120

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ момента,ако вярваме на медиите,изглежда Турция и СА не са в един лагер,а в различни.

119

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже, заминавайте...ама не заминаватеее, само приказвате за пред хората. А пари вие си намирате, кеф ти Република Пуйка, кеф ти Саудитска Арабия...Та тия не на нас, как нямате пари. В Кърджалийско вече и най-въшливите села имат по две джамии, повечето съвсем нови.

118

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Етническия турчин да не плаща данъци,да го плащат тези които са правят на националисти.

117

Анонимен

преди 6 години

"Българските мюсюлмани живеят и плащат данъци в България."Да стягат и те куфарите. В България официалната религия е православното християнство и лично за мен е противоконституционно да се оказва държавна подкрепа за каквато и да е друга религия! Виж, ако искате да се промени Конституцията - да гласуваме, ама пак няма да ви се получи! Исляма - в анадолските азитски ширини. Тука е Европа.

116

Анонимен

преди 6 години

Нямали пари, щели да стягат багажа... перфектно!!! Да им помогнем със стягането някак си? Държавата ако иска с хеликоптери да ги извози до границата, да не се бавят!Въпроса е - защо това не се случи по-рано, ами ги търпяхме?!?

115

д-р Дрегер

преди 6 години

Тия са досущ като поповете.Ама нема страшно - ако не идват пари от Турция, рано или късно ще дойдат пари (и хора!) от Саудитска Арабия.

114

Анонимен

преди 6 години

Няма безплатни обяди, щом плащат от Турция е ясно чии интереси ще се прокарват. Бойко вместо да плаща за гласовете на ***, да се замисли малко за работещата част от обществото било то християни или мохамедани

113

Анонимен

преди 6 години

Не е редно,за толкова деликатна тема като мюсюлманската религия в момента, да си затворим очите и да позволяваме финансиране от Турция, Саудитска Арабия, Катар,ОАЕ и т.н. Държавата малко да се вземе в ръце и да се види за каква сума става въпрос, защо не могат да се самофинансират и ако трябва да се доплаща, за да са българи имамите, а не разни вносни кибритени клечки. Бурето с барута е заложено, така че трябва с ум да се действа.

112

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ми се прави на улав,хирецо,ако искат могат да си вземат земя под аренда и да я обработват,а не под предлог,че уж имат нужда да заграбват чуждото!Ако трябва и от България да им плащат заплати,не всеки да си пъха гагата в българските религиозни работи!Религии може да има много,но само православието и мохамеданството са обявени за официални религии на държавата(България) ни!

111

Анонимен

преди 6 години

Стягайте го , стягайте го багажа.....И вода ще ви полеем, само стегнете бохчите и адиос

110

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХодя *** море в Гърция от 5 години. По 2-3 пъти на сезон за по седмица. Обиколил съм почти цяла Гърция и няколко острова и една джамия не видях.-----Защото гърците са хитри,имат и лобита(гръб) и си опичат работата предварително,а и са много обединен народ за разлика от нас,един да стане и всички зарязват всичко,всякаква работа и възстават,това го видях с очите си.

109

Анонимен

преди 6 години

Българските мюсюлмани живеят и плащат данъци в България.Значи трябва да имат собствена НЕЗАВИСИМА от други държави духовна институция която да се финансира или от собствени имоти и дарения, както е с църквата и при другите общности като евреи католици. Но при необходимост държавата да ги подпомага.Така мисля е редно въпреки че съм християнин и не разбирам много от делата им...но за да изпаднат дотам че да зависят от подаяния от турция да не би водачите им да са прибрали някой и друга "обща" пара

108

Анонимен

преди 6 години

Да се изнасят и да не се връщат!!! Не съм против българските мюсюлмани нека си изповядват религията,но на имами и ходжи,които се финансират от Турция и ходят на обучение в Саудитска Арабия нямам и един процент вяра.

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Я пак...Ами точно това е светска държава - хората да дирят материалното, дори и чрез миене на чинии в други консуматорски общества. Светска държава не значи развита държава, а такава с нерелигиозно управление, младо дете. Каквито са примерно Турция, С.Арабия и Северна Корея - държави управлявани от божества, т.е. несветски.

106

16261

преди 6 години

Имамите ще протестират срещу паството си. Всеки вярващ дава своята лепта за своята религия. Мюсюлманите в България не са малоборойни - спокойно могат да поддържат храмовете и духовниците си. Чужда държава не може да финансира вероизповедание в Бъгария. От нашата държава не може да се очаква да дава пари приоритетно на някое вероизповедание, ще извърши дискриминация спрямо другите, регистрирани официално са над 100. Май тези имами не се ползвт с доверието на българските мюсюлмани.

105

Анонимен

преди 6 години

"България е светска държава.."Я пак...Колко из света знае столицата и името на президента Ви...Направете една анкета в други държави да ви видим...Светска държава от която половината население се изнесе...да мие чинии:-) :-) :-)

104

Анонимен

преди 6 години

В Пловдивска Епархия поповете са най-богатите ора , какви за заплати бе.. Каква заплата му трябва на митрополита бе Аудито му А-8 , часовника му е за 20хил.Гледай във Вторник 15 август колко пари ще съберат на Бачковския манастир.. не моа ги изпият на вино 1 година.

103

Анонимен

преди 6 години

"Ами за клането на тракийските българи и отнемането на земята им,имуществото им,още нищо не сте изплатили,нито сте обезщетили по договора.Много сте хитри,само вземате,искате, а не давате.Нали уж ние сме по-бедни в България,защо искате,а не давате?"ИЗПРАТИ ТАПИИТЕ ОТ АРХИВИТЕ!!! ЗАЩОТО НИЕ МОЖЕМ ДА ИЗПРАТИМ АРХИВИТЕ ОТ 30 ТЕ, 50 ТЕ, 78 ***!!!

102

Анонимен

преди 6 години

Ходя *** море в Гърция от 5 години. По 2-3 пъти на сезон за по седмица. Обиколил съм почти цяла Гърция и няколко острова и една джамия не видях.

101

Анонимен

преди 6 години

"В БЪЛГАРИЯ СЪЩО СА ИЗЛИШНИ ДЖАМИИТЕ И ВИЕ СЪЩО....МАЙ Е ВРЕМЕ ОТНОВО ЗА ЕКСКУРЗИЙКА,ЧЕ МНОГО НАГГЛЕЕТЕ НАПОСЛЕДЪК..."Ние сме нищо пред ромите, които са като Троя :-) :-) :-) Изпратете тях на екскурзия де, иначе от самосебеси държавата ще остане за тях! :-) :-) :-) :-)