вие продължавайте да се надлайвате.С приятели отиваме на пръчици "Бони" и будвайзер.

69

Анонимен

преди 6 години

СЛОЖНИТЕ УЧАСТЪЦИ С ТУНЕЛИ И ВИАДУКТИ ГИ ПОСТРОИ ТОДОР ЖИВКОВ, ЗА ТОЯ ОСТАНА РАВНОТО ПОЛЕ

68

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

И от тук ще дръпнат някой друг милион.

67

ОТ СУДЖУКА ЩЕ Е

преди 6 години

МНОГО ДЕБЕЛ СТАНАЛ, БЕ?

66

Анонимен

преди 6 години

По принцип всички негови прякори са надценени. Бойко асвалта си го заслужава

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакви комунизи да мачка, нали трябва да почне от себе си и да продължи с още 65% от ГЕРБ. То без комунистите в ГЕРБ няма да останат хора и за едно каре карти.

64

РУБИН

преди 6 години

ДЪРЖАНКА...

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК...

62

ЩО ДА НЕ КАЖЕ...80.?

преди 6 години

КЪВ Е ПРОБЛЕМА ??!!ЩО НЕ ГО НАПРАВИ СЪРГЕЯ .....КАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ??!

61

РАБОТА --АНГАРИЯ

преди 6 години

АМИ , ТАКА СИ Е , 76.....РАБОТАТА НА "АНГАРИЯ" ПРИ СУЛТААНА-----ТОВА СА БИЛИ Т. Н. "БРИГАДИРСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ" --като при "соца"!ТАКА СЕ ПОСТРОИ ПРОХОДА ХАИМБОАЗ И ....ДИМИТРОВГРАД!ТА ПИТАМ АЗ, КЪДЕ Е БИЛО ТОГАВА , ТОВА ....т.н."ТУРСКО РОБСТВО".....КАТО ПРИ СОЦА , БЕШЕ СЪЩОТО.....???ХАЙДЕ .....ЗА МИЛИЦИЯТА , ЛАГЕРИТЕ И ГОНЕНИЯТА УБИЙСТВАТА ОТ ДС/БКП.....да не говорим.....ха,ха,хааааааа

60

И НА КРАЯ .. . .

преди 6 години

И НА КРАЯ ЩЕ КАЖЕ ТОЙ Е ПОСТРОИЛ И СЪЗДАЛ ТОЛ - СИСТЕМАТА !

59

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам ТОЛ системата на пътища изградени или по комунистически време, или с европейски пари. Какво точно е инвестирала настоящата държава, че да събира още пари за това. В крайна сметка всички си плащаме винетки. Като искат, да въведат ТОЛ само за транзитните тирове. Ама не, всички ще им плащаме, че са усвоили едни пари. Същевременно няма паралелни безплатни пътища. Честито ви още едно скубане. Ама нали сте богати, плащайте.

58

Анонимен

преди 6 години

Като му гледам охраната от двадесетина жагала се питам, защо са толкова много? Нали народа го обича, от кого се пази? Защо ходи с бронежилетка дори и в НС? Ако хората го уважават, те сами ще го пазят. Ако е честен и прям с хората, защо ще се крие като плъшок между гавазите си? Бай Тошо имаше по 2-3 гарда, тоя опуква 50 милиона за НСО. Това са около 25 луксозни детски градини. Шубето го друса здраво, изнесе милиарди а 1Е не може да похарчи сам. Баси живота води, като червей.

57

Анонимен

преди 6 години

На Монокнижника Слънцето му е дошло много. Не е препоръчително за него толкова, щото има кръвно наблягане от преяждане със суджук. Рядко се ражда такъв *** от Майката природа. И то за късмет, у нас. Разсипа всичко до което се добара. И му виновни от Цар Калоян, през Индже воевода до Ореха. А от обективните фактори, Ретроградния Меркурий, Северното сияние, ВОСР, лято и зимата, реките и моретата. Омразата към него расте с всяка година. Хората се отвръщават от лъжите му и над 2 милиона избягаха.

56

байхейс

преди 6 години

та се сетих - знаете ли какво в същност е бил зъбнив данък ?ами това чисти и просто е било ДДС - когато султана въвъжда ДДС, Българите започват да го наричат зъбен данък

55

Анонимен

преди 6 години

Този чичка, сложен от Тъмните сили в България за премиер, толкова се в омотал в дакавери, кражби, лъжи, измами и купуване на избори, едно не е разбрал, икономика трябва, производство, износа да е повече от вноса, сигурни инвеститори при стабилни условия, и никаква корупция. А той е двигателят на корупцията, изнудването, краденето до 80% от държ.поръчки, всякаква контрабанда. Интересуват ги бързите пари, такси, глоби, данъци. Интелект няма, познания, образованост. С него България е обречена!

54

байхейс

преди 6 години

очаква се въвеждането и на зъбен данък - Европейската Комисия вече го одобри

53

чиста работа

преди 6 години

До БАЙ ТОШОДа станем баварска провинция вместо 16-та съветска губерния!

52

Афуз Али

преди 6 години

До края на лятото и началото на зимата има 7 седмици!А няма ХЪБ,няма ,,Южен поток,,. В селата започнаха да събират слънчогледове корени,ами в градовете с какво............