12

гаден виц

преди 6 години

По какво се различава едно нормално дете от едно българче ? По това, че е нормално.

11

водач на МПС

преди 6 години

Това, което наблюдаваме в сферата на образованието, е вследствие на отпадането на Сендовата образователна система. Тя бе сравнително сполучлива , макар и при нея да се забелязваха минимални недостатъци!

10

Gaskoing

преди 6 години

МОН - Пълна разруха на образованието, нулеви резултати и се опитват само да ги карат да учат за да може децата да не се развиват в друга сфера или спорт...

9

кога?

преди 6 години

Кога ще пуснат тестове за управници да се проверява дали се справят като 3 годишните?Че са неадекватни като новородени!

8

Анонимен

преди 6 години

До ОхобохоКво се учудваш - парите следват ученика в днешно време.И то по разпореждане на МОН, за да имало "ефективност". Затова училищата вместо да си крадат умните учници просто записват куцо и сакато.

7

Анонимен

преди 6 години

Когато детето ми беше на 5 години в детската им вкараха обучение по математка и български. Всички деца чертаеха едни линийки и рецитираха стихотворения. Така искали от МОН,Накрая на поканиха на изпит.Усещането, да видиш цяла група деца с празни пгледи повтарящи като папагали, опитващи се да не разочароват учителките, беше направо безценно....А странно, едно време тръгвахме 6/7 годишни на училище и се справяхме много по-добре от сегашните деца. Защо ли.....

6

баси

преди 6 години

Учениците масово пушат в училищата,а дилърите всички ги знаят,тия едеоти от министерството правят концепции и изпити!?

5

Охобохо

преди 6 години

Някой беше казал, че ученикът трябва да бяга към училището, а стане ли обратното - зачи училището не го бива.

4

циник

преди 6 години

Целия зор е за усвояване на едни пари , както винаги. И на никой не му пука за реалната работа с децата. Както казва една позната учителка: " Притискат учителите да се занимават с всичко друго, само не с истинска работа с деца. Проекти, квалификации, специални деца, социализации, постоянна смяна на наредби, бумажщина на килограми, документации за какво ли не и този дето се опитва да работи истински с децата е стъпкан, защото не е модерен, защото заплатата му е най-ниска, лишен е от бонуси и тн.

3

MDAA

преди 6 години

ЗАНИМАВАТ СЕ С ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И УЧЕНЕ. ПОСЛЕ ДЕЦАТА НЕ ЗНАЕЛИ. СКАПАНА ДЪРЖАВА.ПФУ

2

е

преди 6 години

Дай да ги тестваме децата още от родилното...А кой ще им сменя памперсите през време на тестването?

1

Анонимен

преди 6 години

Пратете и политиците покрай тях.