8

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам Симеонов ,но думите му са точни -имитация на протести!!!! Само разходите по охраната ,разкарване на жандармерия от Пловдив всеки ден да им пази пет лапета дето пляскат с гребла в една мътна локва и се правят на гребци струват на държавата не десет хиляди ,а многократно повече . От един битов скандал макар и на етническа основа се изкараха най големите жертви в страната ...ами има села където не стъпва полицейски крак щото нямат хората ресурс -по важно е да пазат 24 ч. гребците ....

7

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Време е за ОСТАВКАТА 3 на най-некадърната сбирщина в българската история наречена шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!!! Ромите са основните гласоподаватели на ПП РОМИ ГЕРБ и на ПАТРИДИОТИТЕ, затова дон Винкела ги брани от справедливия НАРОДЕН гняв......ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

6

Аххх Василев

преди 6 години

Ромите искали да работят. Искрено ме разсмя :D

5

Анонимен

преди 6 години

Тези пък наивници си мислят ,че ще имат управление в ромската махала ..конкурс обявили...ами в такова управление и роми няма да работят за такива *** бе ...до като са на курс им дават по 450 лв. след като го завършат 650 лв. Айде познайте ,колко време ще работи това управление ?????????????? С трици маймуни НЕ се ловят!!!!!!!!!!

4

Юзел Демирташ

преди 6 години

До ВасилевСтрува ми се аби че маи си агент на ФЕТО ште информирам МИТ за теб

3

До Зевс

преди 6 години

Каква файда като съборят гетото?? Къде ще живеят после? Аз ще ти кажа. Ще вземат парички от мене и тебе (данъкоплатците) и ще им купят фургони и там ще ги настанят. С нищо няма да помогне това.

2

zeus

преди 6 години

Какво е изпълнено, гетото още там ли е, къщи колко има съборени? Валерка, да издържаме кастата на неприкосновените ни струва годишно на бюджета 4-5 милиарда лева, ако към това прибавим и золумите, които правят, златни ни излизат, ти за 10 000 ревеш, при това народна пара, не си я дал ти!

1

Василев Василев

преди 6 години

Какъв кахър си ми ти. Вземи смени дилъра момче. Строго некомпетентен си