25

Стара мома

преди 6 години

Да си стара мома е състояние на духa и не е дадено на всяка.Домакиня е къде по възвишено...

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Песните и нестават за туъркинг.

23

Анонимен

преди 6 години

До българкаКриско и Гери Никол са като Лили Иванова и Емил Димитров.

22

анонимен

преди 6 години

градската легенда твърди че лили иванова е лансирана от пенчо кубадински а при раздялата с гаргов последният е присвоил звукозаписното студио коетое изградено от лили

21

Анонимен

преди 6 години

А за концерта на Лили, който ще бъде на 18 септември в Стара Загора билетите от 20 до 50 лева се разпродадоха още преди месец. Така че плюйте си вие, нещастници, колкото си искате, това ще ви остане....

20

Калеко Алеко

преди 6 години

Скрийте ги тези живи мощи, заедно със Стоянка и Муки, за да не плашат читателите Ви. Тези вече да си ходят заедно с времето от което ги наследихме !

19

развеселина

преди 6 години

Каквото и да дрънкате няма да промени факта, че Лили на 80 изглажда много по-добре от 20 годишни девойки. За гласа й да не говорим...

18

До Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Това винаги ми е било любимо - някой каже или направи нещо някъде или след това генерални изводи върху цялата ни нация :) Съгласен съм, че трябва малко по-спокойно. Така както човек не псува и обижда майка си и баща си без значение какви са, така не трябва и да хвърля обиди по страната или народа си. Най-малко говори за уважение към самия себе си и липса на достойнство.

17

Анонимен

преди 6 години

Навремето имаше доста по-добри певици от Лили Иванова. Спомням си Паша Христова напрамер. Но те бяха диседенти и не се харесваха особено на властта.

16

Анонимен

преди 6 години

Комунистическа певица. Кой пееше на ушенце на Тодор Живков, който я лансира по радиото и телевизията.

15

Анонимен

преди 6 години

Таланта няма възраст,госпожо/госпожице 15.Щом пълни залите на тази възраст,значи хората имат нужда от нейното изкуство.Лили е велика певица,каквато не сме имали досега.Ако на теб не ти харесва,слушай си "яката дупара" и не ни занимавай с елементарния си вкус.

14

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Добре де, не е нужно да правите генерални изводи за целия народ от няколко коментара в интернет. Тук всеки се изявява, понякога и само за заяждане и за тъшак. Дайте малко по-спокойно, не може всеки да е харесван от всички.

13

българка

преди 6 години

Вярно е, че като Лили Иванова и Емил Димитров скоро едва ли ще има. Възхищавам се на таланта им. Лили продължава да пее въпреки, че вече е на 80 години. НО, не случайно и Асен Гаргов, и Тончо Русев, и Митко Щерев са и забранявали да изпълнява песните и. Тя няма талант, както Емил Димитров, сама да си пише песните. НЕ УВАЖАВА ДОСТАТЪЧНО ТРУДА НА КОМПОЗИТОРИТЕ !!! И в момента има много талантливи и гласовити деца, но няма кой да им напише хубави песни ! Композирането е труд и талант !!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Лили Иванова беше голяма певица, но не успя да спре навреме.Сега вече е посмешище. Не може баба на почти 80-години да се клатушка по сцената и да се спъва по кабелите и да си живее в измисления си свят, който е безвъзвратно отминал преди около половин век.

11

mmm

преди 6 години

Браво на КОКО! Казал си всичко много точно. Жалко, но наистина е така.

10

ХАХА!

преди 6 години

Тази певица навсякъде по света ще бъде пример, само в селяндурската ни държава я одумват!

9

2 КЛАС

преди 6 години

До АнонименСакат-осАкати

8

Круши, БЕ!!!

преди 6 години

Ей, прости хора! Кой от вас изглежда спретнат , кой се раздава в работата си толкова, кой не плюе и не клюкарства като тази жена? *** вижте си миризливите тела у рейсовете и миризливете души -тръгнали да мислят..*** то за това трябва ти да живееш достойно, после да гледаш другите

7

Анонимен

преди 6 години

Това е наглост. В памет на починалия да нарушиш волята му

6

Сандо

преди 6 години

мале тя и забраната на Гаргов надживя